Evet orasi oyle ama biraz burda okuduklarim modumuzu dusurdu esimle. Gel git ( eliyle) ya da al ver yapmiyor bizim bebe. Anne de demiyor baba da. Bir de tum haftasonu ismine hic bakmadi vallahi delirdim evde surekli sesleniyorum sifir bakti neyse ki gece basladi bakmaya( normalde bakiyordu) . Tamamen moduyla alakali herhalde , bir de bir seye odaklandi mi dunya duruyor gercekten. Gelisimsel olarak da oyle, bir kac gun uykusunda bile konustu, emeklemeyi ayaga kalkmayi kesti, simdi sadece emekliyor ayaga kalkiyor, hepsini bi arada yapamiyor babasi kilikli
Ben de tekmeleniyorum hep, ama isirmaya basladi, cok erken degil mi isirma icin bilmiuorim da oynarken gobegimi isirdi once, sonra mememden cekmistim ustumdekinin ipiyle oynarken mememi isirdi. Zaten gunde en az iki defa ustume kusuluyor , emerken memem cimdikleniyor. Surekli siddet goruyorum her yerim yara bere icinde oldu saka gbi
Benimki de bir ayagi bazen yamuk basiyor yurume arkadasiyla sanki suruyormys gbi ayagini, bir de genellikle parmak ucunda basiyor arada normal basiyor, normal mi su donem icin?
Seninki max 2 aya kosar

benimki de ayakta durmaya calisiyor ellerini birakip biraz cilgin bir bebe, dusuyor tabi

normal emekleme modu da acildi, arada oyle emekliyor orumcek gibi cok komik oluyor ve korkunc