- 23 Eylül 2024
- 1.050
- 2.005
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.021
Aldım aldım lansinoh krem de aldım bi arkadaşım e vitamini ampul kır sür dedi onu da düşünüyorum herkes değişik tavsiyeler veriyor bakalım ne olacakGümüş kapak aldın mı canım? Yorumlarda baya etkili olduğu yazıyor çoğu kişinin hayatını kurtarmış. Ben riske atmadım aldım hastanede direk takmaya başlayacağım aralıklarla belki yara olmadan kurtarırım
Tahinin yağı da çok iyi geliyormuş bir tavsiye de bendenAldım aldım lansinoh krem de aldım bi arkadaşım e vitamini ampul kır sür dedi onu da düşünüyorum herkes değişik tavsiyeler veriyor bakalım ne olacak
Iki arkafasim yakin zamanda dogum yaptilar ikisininde yara olmadi canim hic oyle dertleri olmadi kreme 1 hafta once basladilar ikiside sezeryan oldu duzejli krem.kullandilar ve gumus kapak hic yara olmadi neden olsn bence olmayacak guzel dusunDünden beri yeni bir endişe yüklendi bana ikidebir memelerim yara olur mu ne yapsam olmaz diye geziyorum evde, annemi de aradım her türlü yara olacak düşünme onu birsürü yaraların olabilir hepsini tek tek düşünecek misin dediaz önce dalmışım duvara bakıyorum eşim dedi ki düşünme artık memen yara olmayacak delirdin iyice kızlar hamilelik delilik getiriyor
Bol sütümüz olacak yara olmayacak hep buna odaklanıcamIki arkafasim yakin zamanda dogum yaptilar ikisininde yara olmadi canim hic oyle dertleri olmadi kreme 1 hafta once basladilar ikiside sezeryan oldu duzejli krem.kullandilar ve gumus kapak hic yara olmadi neden olsn bence olmayacak guzel dusun
Belki anneligim elestirilecek ama ciddi yara olur vs ole bi durum uasarsam.keserim ben emzirmeyi direkt mamaya geci yaparm emzirmekle ilgili kati kurallarm yok zaten insanlar bu dusuncem yuzunden saldiriyorlar bana ama yapck bisi yokDünden beri yeni bir endişe yüklendi bana ikidebir memelerim yara olur mu ne yapsam olmaz diye geziyorum evde, annemi de aradım her türlü yara olacak düşünme onu birsürü yaraların olabilir hepsini tek tek düşünecek misin dediaz önce dalmışım duvara bakıyorum eşim dedi ki düşünme artık memen yara olmayacak delirdin iyice kızlar hamilelik delilik getiriyor
Benim butun cevrem de dogumdan cok meme acisiyla ugrastigi icin bende de asiri kaygi yaratan bi konu ya bu. Simdiden ben lansinoh arti gumus kapk yapiyorum 1-2 saat gunde genelde geceleri. Sonra bunalinca cikariyorum. En azindan yumusak kalsin diyeDünden beri yeni bir endişe yüklendi bana ikidebir memelerim yara olur mu ne yapsam olmaz diye geziyorum evde, annemi de aradım her türlü yara olacak düşünme onu birsürü yaraların olabilir hepsini tek tek düşünecek misin dediaz önce dalmışım duvara bakıyorum eşim dedi ki düşünme artık memen yara olmayacak delirdin iyice kızlar hamilelik delilik getiriyor
Yoo neden saldırıyorlarmış senin bedenin senin bebeğin nasıl besleyeceğini en iyi sen bilirsin valla benimde ne beslemek ne doğurmakla alakalı katı kuralım olmadı olanları da eleştirdim hep, sütüm gelmeyebilir mesela bunu da bir eksiklikmiş gibi hissettirenlerin veririm ağzının payını. Eski kafalılar yapıyor onu ya bizim nesil yapmaz sanmıyorum, anneler kayınvalideler yaparsa da kırarım kalplerini vallaBelki anneligim elestirilecek ama ciddi yara olur vs ole bi durum uasarsam.keserim ben emzirmeyi direkt mamaya geci yaparm emzirmekle ilgili kati kurallarm yok zaten insanlar bu dusuncem yuzunden saldiriyorlar bana ama yapck bisi yok
Ayy inşallah sıkıntısı olmaz bollll eksiler görürüzİçine yeşil çay demleyip ekleyebilirsin harika olur tam bir detox çayı oluyor, emzirme dönemi için sıkıntı olmazsa o dönemde kilo vermemize çok destek olabilir metabolizma hızlandırıyor
bende cok acimasiz oluyorum gercektenYoo neden saldırıyorlarmış senin bedenin senin bebeğin nasıl besleyeceğini en iyi sen bilirsin valla benimde ne beslemek ne doğurmakla alakalı katı kuralım olmadı olanları da eleştirdim hep, sütüm gelmeyebilir mesela bunu da bir eksiklikmiş gibi hissettirenlerin veririm ağzının payını. Eski kafalılar yapıyor onu ya bizim nesil yapmaz sanmıyorum, anneler kayınvalideler yaparsa da kırarım kalplerini valla
Ay annen ne tatlı ve hakli sesli güldüm duvara dalmanaDünden beri yeni bir endişe yüklendi bana ikidebir memelerim yara olur mu ne yapsam olmaz diye geziyorum evde, annemi de aradım her türlü yara olacak düşünme onu birsürü yaraların olabilir hepsini tek tek düşünecek misin dediaz önce dalmışım duvara bakıyorum eşim dedi ki düşünme artık memen yara olmayacak delirdin iyice kızlar hamilelik delilik getiriyor
Lansinoh göğüs ucu kremi aldım ben ebebek’ten, bu işe yaramazsa gümüş kapak kullan dediler. Bakalım ben de hastanede başlarım sürmeyeGümüş kapak aldın mı canım? Yorumlarda baya etkili olduğu yazıyor çoğu kişinin hayatını kurtarmış. Ben riske atmadım aldım hastanede direk takmaya başlayacağım aralıklarla belki yara olmadan kurtarırım
Şimdiden başla canım, ben düzenli olmasa da 32.haftadan beri sürüyorum doktorum sür dedi. Göğüs ucunu çok uyarmadan sürebilirsin.Lansinoh göğüs ucu kremi aldım ben ebebek’ten, bu işe yaramazsa gümüş kapak kullan dediler. Bakalım ben de hastanede başlarım sürmeye
Senin elinde değil ki zaten mecbur kesiyorsun öyle dayanilip emzirilecek bir acı değil dogum vs yanında hafif kalıyor. 2. De düzgün emzirebildim yara olmadı şükür. Güzel kavrayabilirlerse yara olmayacak inşBelki anneligim elestirilecek ama ciddi yara olur vs ole bi durum uasarsam.keserim ben emzirmeyi direkt mamaya geci yaparm emzirmekle ilgili kati kurallarm yok zaten insanlar bu dusuncem yuzunden saldiriyorlar bana ama yapck bisi yok
Az kaldı, yakındır o günler.Ee bu gece aksiyonumuz yok mu kizlarvalla dun gece kendimi diziye kaptirmis gibi hissettim surekli sayfayi yeniledim noldu noldu diye
Alırken doğum sonrası kullanımı öneriyoruz gibi bir şey dediler, tetiklediği içinmiş. Ama zaten mercimek tanesi kadar sürülüyormuş.Şimdiden başla canım, ben düzenli olmasa da 32.haftadan beri sürüyorum doktorum sür dedi. Göğüs ucunu çok uyarmadan sürebilirsin.
Yok yahu zaten böyle parmak ucuyla sürüyorsun hemen saniyelik bir şey. Benim doktorum önerdi ama sen istiyorsan danış doktoruna için rahat etsinAlırken doğum sonrası kullanımı öneriyoruz gibi bir şey dediler, tetiklediği içinmiş. Ama zaten mercimek tanesi kadar sürülüyormuş.
Allahım böyle izlerken bile çıldırmamak elde değilBen de şu tarz videolara bayılıyorummmben de çekerim kesin
Ay ağlarım şimdiAllahım böyle izlerken bile çıldırmamak elde değilbaşka bir bebeğe bile böyleysem kendi bebeğime, can parçama nasıl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?