• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Uyku eğitimi bilemiyorum ya mümkün mü gerçekten. Bebek sıcak odada kalın giydirilmiyorsa oda havalandırılmışsa gündüz beslenmesi iyise buna rağmen de gece uyanıyorsa bebeğin huyu alışkanlığı bence. Diş konusunu ayrı tutarım diş başlı başına uyku bölücü
Katılıyorum. 7 aylık oldu daha deliksiz uyuduğunu bilmem.🥲

Olabilir doktoruda çok önemsemedi emekleyeceğe benzemiyor emekleme bir gelişim göstergesi de değil dedi ayakları üzerine basıyor bayağı nir duruyor direk yürür dedi ama bana pek öyle gibi de gelmiyor hareket edesi yok bilemedim zamanla bakacağız yüz üstü durmasını da hiç sevmiyor hemen kendini döndürüyor öyle yatmayı seviyor 🤣
Ay benimki de aynı. Asssla emeklemek istemiyor önüne bir şey koyunca uzanamayınca ağlıyor. Gidip alayım yok. Ama kucağımdayken ayaklarıyla basıp dik duruyor uzun uzun. Yürürler inş ne diyelim😂

Ay benimki de aynı. Asssla emeklemek istemiyor önüne bir şey koyunca uzanamayınca ağlıyor. Gidip alayım yok. Ama kucağımdayken ayaklarıyla basıp dik duruyor uzun uzun. Yürürler inş ne diyelim😂
Ay seninkinin benimkiyle huyu huyuna suyu suyuna keşke yakın olsaydık kankito olurlardı 🤣😍😆

Begonvil9699 Begonvil9699 dün senin mesajını gördüm sonrasında aynısını yaşadım resmen 🤣 Allahım yanaklarım yanıyor resmen burnum saçım başım her yerimi tutup yoluyor yanaklarımı ve burnumu yaparken tırnak batırıyor 🤦🏻‍♀️😆

Begonvil9699 Begonvil9699 dün senin mesajını gördüm sonrasında aynısını yaşadım resmen 🤣 Allahım yanaklarım yanıyor resmen burnum saçım başım her yerimi tutup yoluyor yanaklarımı ve burnumu yaparken tırnak batırıyor 🤦🏻‍♀️😆
Ben yüzümü yaklaştırınca gözlerimi kapatıyorum artık ya oyar yemin ediyorum😂

Yaa keşke😍😍 yalnız iki tembel teneke birbirlerine baka baka iyice salabilirler😂😂
Ahah olabilir 🤣
Ben yüzümü yaklaştırınca gözlerimi kapatıyorum artık ya oyar yemin ediyorum😂
Ay oywr oyar kesin 🤣 çok fena dünden beri hala yanıyor bildiğin yakalayıp sıkıyor onu bir kere de göğüs ucuna yaptı yeminle bir anlık dünyam karardı çok fenaydı 😩🤣

Bir de kızlar, bebeklere yapma deyince onu yap anlıyorlar. Olumsuzluk eki -ma'yı anlamıyorlar. O yüzden hayır demek lazımmış.
Ben de şimdi cüceloğlunun kitabını okuyorum bebek kaşığı istediğinde vermemek sana güvenmiyorum sen yapamazsın demekmiş batacak ortalık mecbur🤣🤣

Ben de ben deee sdnbdndbdbd çocuğumu taniyamiyorum artık normali belki budur kim bilir anbxhsbjshsjdnxjx

Hoşgeldin 😆😆😆iyiden halliceyim sen nasılsın

Kac dışı çıktı kiz bizim henüz bir tanesinin tepesi çıktı o kadar sbbsbshbd
Nolsun canım okul ev arası git gel işte.. kv bakıyor minik kuşa.. kız bizimkinin alttan 3 dişi çıktı bayağı da büyük artık, üsttekiler yüzünden huzuru yok bizimkinin de, iyice kabardı üst dişler ama daha patlamadı.. uykuya dalamıyor bir türlü ağrılardan, dalsa da çok sık uyanıyor..

Yazdıklarınızı okudum da yazamıyorum canlarım çok fazla, maşallah yavrulara nasıl da hareketlenmişler hemen 🧿🧿 bizimki 3 aylıkken dönmeye ve kafa yönünde kendini ittirmeye başladı, erken emekler diye beklerken daha hamle yapamadı 😂😂😂 her biri kendi hızında ilerliyor işte, herkes diyor zaten şimdiki hali en iyisi diye 😂😂 gerçi kendi haline bıraktığımızda kanepelerin altından topluyoruz 😂😂😂 havalar çok soğudu, yerler de soğuk, haliyle çok uzun süre yere bırakamıyorum, dolayısıyla da biraz geriye attı gelişimi belki 🤔 canları sağ olsun da, yavaş yavaş öğrenecekler zaten her şeyi

Gri kapaklıda var o daha pahalı sarı kapaklı uygun geldi
İnternetten mi aldın? Satıcıdan kaynaklı fiyat farkı vardır. Gri kapak eski üretim sarı kapak yeni üretim. Fiyat farkı yok aslında. Ben bazen sarı kapak sipariş veriyorum gri geliyor (içeriğini değiştirmişler diye biliyorun)

Böyle ikili kutu alıyorum 900 gr 950 tl civarı 1200 gr 1100 tl N nuray0926

Eklentiler

• 1000036895.webp
    1000036895.webp
    30 KB · Görüntüleme: 0
Back
X