2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sabah nst ye girdim kızlar bütün gece inanılmaz bir bel ağrısı çektim. Nst yine düzenli 100 ü gösteren sancılarım çıktı. Doktorum ciddi sancın var ama açılma henüz yatış yapmak için yeterli değil sen biraz daha bekle, burada boşuna suniyle filan yorulma dedi. Cuma tekrar gel bakalım dedi. Bitik haldeyim

Ay suni sanci verseydi de kurtulaydin zaten cekiyosun su an

Bekleyelim diyor 1 haftamız daha var diye. Açılır bir iki güne diyor ama yok gelen giden. Büyük ihtimalle haftaya Salı 6 mayısa kadar gelmezse suni verecek.
Canım zaten sancın var daha fazla sancı mı verecekler ? Sancısı olup epidural alan kişilerde açılma hızlı oluyormuş ki gruptan dün aynı şey yazıldı doğum yapan arkadaş tarafından böyle bir şey mümkün değil mi acaba sende ?

1 hafta daha var diye şuan herhangi bir şey yapmadı. Kendiliğinden açılmasını bekliyor. Eğer açılma olmazsa bu hafta içinde alternatifleri tekrar konuşacağız bakalım

Ay kızlar yarın 38 e gırcem ıkı gundur ıshalım cok rahatsız etmıyor ama agrımda olmuyor ara ara adet sancısı gıbı sancılar oluyo normal olarak ama bugun ayakları mıdemde hısstm cok kanala gırdı kesın

Kontrolün ne zamandı canım? Haftan normal ama yavaş yavaş girmiş olabilir

Canım kafana takma bende öyleyim 6 kilo aldım zaten hepsi bebeğin ağırlığı eğiliyorum kalkıyorum sıkıntı yok karnımda aman aman bişey değil yanlar boş ortada top gibi sadece
Sen yine az kilo almışsın canım ben 15 kilo aldım ama karnım yine aman aman çıkmadı. Demek ki yapı meselesi bi de boyun uzun ondan olabilir mi bilmiyorum

Oyyy maşallah canım tedavi ile mi 3üz peki yoksa doğal mı oldu sende düşünüyorsundur 3ü nereye sığıyor diye

hiç korkma bol bol anne sütü mama ver geçer benim bebe de sarılık oldu tam sınırdaydı değeri ben mamayı 2 defa değil her emzirmeden sonra veriyorum çok şükür şimdi çok çok azaldı sarılığımız tabi premütre bebek olduğu için mamayı her fırsatta veriyorum hem kilo kaybetmemesi adına hem de sarılık için

Bekleyelim diyor 1 haftamız daha var diye. Açılır bir iki güne diyor ama yok gelen giden. Büyük ihtimalle haftaya Salı 6 mayısa kadar gelmezse suni verecek.

1 hafta daha var diye şuan herhangi bir şey yapmadı. Kendiliğinden açılmasını bekliyor. Eğer açılma olmazsa bu hafta içinde alternatifleri tekrar konuşacağız bakalım
Canim evet haklisin bazi doktorlar durabildigi kadar dursun icerde diyo. Hadi saglikla allah da sana guc versin cok cektirmesin insallah

Mayıs annelerinin yarısı 5 mayıs olacak sanırım sağlıkla gelsinler canım sabah 5te canlı yayına başlarım ben fitili atıp bekleyecekler gece 12 olmadan doğururum sanırım
İnşallah 12 yi bulmadan gelir canımız Bilge hızla kolaylıkla sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…