• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kizlar bebegin bezini yada ustunu degistirirken nasil başediyorsunuz ben edemiyorumda😭 asla yerinde durmuyor. Bir karis bebege gucum yetmiyor resmen
Benimki de tekken durmuyor çok zorlanıyorum dönüyor kaçıyor falan, şarkı söyleyerek dikkatini dağıtıyorum eline bişeyler veriyorum hızlıca yapmaya çalışıyorum, eşim varken duruyor konuşuyor falan sorun olmuyor

Benimki de tekken durmuyor çok zorlanıyorum dönüyor kaçıyor falan, şarkı söyleyerek dikkatini dağıtıyorum eline bişeyler veriyorum hızlıca yapmaya çalışıyorum, eşim varken duruyor konuşuyor falan sorun olmuyor
Ay bende tekken cok zorlaniorum eşim varkende zorlaniyoruz eşim oyalamaya calisiyor ama bizimki fena 2 dk anca duruyor kuduruk 😀

Kizlar bebegin bezini yada ustunu degistirirken nasil başediyorsunuz ben edemiyorumda😭 asla yerinde durmuyor. Bir karis bebege gucum yetmiyor resmen
Ya ayaklarını tutuyorum tur atıyor takla atıyor resmen 🤣 bağrış çağrış her yer kaka olarak değişiyoruz biz 🤣 inşallsj bu durum geçicidir yoksa deliriciiiiiiiiimmmmmmmm

Ya kızlar uyku eğitimi konusunda ne düşünüyorsunuz
Düşünmüyorum 😁 benim arkadaşım uyku eğitimi verdi güya 45 dk yanında yatıyor uyusun diye. Bazen 5 dk bazen 45 dk ne gerek var destekli uyuyuversin 10-15 dk da. Yanlışım varsa düzeltin lütfen faydası nedir uyku eğitiminin

Ya derdim gece sürekli kalkmasından. O kadar yoruldum ki
Uyku eğitiminde kendisi uykuya dalar ama gece uyanmasını önler mi bilmiyorum. Emziren arkadaşların hepsi aynı durumda. Mama alan bebekler genelde belli dönemler hariç o kadar sık uyanmıyor genelde. Sabret 1 yaşına geldiler neredeyse kolay değil haklısın. Osman gönülalanın dediği uyku hijyenini bi araştırsan. Oda sıcaklığı bebeğin giyimi falan. Uyku eğitimi alırsan da faydası olur inşallah

Tamamen aynı durum. 5-6 kaşık en fazlası
Benimki de yemiyor. Dun yemek cope gitti memede takildi, burnu akiyor ondandir insallah😂
Ben kulot beze gectim, ayakta yakalayip inidiriyorum , yine ayaktayken de giydiriyorum temizini. Kaka hala zorlu, onda amuda kalakik bile temizlemeye calistigim oldu skdjdjjd
Ya kızlar uyku eğitimi konusunda ne düşünüyorsunuz
Ben bir kere aldim, yatagi ayirdim ve memesiz uyumayi ogrendi, iyi ki almisim diyorum. Amaa tamamlayamadim, simdi yine bakiyorum, gozume bir iki kisiyi kestiridm. Alcam bu sefer bitircem ins😂
Düşünmüyorum 😁 benim arkadaşım uyku eğitimi verdi güya 45 dk yanında yatıyor uyusun diye. Bazen 5 dk bazen 45 dk ne gerek var destekli uyuyuversin 10-15 dk da. Yanlışım varsa düzeltin lütfen faydası nedir uyku eğitiminin
desteksiz uykuya dalmayi ogrenince gece uyanmalarinda kendisini o destege ihtiyac duymadan geri uykuya donduruyorlar. O zamab da gercekten ihtiyaci olunca uyanip bizi uyandiriyorlar , usudum aciktim susadim gbi

Back
X