2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Nasılsın canım heyecan var mı
Ya aslında artık bir an önce pazartesi olsun istiyorum. Bir sakinlik çöktü üzerime sanki, pazartesi nasıl olacağım bakalım. Doğum sabahı insana bir dinginlik gelirmiş öyle diyorlar belki bana da gelir diye dua ediyorum

Sezaryenle doğum yapacak arkadaşlarım depend aldınız mı? Lohusa pedi daha uygun depend dikisi acıtır dediler ben de almadım Almalimiyim?
Ben ilk dogumumda da kullandım bunda da aldım. O ilk 2 gün hayat kurtarıyor,zaten dikişin üstü de kapali oluyor ya, sonrasında pede gecilebilir

Doğum yapanlar hastanede neler çok işinize yaradı neyi gereksiz koymuşum dediniz ben 3 takım pijama takımı koydum cokmu koymuşum boydan gecelik almadım rahat edemem diye nasıl gidiyo şuanki durumunuz

Doğum yapanlar hastanede neler çok işinize yaradı neyi gereksiz koymuşum dediniz ben 3 takım pijama takımı koydum cokmu koymuşum boydan gecelik almadım rahat edemem diye nasıl gidiyo şuanki durumunuz
1 tane boydan gecelik al bence , ilk ameliyat sonrası giyinirken iyi oluyor. Ben kullanmıştım ilk dogumumda.

Sezaryenle doğum yapacak arkadaşlarım depend aldınız mı? Lohusa pedi daha uygun depend dikisi acıtır dediler ben de almadım Almalimiyim?
Doğumdan sonra göbek kalıyor, kesinin üzerine yığılıyor ve üstü de bandajlı oluyor yani birebir temas olmadığı için rahatsız etmiyor ben kullandım doğumlarımda yine aldım kullanmak için
1 tane boydan gecelik al bence , ilk ameliyat sonrası giyinirken iyi oluyor. Ben kullanmıştım ilk dogumumda.
Ben gecelik sevmediğim için odaya ilk geldiğimde giyeceğim pijama takımının üst kısmını giyiyorum alttan çıplak

Ben ilk dogumumda da kullandım bunda da aldım. O ilk 2 gün hayat kurtarıyor,zaten dikişin üstü de kapali oluyor ya, sonrasında pede gecilebilir
HErhangi bir rahatsızlık vermiyor mu? Ona göre bende alayım olmadı. Birde komik bir soru belki ama üstünden iç çamaşırı giymeye gerek var mı yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…