2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Günaydın kizlarrr.

mide yanması ve bol ödemden günaydın kızlar sezeryan olacaklar ne zaman korse kullanmaya başlayacağız ben hemen istiyorum açıkçası ama bilgim yok fazla.
Canım ben hemen giymek için penye bir toparlayici aldım. Dikişler düzelince sert olanlarla devam ederim. Ben ilk dogumda da Bir penye ile karnımı sarmıştım daha kolay hareket edebildim o şekilde.

Benim aldığımda çok sıkı değil canım dr a sorup buna başlayayım hemen o zaman

Günaydın minnoslarim gune soyle catlakla uyandm kac gundur bir kasinti cardi zaten o bolgede moraller bozuk

Eklentiler

• 20250420_102426.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar çatlaklardan konu açılmışken... benim ne annem ne ablam çatladı bende çatlamayacağımdan çok emindim fakat son hafta vücudum sürpriz yaptı çok büyük olmasa da göbek deliğimin yanından çatladım.

Mide yanması bı gebelik şüphesi değil ya o aylar sonra yaşadığımız bı sikintiydi

E esrafer senin ve bebişin durumu nasıl canım diğer kızlar yazıyor ama son durumları sizden de iyi haberler duyarız inş
Çok teşekkür ederim çok giremiyorum mesajları kaçırmış olabilirimm 9 gün küvezde kaldı sonra anne uyumda beraber 8 gün kaldık kilo almasını uyum sağlamasını bekledik 5 gündürde evdeyiz çok şükürrşuan istediğimiz kilo almasıı

Bunlarin sezaryenle alıp veremediği ney ya tam olarak benim normal yolla doğum yapmam onlara ne kazandiriyo sadece doğum mu bu kadar ilgi alanları olmuş. O zaman isteğe bağlı tüm ameliyatları yasakla kazanma para hiç birisinden estetikleri yasakla yağ aldırma karı karın gerdirmeleri yasakla sanane lan benim bedenimden çocuğumu nasıl dünyaya getirmek isteyeceğimden embesil herifler

Söylentidir diye düşündüm gerçekmiş ya inanılır gibi değil yayınlanmış resmi gazetede

O kadar haklı bir isyanki

Bu ülkede yenidoğan çetesi vardı ya insanların bebeklerini öldürdüler para için kimsenin ruhu duymadı ama konu kadın ve kadın bedeni olunca kendilerinde söz hakkı buluyorlar. Yenidoğan çetesi, sezaryen doğum kadar konuşulmadı bu ülkede. Yazıklar olsun ne denir ki? Kadınlar travma yaşamış, yaşamamış kimsenin umurunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…