2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Aynen oda da girip detay yapmak çok daha iyi…
Oyyy maşallah tosuncuğa Geçmiş olsun hayırlı evlat olsun inşallah senin kontrolde kilo daha azdı diye hatırlıyorum normal olsaymış zorlarmış

Hayırlı olsun canım , Hayırlı evlat olsun inşallah

Evet yeni evdi inşaat temizliği yapılacaktı ama yine de çok gibi bilemiyorum

Maşallah, karşı odandayım arada ağlama sesi geliyor iki gece mı kalacaksin

MaşaAllah gözün aydın sağlıcakla büyüsün annesi

Masallah canimm cok sevindim saglikla buyusun

Ahh canim masallah cok sevindim saglikla buyusun insallah

Sezaryenle doğum yapacak arkadaşlarım depend aldınız mı? Lohusa pedi daha uygun depend dikisi acıtır dediler ben de almadım Almalimiyim?

Sezaryenle doğum yapacak arkadaşlarım depend aldınız mı? Lohusa pedi daha uygun depend dikisi acıtır dediler ben de almadım Almalimiyim?
Ben önceki doğumumda da almadım bunda da almadım almayı düşünmüyorum canım. Ped çok iyi zaten hastaneden çıkana kadar kanama yoğun olursa oluyo yoksa normal yani eksiklik hissetmedim

Tebrikler, allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu olsun

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu olsun darısı başımıza artık

Canım sezeryan doğum yapanlar için kum turbosu koyuyorlar karın üstüne.
Valla ben almadım. Sezeryanda önermiyorlar diye. Lohusa pedi aldım ama doktora bu hafta soracağım yinede. Yorumlarda bende gördüm dikişi rahatsız ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…