2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hiçbir türlü ikna edemiyorum biraz da hantal bir bebek. gözden geçtiler 4 kere falan gittik tamamlandi dediler işitmede de problem yok. inşallah üşengeçtir yavaş yavaş gelişim gosterir

Lütfen böyle şeyler düşünmeyin bebekleriniz çok küçük ve sadece göz kontağı ile teshıs koyulamaz. İlk doktor kontörlünde söyleyin doktorunuz size en iyi yolu gösterecektir
söyledim tabiki biraz daha bekleyelim dedi ama şu dönemde olması gerekiyordu en azından çevresine biraz tepki vermesi gerekiyor. Nöroloji doktoru da ultrason istedi bilemiyorum duruma göre gelişimsel pediatri varmış ona gitmeyi düşünüyorum

Hiçbir türlü ikna edemiyorum biraz da hantal bir bebek. gözden geçtiler 4 kere falan gittik tamamlandi dediler işitmede de problem yok. inşallah üşengeçtir yavaş yavaş gelişim gosterir
Sadece göz teması mi yok acaba yani yeni yeni olan bişeymi yoksa hiç mi göz teması yoktu

İnş canım aklına çok takılıyorsa doktoruna Bi sor ama dediğim gibi biraz geç algılıyor erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…