- 28 Kasım 2024
- 615
- 861
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #29.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım, su gibi geçsinKızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır![]()
Çok teşekkür ederim canımmSağlıkla kucağına al inşallah canım, su gibi geçsin![]()
Sağlıkla al canım kucağınaKızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır![]()
Çok sağol canımmSağlıkla al canım kucağına![]()
Ben de aynı durumdan doğuma alındım. 37+3 te cok sukur bir problem olmadı. İnşallah sen de hemencik kavuşursun yavrunaKızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu
Yağız bey de yarın bu saatlerde annesinin memesinde olacakKızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır![]()
Canım kan değerine bir baktır enfeksiyon olma dikkat et bn ilk kızda aynı şeyi yaşadım enfeksiyon kapmisimKızlar dün gece beni bı üşüme tuttu sabaha kadar titredim eşim ateşin var dedi sürekli üst değiştirdim terledim göğüslerim mi yapio anlamadım 17 gün oldu doğru düzgün dinlenmedim çok halsizlik var üstümde
Yalnız değilsiniz kızlar bazen ben mi anne o mu karıştırıyorum görmemişin bebeği olmuş gibi sanki 9 ay o taşımış ve doğurmuş gibi davranıyor çoğu zaman.Valla bizimkinde geçmedi 2 haftalık oldu. Teyzesi geldi eşimin bize, anneme çıktık kadın dedi ki bu ne hal sen değil kocan doğurmuş sanki noldu buna diyor. Kimseye dokundurmuyor, biri bir şey dese söyle yap böyle yap diye tersliyor bir acayip oldu. Azıcık büyüsün de ağlasın durmasın görürsün kaçacak delik arar diyorlar. Bilmiyorum böyle napcaz.
Hamileliği asla özlemem diyen ben şimdiden çok özledimKızlar size de hamileliğiniz çok uzak bir geçmişte gibi geliyor mu? Bana öyle geliyorsanki hiç hamile olmamışım da oğluşum gelmiş gibi hissediyorum fotoğraflara falan bakınca garip geliyoor
![]()
Amiin çok teşekkür ederiz canımmmYağız bey de yarın bu saatlerde annesinin memesinde olacaksağlıkla gelsin kolay doğumlar diliyorum canım
![]()
Az önce çocuğu mis gibi emzirdim, güzelce daldı yerine yatırcam bana ver benim yanımda yatsın hep seninle diyor çıldırırsınYalnız değilsiniz kızlar bazen ben mi anne o mu karıştırıyorum görmemişin bebeği olmuş gibi sanki 9 ay o taşımış ve doğurmuş gibi davranıyor çoğu zaman.![]()
herax0
Hadi arkadasimm saglikla insallah guzel haberlerleKızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır![]()
Bunu psikolog arkafasimla cok konusuyoruz benndaha dogm yapmadm ama bizdede soyle bi durum gelisti esim.surekli karnimla konusuyor anneni benden aldin artik beni sevmiycek diyor kiziyorum ama bunu surwkli yapiyor sen eskisi gbi sevmiyceksin beni kizimizi seviceksin diyor benim kocamda beni kiskanio heralde hayret bisiAz önce çocuğu mis gibi emzirdim, güzelce daldı yerine yatırcam bana ver benim yanımda yatsın hep seninle diyor çıldırırsınkimle olacak annesiyim emziriyorum sen horul horul uyurken alt değişiyorum filan gecenin 3 ünde o zaman da al bakalım diyeceğim ama susuyorum yoksa çok fena kavga edicez
hakikaten görmemişin bir çocuğu olmuş ya. Annem de bırak diyor 2-3 ay sonra çocuk durmayacak mızmızlanacak o zaman kaçacak yer arar diyor
37+5 de 2760 gram doğdu oğlum kuveze girmedi çok şükür yanımdaydı ertesi gün beraber taburcu olduk inşallah seninde yanına gelir beraber dönersiniz evinizeKızlar suan 36+4 teyim. Yüksek tansiyon sıkıntısı çekiyorum. Doktorum acil olarak cağırdı bugün. Nst bağlandı sancı çıktı. Ultrasonda bebeğim doğum pozisyonuna girmiş. Kafası tamamen aşağıda. Fakat açılmam yok ve suyu iyi olduğu için şimdilik birşey yapılmadı. Cuma tekrar gideceğim. Benim mecburi sezaryen olacak bel problemimden dolayı. Bebeğim suan 2724 gram. Sizde cuma günü doğarsa (37ye girmiş oluyor) küveze girme ihtimali olurmu
Bizim tribe girmemiz gerekirken bunlara bir şeyler oluyor ya. 9 ay ağrı sızı sancıyı çeken biz , doğumda kat kat kesilen biz, rahimimiz tabak gibi yara ile 40 gün kanıyor ama sendroma giren kocalarBunu psikolog arkafasimla cok konusuyoruz benndaha dogm yapmadm ama bizdede soyle bi durum gelisti esim.surekli karnimla konusuyor anneni benden aldin artik beni sevmiycek diyor kiziyorum ama bunu surwkli yapiyor sen eskisi gbi sevmiyceksin beni kizimizi seviceksin diyor benim kocamda beni kiskanio heralde hayret bisi![]()
Canım sağlıkla al bebisini kucağınaKızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır![]()
YaaaAz önce çocuğu mis gibi emzirdim, güzelce daldı yerine yatırcam bana ver benim yanımda yatsın hep seninle diyor çıldırırsınkimle olacak annesiyim emziriyorum sen horul horul uyurken alt değişiyorum filan gecenin 3 ünde o zaman da al bakalım diyeceğim ama susuyorum yoksa çok fena kavga edicez
hakikaten görmemişin bir çocuğu olmuş ya. Annem de bırak diyor 2-3 ay sonra çocuk durmayacak mızmızlanacak o zaman kaçacak yer arar diyor
Merhaba uzamış sarılıkta değerler nasıl çıkıyordu acabaCanım benim oğlum 5. Gün sarılık olmuştu 19 du değeri bizde kan uyuşmazlığı da olduğu için 3 ay sürdü değerin düşmesi 2 gün kuvezde kaldı sürekli kontrole gidip geliyorduk şuan bile bazen bakıyorum sararıyor uzamış sarılık diyorlar böyle olunca sizinkiler çabuk atlatacak İnş
İc hastalıklarına mı gitmeliyim kadın dogummu kanamam falan normal geliyoCanım kan değerine bir baktır enfeksiyon olma dikkat et bn ilk kızda aynı şeyi yaşadım enfeksiyon kapmisim