- 7 Ocak 2024
- 1.815
- 862
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.801
Kızlar 10 dk önce karnıma bir ağrı girdi hala geçmiyor tuvalete çıktım gezindim yattım ama çıkmıyor böyle adet olduğum zaman ki gibi bir ağrı ama karnımda ne yapsam bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözde kimsenin eşi aramazmis ben arayınca rezil oluyomus biz bunları çok yaşadık ama artık çok net tavrimi koydum ilk bebeğimde aynı şeyi yapmıştı benim doğumum gelmiş adam kaveden cikmiyodu ilk kızımda ne eşimin nede ailesinin yaptıklarını asla unutmadım boşanma durumuna kadar gelmiştik şimdi haftada 1 yada 2 kez gidip geliyo oda çok uzun süre değil tavrinizi gösterin yoksa degismiyolar malesefBizde hep kavga ediyoruz git 12 den önce eve gel diyorum her seferinde aynı şey diğerlerinin eşi aramıyormuş ben niye arıyormuşum şimdi aradım mesaj atmıştım bugün doğurursam yaptığını unutmayacağım diye attığın mesajı beğendin mi diyor kendinin yaptığı normal gibi ben başkasıyla doğuma gitmek zorunda değilim sonuçta
Sadece karnından yalancı sancı olabilir belden doğru keskin bı ağrı giriyo kasıklara doğruKızlar 10 dk önce karnıma bir ağrı girdi hala geçmiyor tuvalete çıktım gezindim yattım ama çıkmıyor böyle adet olduğum zaman ki gibi bir ağrı ama karnımda ne yapsam bilemedim
Çok kötüyüm ya hala en ufak azalma yok birde ishal gibiyim dört dönüyorum evde biraz daha beklicem geçmezse acile gidicemSadece karnından yalancı sancı olabilir belden doğru keskin bı ağrı giriyo kasıklara doğru
Bir avazda doğur inşallah canım, sağlıkla gelsinKızlar sabah 5te gideceğiz hastaneye dualarınızı eksik etmeyinbizi duymuş gibi bütün gün kasılma ve sancılarım oldu, düzenli olmadığı için bu saate kadar bekledim birkaç kez duş aldım, fitil ile vajinal doğum başlatacak ama kendisi gelmek istiyor sanırım inşallah kolayca atlatırız ara ara haber veririm size. Doğum yapacak arkadaşlarıma bolca dua ettim bugün sağlıkla kucağımıza alalım inşallah akşama güzel haberlerle buluşalım
![]()
Gece ben de uyutamıyorum ya , çığlık çığlığa . 1 de uyandı emzirdim alt değişikliği gaz çıkarma yaptım şimdi pış pış yapa yapa ağzım dilim kuruduDoğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok ben bebişle ilgilenmekten giremiyorum hiçgece uykularımız sıfır mamayı bıraktık şuan sadece anne sütü devam
Canım bir avazda kolay su gibi doğumlar diliyorumKızlar sabah 5te gideceğiz hastaneye dualarınızı eksik etmeyinbizi duymuş gibi bütün gün kasılma ve sancılarım oldu, düzenli olmadığı için bu saate kadar bekledim birkaç kez duş aldım, fitil ile vajinal doğum başlatacak ama kendisi gelmek istiyor sanırım inşallah kolayca atlatırız ara ara haber veririm size. Doğum yapacak arkadaşlarıma bolca dua ettim bugün sağlıkla kucağımıza alalım inşallah akşama güzel haberlerle buluşalım
![]()
Biz de memede uyuyoruz geceleri, iyice dalınca da yanıma yatırıyorum o sırada bende kol boyun kalmıyor tabiGece ben de uyutamıyorum ya , çığlık çığlığa . 1 de uyandı emzirdim alt değişikliği gaz çıkarma yaptım şimdi pış pış yapa yapa ağzım dilim kurudu4 günlük olduk 4 gecedir her gece farklı bir senaryo
![]()
Çok az kaldı canım onu kucagına alınca bütün endişelerin biticekSorma canım hat safhada gerginlikapandisit ameliyatında dikiş atılırken narkozdan uyanıp nefes alamadığım geliyor 2 ay sonra tekrar narkoz almak 3. Doğum çabuk toparlamıyım telaşı 37+1 yarın sorun olur mu düşüncesi üstüne bir de nezle oldum burnum gözüm akıyor bebeğimi gönlümce sevemeyeceğimi düşününce bu gece sabah olmaz bana
![]()
Çok bile sabrettin canım gerçektenBen bugün eşime de gıcık oldum bir an önce evime gitmek istiyorum çığlık atasım geliyor şuan kendimi bastırıyorum ayrı odada yok ki içimi dökeyim sabaha kadar
Ya memede sıkıntı yaşıyorum şuan ben. Sütüm var akıyor ama kavramakta zorlanıyor. İlk iki gün süper kavrıyordu. Şimdi süt artınca sanırım direkt gelsin istiyor zorlamak istemiyor kendini. Sağıp akıtıp tutturmaya çalışıyorumBiz de memede uyuyoruz geceleri, iyice dalınca da yanıma yatırıyorum o sırada bende kol boyun kalmıyor tabi![]()
Aynı şeyi yaşadım maalesef bi iki güne tutar benim hiç tutamayan mememi çanta pozisyonunda tuttu denemediysen onu dene.Ya memede sıkıntı yaşıyorum şuan ben. Sütüm var akıyor ama kavramakta zorlanıyor. İlk iki gün süper kavrıyordu. Şimdi süt artınca sanırım direkt gelsin istiyor zorlamak istemiyor kendini. Sağıp akıtıp tutturmaya çalışıyorum
Canım ikinizde sağ salim cikacaksiniz inşallah tabii ki. Korkma. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruzHerkese günaydın. Stresten uyuyamadım. Lütfen dua edin kızımda bende sağ salim çıkalım. 8 yaşında oğlum var çok korkuyorum bana birşey olursa ameliyatta o ne olacak diye. Şimdiden çok teşekkürler ederim. Herşey yolunda gider de inşallah bemde buraya yazarım doğum hikayemi. Bugün diğer doğum yapacak arkadaşlarada allah kolaylık versin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah