- 15 Aralık 2011
- 941
- 1.424
- 313
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.761
Sorma canım hat safhada gerginlikBugün herkes çok sessiz. Yarın buralar bebiş dolacak herkes çok heyecanlı ve gergin sanırım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım hat safhada gerginlikBugün herkes çok sessiz. Yarın buralar bebiş dolacak herkes çok heyecanlı ve gergin sanırım.![]()
Geçmiş olsun canım. Kötü düşünceleri kafandan at inşallah su gibi bir doğum olur bebeğinle yarın kavuşuyorsunuzSorma canım hat safhada gerginlikapandisit ameliyatında dikiş atılırken narkozdan uyanıp nefes alamadığım geliyor 2 ay sonra tekrar narkoz almak 3. Doğum çabuk toparlamıyım telaşı 37+1 yarın sorun olur mu düşüncesi üstüne bir de nezle oldum burnum gözüm akıyor bebeğimi gönlümce sevemeyeceğimi düşününce bu gece sabah olmaz bana
![]()
Ay evet sağlıkla sorunsuz kavuşacağız inşallahGeçmiş olsun canım. Kötü düşünceleri kafandan at inşallah su gibi bir doğum olur bebeğinle yarın kavuşuyorsunuz![]()
Of ben de bir iki gündür çok aşırı gerginim ya etrafimdaki herkesin anlayışsız olduğunu düşünüyorum ve yalnız kalmak istiyorum hep kimsenin yardımını da istemiyorum eşim olsun sadece yanımda yeterGününü doldurmalıymış bekle deyince bekleniyor gibi
HarikaAy evet sağlıkla sorunsuz kavuşacağız inşallahbiraz önce hıçkırmaya başladı bebeğim eşim çocuklar koşup geldi dördümüz birlikte ellerimizi karnıma koyduk bebeğimle konuştuk sanki bizi duyuyor gibi ellerini ayakkarını gere gere haraket etti ben ağlamaya başladım çocuklarımda öyle yarın hepimiz için çok heyecanlı geçecek
![]()
Ben bugün eşime de gıcık oldum bir an önce evime gitmek istiyorum çığlık atasım geliyor şuan kendimi bastırıyorum ayrı odada yok ki içimi dökeyim sabaha kadarOf ben de bir iki gündür çok aşırı gerginim ya etrafimdaki herkesin anlayışsız olduğunu düşünüyorum ve yalnız kalmak istiyorum hep kimsenin yardımını da istemiyorum eşim olsun sadece yanımda yeter
Ay evet sağlıkla sorunsuz kavuşacağız inşallahbiraz önce hıçkırmaya başladı bebeğim eşim çocuklar koşup geldi dördümüz birlikte ellerimizi karnıma koyduk bebeğimle konuştuk sanki bizi duyuyor gibi ellerini ayakkarını gere gere haraket etti ben ağlamaya başladım çocuklarımda öyle yarın hepimiz için çok heyecanlı geçecek
![]()
Mayıs annelerinden geliyorum. Çok şaşırdım anlattığınız şeyeKızlar üç ay önce de eltim doğum yapmıştı bi hafta sonra kadar görümcem eltimin yanına gitmiş çocuğu banyo ne yaptırmışlar sonra kucağıma alıp ağzından üç dört sefer öpmüş ozamn anlatmıştı şok olmuştum geçen eltimlere bebek görmeye gittik görümcem de bizimle geldi ve ordada çocuğu sürekli ağzından öptübenim midem bulandı kendi çocuğumun bile ağzını öpemem ama çok sinirlendim eltimi düşünemiyorum inşallah aynı şeyi benim çocuğuma yapmaz yaparsa da o an ikaz ederim eltim yanlış anlar diye bişey demedi
Oh maşallah paşamıza sağlıkla büyüsünHarikaSon gece gerçekten çok duygusal oluyor bende son gece beşiğine bakıp ağlamıştım biz de yarın biz de iki haftalık oluyoruz şimdi koynumda koalam
![]()
Başka evde oluşun artik fazla geliyor sana anlıyorum seni bana bayramdan bayrama ikinci gün bile fazla geliyor ki senin ay oldu bide erkeklerin hal ve hareketleri genelde yalnızken başka anne evinde başka olabiliyor o da çok sinir bozucu sen evine geçmemiş mıydın dikisten sonra niye yine oraya gittinBen bugün eşime de gıcık oldum bir an önce evime gitmek istiyorum çığlık atasım geliyor şuan kendimi bastırıyorum ayrı odada yok ki içimi dökeyim sabaha kadar
İnşallah canımOh maşallah paşamıza sağlıkla büyüsünDarısı bizim başımıza inşallah biz de kucağımıza alıp 1 hafta 2 hafta diye gün sayalım
![]()
Ne güzel anlatmışsınız. Çok duygulandım. Allah en mutlu şekilde kavuşmayı nasip etsinAy evet sağlıkla sorunsuz kavuşacağız inşallahbiraz önce hıçkırmaya başladı bebeğim eşim çocuklar koşup geldi dördümüz birlikte ellerimizi karnıma koyduk bebeğimle konuştuk sanki bizi duyuyor gibi ellerini ayakkarını gere gere haraket etti ben ağlamaya başladım çocuklarımda öyle yarın hepimiz için çok heyecanlı geçecek
![]()
Evet canım ama doğumum 12 de zaten hastaneye geç gideceğiz o yüzden rahat davranıyorumBiraz da olsa uyumaya calismalisin yarın için enerji toplaman gerek
![]()
Mayıs annelerinden geliyorum. Çok şaşırdım anlattığınız şeyeNasıl yani bunun açıklaması nedir? Bebeğe sokulmak, yüzüne el ile temas etmek bile tehlikeliyken ağızdan öpmek nedir?!
![]()
Himm geç saatmis o zaman iyi sabah erken olacak olması daha çok strese sokuyor zaten benceEvet canım ama doğumum 12 de zaten hastaneye geç gideceğiz o yüzden rahat davranıyorum![]()
12 de olacak dedi dr ben ancak 3/4 gibi gruba haber veririm heraldeİnşallah canımyarın kaçta giriyorsun?
Dualarımız seninle sağlıkla gelsin inşallah12 de olacak dedi dr ben ancak 3/4 gibi gruba haber veririm heraldeherkesin heyecanını paylaşır en son doğum yaparım gibi görünüyor
![]()
Amin canım amin tüm bekleyen anneler için aynı şeyi diliyorumNe güzel anlatmışsınız. Çok duygulandım. Allah en mutlu şekilde kavuşmayı nasip etsin![]()
Bende erken olsun isterdimHimm geç saatmis o zaman iyi sabah erken olacak olması daha çok strese sokuyor zaten bence![]()
Cahillik işte sevgi gösterdiğini sanıyor el kadar bebeğin mikrop yapabileceğini idrak edemiyor yada umursamıyor artıkMayıs annelerinden geliyorum. Çok şaşırdım anlattığınız şeyeNasıl yani bunun açıklaması nedir? Bebeğe sokulmak, yüzüne el ile temas etmek bile tehlikeliyken ağızdan öpmek nedir?!
![]()