2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır 🥹

Eklentiler

• b0588eef-95a0-4fa0-a83b-daab808a33e6.webp
    b0588eef-95a0-4fa0-a83b-daab808a33e6.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu
Ben de aynı durumdan doğuma alındım. 37+3 te cok sukur bir problem olmadı. İnşallah sen de hemencik kavuşursun yavruna

Kızlar dün gece beni bı üşüme tuttu sabaha kadar titredim eşim ateşin var dedi sürekli üst değiştirdim terledim göğüslerim mi yapio anlamadım 17 gün oldu doğru düzgün dinlenmedim çok halsizlik var üstümde
Canım kan değerine bir baktır enfeksiyon olma dikkat et bn ilk kızda aynı şeyi yaşadım enfeksiyon kapmisim

Valla bizimkinde geçmedi 2 haftalık oldu. Teyzesi geldi eşimin bize, anneme çıktık kadın dedi ki bu ne hal sen değil kocan doğurmuş sanki noldu buna diyor. Kimseye dokundurmuyor, biri bir şey dese söyle yap böyle yap diye tersliyor bir acayip oldu. Azıcık büyüsün de ağlasın durmasın görürsün kaçacak delik arar diyorlar. Bilmiyorum böyle napcaz.
Yalnız değilsiniz kızlar bazen ben mi anne o mu karıştırıyorum görmemişin bebeği olmuş gibi sanki 9 ay o taşımış ve doğurmuş gibi davranıyor çoğu zaman. 🙄 herax0 herax0

Yalnız değilsiniz kızlar bazen ben mi anne o mu karıştırıyorum görmemişin bebeği olmuş gibi sanki 9 ay o taşımış ve doğurmuş gibi davranıyor çoğu zaman. 🙄 herax0 herax0
Az önce çocuğu mis gibi emzirdim, güzelce daldı yerine yatırcam bana ver benim yanımda yatsın hep seninle diyor çıldırırsın 😂 kimle olacak annesiyim emziriyorum sen horul horul uyurken alt değişiyorum filan gecenin 3 ünde o zaman da al bakalım diyeceğim ama susuyorum yoksa çok fena kavga edicez 🤦‍♀️ hakikaten görmemişin bir çocuğu olmuş ya. Annem de bırak diyor 2-3 ay sonra çocuk durmayacak mızmızlanacak o zaman kaçacak yer arar diyor

Az önce çocuğu mis gibi emzirdim, güzelce daldı yerine yatırcam bana ver benim yanımda yatsın hep seninle diyor çıldırırsın 😂 kimle olacak annesiyim emziriyorum sen horul horul uyurken alt değişiyorum filan gecenin 3 ünde o zaman da al bakalım diyeceğim ama susuyorum yoksa çok fena kavga edicez 🤦‍♀️ hakikaten görmemişin bir çocuğu olmuş ya. Annem de bırak diyor 2-3 ay sonra çocuk durmayacak mızmızlanacak o zaman kaçacak yer arar diyor
Bunu psikolog arkafasimla cok konusuyoruz benndaha dogm yapmadm ama bizdede soyle bi durum gelisti esim.surekli karnimla konusuyor anneni benden aldin artik beni sevmiycek diyor kiziyorum ama bunu surwkli yapiyor sen eskisi gbi sevmiyceksin beni kizimizi seviceksin diyor benim kocamda beni kiskanio heralde hayret bisi 🤭

Kızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu
37+5 de 2760 gram doğdu oğlum kuveze girmedi çok şükür yanımdaydı ertesi gün beraber taburcu olduk inşallah seninde yanına gelir beraber dönersiniz evinize

Bunu psikolog arkafasimla cok konusuyoruz benndaha dogm yapmadm ama bizdede soyle bi durum gelisti esim.surekli karnimla konusuyor anneni benden aldin artik beni sevmiycek diyor kiziyorum ama bunu surwkli yapiyor sen eskisi gbi sevmiyceksin beni kizimizi seviceksin diyor benim kocamda beni kiskanio heralde hayret bisi 🤭
Bizim tribe girmemiz gerekirken bunlara bir şeyler oluyor ya. 9 ay ağrı sızı sancıyı çeken biz , doğumda kat kat kesilen biz, rahimimiz tabak gibi yara ile 40 gün kanıyor ama sendroma giren kocalar 🤦‍♀️

Kızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır 🥹
Canım sağlıkla al bebisini kucağına 🙏🏻🌸
Yaaa🤣🤣 senin ev tam çıldırmalık🫢 Ama böyle gitmez tabii canim. Herşey dengeye oturur mutlaka

Canım benim oğlum 5. Gün sarılık olmuştu 19 du değeri bizde kan uyuşmazlığı da olduğu için 3 ay sürdü değerin düşmesi 2 gün kuvezde kaldı sürekli kontrole gidip geliyorduk şuan bile bazen bakıyorum sararıyor uzamış sarılık diyorlar böyle olunca sizinkiler çabuk atlatacak İnş
Merhaba uzamış sarılıkta değerler nasıl çıkıyordu acaba

Bizim ikizlerde hep panik ve yorgunlukla geçti nasıl büyüttük anlamadık bile😄 11 sene sonra Mercan evin oyuncağı oldu. Ablaları babası.. bana sıra gelmiyor ki seveyim

Back
X