Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Heyecanlı hazırlıklar Allah ağız tadıyla giydirmeyi kullanmayı nasib etsin 😍 birilerinin destek olması çok güzel ben ikigündür yalnız yapıyorum insan birilerini arıyor kaynanam var evde ama oda yardım lazımmı demek yerine 3 gündür ne yapıyosun bitiremedin demeyi tercih etti
Ay inan ki yapıp yapıp sürekli yaptığını söylemesinden iyidir, kendimiz yaparız her şeyi Allah güç versin

Sorma karnimin her yerinde bir yerleri var🤭 simdi artik büyüdüler patır kütür oynuyorlar görsen Meksika dalgası gibi oluyor 😂😂
Henüz neresi kolu bacagi cok anlamiyorum ama 🥲 incecik incecik zaten 🥹 parmaklarını anliyorum ,kalem gibi değiyor cok harika ya🥹
Ouyyy yerim yerim 😍❤️ tırnakları da bunların kirpikleri de var 😍

Bi
Bana çok gereksiz pahalı geliyor, eşime arkadaşlarıma çektireceğim ben de, artık telefonlar bile çok kaliteli çekimler yapıyor, hastaneye bi eşimi bi annemi istiyorum zaten hatta gece de sadece eşim kalsın
Birde o konu var bende gece hastanede esim olsun diyorum ama bebege de bana da nasil bakacak. Annem tecrubeli en azindan bilemedim. Ustu degisecek olsa beceremez.

Ay yok kimse olmasa (ki annem ve yakın arkadaşım olcak) koyarım tripotu çekerim ya bu fiyatlar ne😂 benim dediğimde hamile çekimi için elbise seçenekleri falan da vardı 🤭
Maalesef Medipol mega böyle soyguncu. Dışarıdan süsleme de yasak. Dandik kapı süsüne 6500 tl istiyorlar. Şaka gibi. Yaptırmayacağım tabi ki. 😂 Mecbur olmasam tercih edeceğim bir hastane değil de işte…

Kızlar nasılsınız? Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Biraz komik olacak ama hastanede terlik olarak ne giyeceksiniz :) ben gene çok alakasız birşeylere takıldım terlik :)
Bu soruyu ben de sormuştum. :) twigy nin önü kapalı terliklerinden aldım. Genelde ucu böyle kapalı ya da birken terlikler tavsiye edildi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 29
Maalesef Medipol mega böyle soyguncu. Dışarıdan süsleme de yasak. Dandik kapı süsüne 6500 tl istiyorlar. Şaka gibi. Yaptırmayacağım tabi ki. 😂 Mecbur olmasam tercih edeceğim bir hastane değil de işte…
Online eğitimine katılmıştım. En sonunda oda ve doğumhaneyi gezdirmistiler işte sunulan imkanı vs anlattilar aklımdan geçen tek şey acaba tüm bunlar ne kadar diye 😅 bayağı tuzludur eminim

Bi

Birde o konu var bende gece hastanede esim olsun diyorum ama bebege de bana da nasil bakacak. Annem tecrubeli en azindan bilemedim. Ustu degisecek olsa beceremez.
Baba bebek bağı için gece baba kalsın diye okumuştum ben bir yerde. Ben de başta annem kalsın diyordum da baba da baba olduğunu koca olduğunu hissetsin

Online eğitimine katılmıştım. En sonunda oda ve doğumhaneyi gezdirmistiler işte sunulan imkanı vs anlattilar aklımdan geçen tek şey acaba tüm bunlar ne kadar diye 😅 bayağı tuzludur eminim
Evet. Evime en yakın burası var. Mecburen tercih ediyorum. Yoksa inanın sevdiğim bir hastane diyemem…

Twigy de gördüm bende bunlar rahat mı kalıp olarak nasıl ?
Terlik rahat geldi bana. 36 giyiyorum, 37 sini aldım. Çok büyük olmadı. Sadece içindeki kırmızı kısım çorapları boyuyormuş galiba. :) ama ben önemsemedim. Zaten çok giyeceğim bir terlik modeli değil. Bir de lumberjackler vardı böyle. Onların da yorumları iyiydi. Orijinal markasına o kadar para veremem. 😅

Amin insallah😚 aman hiç takma çoğumuz aynı durumu yaşıyoruz soran eden çok nadir zaten
Çok duygusalım bugünlerde. Ben kolay kolay yardım isteyen birisi değilim yardımları da geri çeviririm genelde. Belki bundan dolayı teklif etmiyor ama lafını esirgesin bari
Ay inan ki yapıp yapıp sürekli yaptığını söylemesinden iyidir, kendimiz yaparız her şeyi Allah güç versin
Bazen yapmasada yaptığını düşünüyor 😃 amin inşAllah. Benim kimsem yok burda onun hüznü var

Evet. Evime en yakın burası var. Mecburen tercih ediyorum. Yoksa inanın sevdiğim bir hastane diyemem…
Sağlık olsun. Bebişlerimiz yeterki sağlıkla gelsin de hiç önemli değil 🥹 ben de bazı sebeplerden dolayı evime en ters olan hastaneye gitmek zorunda kalıyorum ❤️

medipol’de doğum mesai saati dışında olursa doktorun gelmesi için ekstra 20.000₺ isteniyormuş. Tabi şubeden şubeye değişiyordur belki. Sizde de öyle mi?

Kızlar ben de sizinleyim hep takipteyim ama arada bir yazdım :) Bebek iki hafta ileriden gidiyor Bugün doktora diyet yapamadığımı, açlık tokluk şekerlerimin yüksek olduğunu söyledim. Yatıracağız o zaman seni dedi. Çok gerildim. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? İnsülin başlatmadan direkt yatırıp bir hafta hastanede diyet yaptırıp ona göre insülini başlatacağız dedi reddettim. Açlık 110 tokluk 160 civarı çıkıyor genellikle. Şekerle uğraşan var mı benim gibi aynı haftalardayız :(

Bu arada bugün değil 3 gün önce doktora gittim üç gündür diyet yapıyorum ama açlıklar yine 108 110 civarı çıkıyor tokluklar sınırda ya da daha yüksek çıkıyor diyete rağmen düşmediği oldu mu sizde de

Ouyyy yerim yerim 😍❤️ tırnakları da bunların kirpikleri de var 😍
Evet ya 😍 Salı günü ballı yüzlerini görmeye gidiyorum , İpek kız abisini örtüyor genelde ,ikisini de görürüm inşallah, insan yüzünü görmeden özlüyor ya, bu aşk degil de ne ☺️

Çok duygusalım bugünlerde. Ben kolay kolay yardım isteyen birisi değilim yardımları da geri çeviririm genelde. Belki bundan dolayı teklif etmiyor ama lafını esirgesin bari

Bazen yapmasada yaptığını düşünüyor 😃 amin inşAllah. Benim kimsem yok burda onun hüznü var
Ben de bi şey isteyemem ya zaten istenmez de karşı tarafın düşünmesi lazım. Mesela bugün kayınvalidem sen istemedin diye ben hiçbir şey almadım dedi çok saçma bence açıklaması. Annemdende istemedim oysaki

Baba bebek bağı için gece baba kalsın diye okumuştum ben bir yerde. Ben de başta annem kalsın diyordum da baba da baba olduğunu koca olduğunu hissetsin
Aynı fikirdeyim
Ben iki gece kalacagim ,bir gece annem diger gece esim kalsın dedim
Ama sonradan bu sekilde düşünüp vazgeçtim ,iki gece de senin kalmanı istiyorum dedim
Simdi oturdu günlerdir bebek bakım videoları izliyor 😂😂

Back
X