2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
O da nazar boncuğunuz olsun canım doğumdan sonra da bio oil sürmeye devam et mümkün oldukça. Mevcut çatlakların görünümünü azaltma özelliği de varmış. İşe yarayabilir

Yaa çok heyecanlıii. İnşallah kolaylikla atlatacaksiniz canimm
Benim de yarın kontrolüm var. Belki gün de alırım. Umarım bana 39 hafta demez
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Gönlünden geçen olsun inşallah
O da nazar boncuğunuz olsun canım doğumdan sonra da bio oil sürmeye devam et mümkün oldukça. Mevcut çatlakların görünümünü azaltma özelliği de varmış. İşe yarayabilir
Evet durdu durdu son hafta çatladı şaka gibi hindistancevizi yağı sürüyordum çok da memnundum aslında ama bio oil alırım olmazsa sağ ol canım

Mutfak isi zorluyor ya, komple indirip yıkanması, dizmek sadece 1 gün alır zaten bu haldeyken. Camları icerden silsen dışını eşin falan yapsa daha kolay olur uzanmak zor oluyor çünkü ve ürkütücü Allah korusun düşme falan olur ay ev zaten her gün toz oluyor havalar ısındı camları acıyorum hava alsın diye ama inşaat tozuydu, bahçedeki ağacın çiçeğin tozu derken bir yer açmaya korkuyorum bende ama işte mecburen açıyorsun
Geç kalmazsın korkma, bebisin isleri bittiyse temizlik de yapılır hemen aslında bir kişi bile yardım etse 2 günde her sey biter cok rahat.

Sana da geçmiş olsun canım. Bundan sonra ağrısız acısız en güzel zamanlarınızı yaşayın doya doya. 2 gün yatış veriyor hastane, ama işte korkumu yenemedim bi türlü. Hayırlısı artık

Kızlar bir şey soracağım. Bebek hıçkırıklarını hissediyorum ama mesela yer değiştirme hareketi filan bugün çok hissetmedim korkmalı mıyım

Bence temizliği çok geç zamana bırakmayın öyle dip bucak girmeyin çocuğun olacağı yer dip bucak temiz olsa yeter sonra kramp falan olursunuz

Bir tek mutfak balkonun camı yukarda zorluyor diğer tüm odalar balkonlu olduğu için camlar zorlanmadan siliniyor Allahtan, ben duvarlardan korkuyorum mopla silsem priz kenarlarını bezle silsem diye düşünüyorum bakalım Bebeğin alışveriş tamam ama dolabı hala gelmedi 10 günü bulur dediler onu 2 günde yıkar ütüler hallederim zaten.

Amin canım sağol ama hiç korkma sende güzel düşün gerisi olup bitiyor zaten

Kızlaar çok duygulanıyorum daha dün gibi kalp atışı ve cinsiyet konuşuyorduk yarın için bol bol dua ediyoruz kızımla size, sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip olsun yavrularınızı valla teyze gibi hissediyorum kendimi gözlerim doldu şuan lütfen müsait olduğunuz anda haberdar edin meraktan duramayız biz SixFeetUnder Ebrucomerterdil

Eşim çok sever 16 yaşında kızımla hala oyunlar oynar oğlum yine öyle ama sırf çocuk sevicez diyede doğurmak doğru değil sadece ekonomide değil ortamda çok bozuk bugün yine akran zorbaligini gösteriyorlar çocuklar bir kızi almış aralarına dövüyorlar geçen hafta buna benzer bı olay yine olmuştu çok sıklaştı bu tarz olaylar güzel ahlak iyi bı nesil yetiştirebiliriz inşallah nasıl koruycaz bilmiyorum

Ev işi nankör geçen günü canım çıktı temizlikten bugün yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…