Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Ahhsjdjdj ben de istedim isteyince kıymetli olunuyor 2 yılda öğrendim hemen.Ama gelmez gibi eltime yapmadığı için bana da yapması uygun olmazmış adaletli kaynana
Öf yapsaymış zamanında. Seninkini yapsın da onu da biriktirip yapsın 😬 el gibi küçük altın mı takıp geçicek (durumu yoksa o ayrı da) bu kaç senelik türk geleneği yani bilemiyorum 🤷‍♀️ sadece ben bebek belli bir yaşa gelene kadar künye falan takmayacağım için kendime istedim 😂

Anladım benim hem çatlaklar var meme ucunda hem ondan bağımsız tek tarafımda bazı yerlerde sarı deri parçası gibi kuruluklarda, nemlendirsem de böyle o yüzden biraz tedirginim açıkçası
Sarı deri parçaları iyi bişey bence süt için hazırlanıyor gögüsler süt üretiyor bi kısmı dışarı çıkıyor ve kuruyor

KIZLAR BEBİŞİMİN ANANE BOHÇASI GELDİ🥹 dolabına dizecek bugün hepsini 😚
Eki Görüntüle 3823690
Güle güle kullansın hepsini minnoş 😍🧿 Bizim de anneannemiz Ankara’dan sırf odayı temizleyip hazırlamaya geldi 2 günlüğüne kadıncağızın totosu daha bu saatte koltuk yüzü gördü🥲 Allah hepsinden razı olsun gerçekten annelerimizi başımızdan eksik etmesin 🤲🏻

Terlik rahat geldi bana. 36 giyiyorum, 37 sini aldım. Çok büyük olmadı. Sadece içindeki kırmızı kısım çorapları boyuyormuş galiba. :) ama ben önemsemedim. Zaten çok giyeceğim bir terlik modeli değil. Bir de lumberjackler vardı böyle. Onların da yorumları iyiydi. Orijinal markasına o kadar para veremem. 😅
Bende günü geçirsin yeter diyorum çok giyeceğim bir model değil benimde. Fazla parada vermek mantıksız geliyordu alayım bende bundan :)

Ben cumartesi gittim hastaneye doğum planlama birimine uğradım, eğer doğuma kendi doktorum mesai dışı saatte gelsin istiyorsam 20.000₺ hekim ücreti ödemem gerekiyormuş. Hem şaşırdım hem üzüldüm açıkçası 🥲

Gece de nöbetçi ekip oluyormuş ama hastanenin kendi kadrolu ekibinden farklı doktorlar mı olacak anlamadım 🫠 bazı özel hastaneler dışardan doktor kiralıyor diye görmüştüm bazı haberlerde, onu bi soracağım en azından sabit bir ekibi vardır diye umuyorum hastanenin. Yoksa sürekli değişen bir nöbetçi doğum ekibi varsa güvenilir gelmiyor bana🥲

Kızlar aranızda Ataköy Medicana da ya da herhangi bir Medicana grubunda takipli olan var mı? Geçen kadın doğum servisinde dışarıdan fotoğrafçı süslemeci vs getirmek yasak dediler. Ama hastanenin fiyatlandırma birimiyle görüştük sorun yok getirebilirsiniz dediler anlayamadık

Merhaba açlık 99 aşağı inmiyor toklukta 1.saat iyi genelde ikinci saat 130 140 filan oluyor doktorım 200 e yakın olmadığı sürece sorun yok diyete yediklerine dikkat et şeker karbonhidratı olabildiğince azalt dedi
Yani değerleriniz çok fırlat değil sabah açıklar yüksek gece yatmadan yoğurta tarçın ekleyip yemek iyi geliyor diye biliyorum
Çokk teşekkür ederim içimi rahatlattınız yoğurt tarçın olayını yapıcam

Benimde genelde yüksek insülin kullanıyorum o bile dengeleyemiyo bazen. Açlık şekeri diyetle düzene sokmak biraz zor düzelmiyorsa insülin şart. Suyun bebeğin gelişimi nasıl
Bebek iki hafta önden gidiyor suyu normal dedi doktor, zeynep kamile danışmak için gittiğimde bir hafta diyet yap yine yüksekse yatırıp kendimiz diyet yaptırıp sonra insüline başlatıcaz dediler ama direk başlatsalar yatırmadan daha mantıklı gibi geliyor çünkü şuan sıkı bi diyet yapıyorum zaten 😞

Kızlar ben de sizinleyim hep takipteyim ama arada bir yazdım :) Bebek iki hafta ileriden gidiyor Bugün doktora diyet yapamadığımı, açlık tokluk şekerlerimin yüksek olduğunu söyledim. Yatıracağız o zaman seni dedi. Çok gerildim. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? İnsülin başlatmadan direkt yatırıp bir hafta hastanede diyet yaptırıp ona göre insülini başlatacağız dedi reddettim. Açlık 110 tokluk 160 civarı çıkıyor genellikle. Şekerle uğraşan var mı benim gibi aynı haftalardayız :(
Doktor bana 1 ay diyet yaptırdı sonra düşmeyince tokluk , insüline başlattı. Bebek için gerçekten önemli bu şeker olayı. Siz en azından diyet olayını yapmaya çalışın. İnsülin en son çare olsun bence.

Bebek iki hafta önden gidiyor suyu normal dedi doktor, zeynep kamile danışmak için gittiğimde bir hafta diyet yap yine yüksekse yatırıp kendimiz diyet yaptırıp sonra insüline başlatıcaz dediler ama direk başlatsalar yatırmadan daha mantıklı gibi geliyor çünkü şuan sıkı bi diyet yapıyorum zaten 😞
Doktora göre değişen bi durumdur eğer istemiyorsan başka bi endokrin doktoruna görünebilirsin

Kızlar aranızda Ataköy Medicana da ya da herhangi bir Medicana grubunda takipli olan var mı? Geçen kadın doğum servisinde dışarıdan fotoğrafçı süslemeci vs getirmek yasak dediler. Ama hastanenin fiyatlandırma birimiyle görüştük sorun yok getirebilirsiniz dediler anlayamadık
Ben başka bir medicanada takipliyim. Kendileri bişey demedi de konuştuğum fotoğrafçı medicana dışardan fotoğrafçı istemiyor diye söyledi 🫢 sonraki kontrolde sorarım. Süsleme için birini tutmayacaktım zaten. Bi kurdele balon (profil fotoğrafımdaki) kapıya tül ve çikolata&kolonya masası yapıcam sadece. Bi de flama isimler moda o aklımda ama odaya şifonyer üzerine bubble isim yaptırıyorum ekstra isimli bişey gerekir mi bilemedim 🫣 ama nişan arka fonu gibi bi olan olmayacak ben saçma buluyorum 🤭

Ben başka bir medicanada takipliyim. Kendileri bişey demedi de konuştuğum fotoğrafçı medicana dışardan fotoğrafçı istemiyor diye söyledi 🫢 sonraki kontrolde sorarım. Süsleme için birini tutmayacaktım zaten. Bi kurdele balon (profil fotoğrafımdaki) kapıya tül ve çikolata&kolonya masası yapıcam sadece. Bi de flama isimler moda o aklımda ama odaya şifonyer üzerine bubble isim yaptırıyorum ekstra isimli bişey gerekir mi bilemedim 🫣 ama nişan arka fonu gibi bi olan olmayacak ben saçma buluyorum 🤭
Sizin doktor geliyo mu mesai harici doğuma😂 ben de ona taktım şimdi bu genel özel hastanelerde uygulanan bi şey mi yoksa garip bi durum mu diye araştırıyorum🥲

Back
X