Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Ben de bi şey isteyemem ya zaten istenmez de karşı tarafın düşünmesi lazım. Mesela bugün kayınvalidem sen istemedin diye ben hiçbir şey almadım dedi çok saçma bence açıklaması. Annemdende istemedim oysaki
Ayy cok ilginç ya hepsi mi böyle oluyor acaba
Hem apaçık belli kendileri istemiyorlar hem de topu geline atıyorlar
Aman😌 bir yerde müdahil olmasın daha iyi ,gönüllü olmadan bir sey yapinca can sıkacak belli çünkü

Aman😌 bir yerde müdahil olmasın daha iyi ,gönüllü olmadan bir sey yapinca can sıkacak belli çünkü
Öyle valla yapmak içlerinden gelmiyor sonra gelini suçluyorlar garip 😂 amann bi şey de beklenmez gerek yok isteyen yapsın

Öyle valla yapmak içlerinden gelmiyor sonra gelini suçluyorlar garip 😂 amann bi şey de beklenmez gerek yok isteyen yapsın
İsteyenin bir yüzü kara demişler 🤪🤪 ben 10 gr ajda istedim kendime 🤣🤣 bakalım gelcek mi merakla bekliyorum 🤭 ikiz olsaydı iki tane isterdim @mutlu kus

İsteyenin bir yüzü kara demişler 🤪🤪 ben 10 gr ajda istedim kendime 🤣🤣 bakalım gelcek mi merakla bekliyorum 🤭 ikiz olsaydı iki tane isterdim
Ahhsjdjdj ben de istedim isteyince kıymetli olunuyor 2 yılda öğrendim hemen.Ama gelmez gibi eltime yapmadığı için bana da yapması uygun olmazmış adaletli kaynana

İsteyenin bir yüzü kara demişler 🤪🤪 ben 10 gr ajda istedim kendime 🤣🤣 bakalım gelcek mi merakla bekliyorum 🤭 ikiz olsaydı iki tane isterdim @mutlu kus
Iyi yapmissin valla helal olsun,babanne oluyor zaten gururla yapması gerekir 😌
Benim maalesef ki babam da olsa bir sey isteyebilme huyum yok -ki bizimkiler direkt yapar söylememe gerek kalmaz ,esimin tarafına ben söylemem ama dusunemeyecek kisiler degiller içinden gelirse yapar 😁

Bu arada bugün değil 3 gün önce doktora gittim üç gündür diyet yapıyorum ama açlıklar yine 108 110 civarı çıkıyor tokluklar sınırda ya da daha yüksek çıkıyor diyete rağmen düşmediği oldu mu sizde de
Merhaba açlık 99 aşağı inmiyor toklukta 1.saat iyi genelde ikinci saat 130 140 filan oluyor doktorım 200 e yakın olmadığı sürece sorun yok diyete yediklerine dikkat et şeker karbonhidratı olabildiğince azalt dedi
Yani değerleriniz çok fırlat değil sabah açıklar yüksek gece yatmadan yoğurta tarçın ekleyip yemek iyi geliyor diye biliyorum

medipol’de doğum mesai saati dışında olursa doktorun gelmesi için ekstra 20.000₺ isteniyormuş. Tabi şubeden şubeye değişiyordur belki. Sizde de öyle mi?
Onun hakkında bilgim yok. Gidince sorayım bari. /:) bir de ona batarız artık. Şaka gibi. 🤣 şok oldum şuan.😅 çocuğum mesai saati içinde gelsin yarabbi. ( hep birlikte amin diyelim. 🤣😅🙏🏻)

Örnek alınmalı. 😎👏🏻👏🏻👏🏻

Benimde kimse bir şey sormadı. Annem babam destek oldular. Oğlu olacak biri olarak gelinime bu süreçte yardımcı olacağım ilerde. 🤣🫶🏻

Onun hakkında bilgim yok. Gidince sorayım bari. /:) bir de ona batarız artık. Şaka gibi. 🤣 şok oldum şuan.😅 çocuğum mesai saati içinde gelsin yarabbi. ( hep birlikte amin diyelim. 🤣😅🙏🏻)
Sesli güldüm buna 😅😅😅😅
Örnek alınmalı. 😎👏🏻👏🏻👏🏻

Benimde kimse bir şey sormadı. Annem babam destek oldular. Oğlu olacak biri olarak gelinime bu süreçte yardımcı olacağım ilerde. 🤣🫶🏻
Hahah evet genelde kız anaları fedakar oluyor bu süreçte. Siz erkek anaları bunları unutmayın ilerde 😅😅😅

Kızlar ben de sizinleyim hep takipteyim ama arada bir yazdım :) Bebek iki hafta ileriden gidiyor Bugün doktora diyet yapamadığımı, açlık tokluk şekerlerimin yüksek olduğunu söyledim. Yatıracağız o zaman seni dedi. Çok gerildim. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? İnsülin başlatmadan direkt yatırıp bir hafta hastanede diyet yaptırıp ona göre insülini başlatacağız dedi reddettim. Açlık 110 tokluk 160 civarı çıkıyor genellikle. Şekerle uğraşan var mı benim gibi aynı haftalardayız :(
Benimde genelde yüksek insülin kullanıyorum o bile dengeleyemiyo bazen. Açlık şekeri diyetle düzene sokmak biraz zor düzelmiyorsa insülin şart. Suyun bebeğin gelişimi nasıl

Bi

Birde o konu var bende gece hastanede esim olsun diyorum ama bebege de bana da nasil bakacak. Annem tecrubeli en azindan bilemedim. Ustu degisecek olsa beceremez.
Bence sezeryan olacaklar yalnız eşle kalmamalı. Ama diğer türlü acaba yapabilir mi düşüncesini bırakıp sorumluluk vermek lazım ilk günden

Bu özellik kaynanalaramı yükleniyor anlamadım ki bende iki gelin kaynanası olacağım korkuyorum 😂

Göğüs uçlarında mı peki ? Genelde meme dokusunda büyümeye bağlı çatlak oluyor da çoğu konustugum insan da benim meme uçlarımda da var
Uçlarında kabuk bağlama oluyo kuru olduğu için çatlak gibi görünüyo

Uçlarında kabuk bağlama oluyo kuru olduğu için çatlak gibi görünüyo
Anladım benim hem çatlaklar var meme ucunda hem ondan bağımsız tek tarafımda bazı yerlerde sarı deri parçası gibi kuruluklarda, nemlendirsem de böyle o yüzden biraz tedirginim açıkçası

Bu özellik kaynanalaramı yükleniyor anlamadım ki bende iki gelin kaynanası olacağım korkuyorum 😂
Cogu kaynanaya diyelim ,hepsi mutlaka aynı değildir sen de öyle olmazsın 😁
Anneannem eski bir kaynana olmasina ragmen vaktiyle gelinine bebek gibi bakmisti valla kendi annesinden de ilgiliydi😁

Back
X