- Konu Sahibi Mervenur277
- #29.181
Sağlıkla gelsin inşallah canımKızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin inşallah canımKızlar yarın 14:00’te ben de doğuma gireceğim. Kapı süsümüze kadar her şey hazır![]()
Ben burda sinir oldumAz önce çocuğu mis gibi emzirdim, güzelce daldı yerine yatırcam bana ver benim yanımda yatsın hep seninle diyor çıldırırsınkimle olacak annesiyim emziriyorum sen horul horul uyurken alt değişiyorum filan gecenin 3 ünde o zaman da al bakalım diyeceğim ama susuyorum yoksa çok fena kavga edicez
hakikaten görmemişin bir çocuğu olmuş ya. Annem de bırak diyor 2-3 ay sonra çocuk durmayacak mızmızlanacak o zaman kaçacak yer arar diyor
Annem gidince biraz normale döndü benimki de bu sefer de başka şeylere takılıyor umarım bir an önce geçer kocamın lohusalığıCanım sağlıkla al bebisini kucağına
Yaaasenin ev tam çıldırmalık
Ama böyle gitmez tabii canim. Herşey dengeye oturur mutlaka
Emzirip veriyorum ya, evi süpürme silme , bulaşıklar vs her şeyi yaptırıyorumBen burda sinir oldumannen doğru söylüyor şimdi madem öyle sürekli çocuğun alt değişimi vs onları kitle fırsattan istifade ters psikoloji . Ergen bu erkekler ne kadar yaş alsalar da
![]()
Gercekten arkdsm sacmalik kendi kendilerine bi triplerBizim tribe girmemiz gerekirken bunlara bir şeyler oluyor ya. 9 ay ağrı sızı sancıyı çeken biz , doğumda kat kat kesilen biz, rahimimiz tabak gibi yara ile 40 gün kanıyor ama sendroma giren kocalar![]()
Dün destek aldım kusum biberona elveda demen lazım dedi. Kasık biberonla beslemen lazım dedi ama öyle olunca beslenmeyi red ediyor resmen yemiyor kusumsütümü sürekli sağıyorum mecburn cünkü gögüslerim cok sisiyo ve ağrı yapıo
Değerler yavaş düşüyordu canım 5. Gün fark ettik 3 gün ışın tedavisi aldı sonrasında da yavaş yavaş düştü ama tam geçmedi bayağı takibe gidip geldik şimdi sıkıntımız yok 3 yaşındaMerhaba uzamış sarılıkta değerler nasıl çıkıyordu acaba
Sade mama içenler için mi bu ölçü.benin doktorum 2 saatte bı 30 CC demişti deKaç numara baslık kullanıyosun canım peki. Bizim 2 numarayı cok zor cekiyo ve hemen uyuyo 20 cc icip uyuya kalıyor. 3 numarayı verdim yemiyo diyo 70 cc iciyor onunlacidden napcam bilmiyorum. Cocuk doktoru da 2 saate 1 besleniyorsa 45 cc 3 saate 1 besleniyosa 60 cc icmeli demisti
siz nasıl yapıyorsunuz?
Cidden insanların şöyle yorumlarına çok sinir oluyorum içimde tutan biziz kavuşmak için sabırsızlanan biziz sanki doktordan iyi biliyorlar bebeğin sağlık durumunuBu arada son haftalarda bana doğurmak istiyorum hissiyatı gelmiş ve herkes bu günleri ararsın, hamilelik daha kolay filan diyorlardı. O zaman da çok aklıma yatmamıştı. Ve bence kesinlikle değil.
Hamileliğin son haftaları her açıdan çok zor geçiyor gerçekten ama bebek gelince o kadar güzel bir şeye dönüşüyor ki.
Sağol canımmHadi arkadasimm saglikla insallah guzel haberlerle![]()
Benim dinlenince 12 7 ama uzun uzun dinlenmem lazım 5,10 dklik dinlenmeyle 13 9 filan 12 9 doktor da sınırda diyor.Küçük 9 büyük 14 olunca yüksek diyor benim 13 8.5 falan geliyor sınırda riske atmayalım dedi
Amin canım teşekkür ederimCanım sağlıkla al bebisini kucağına
Yaaasenin ev tam çıldırmalık
Ama böyle gitmez tabii canim. Herşey dengeye oturur mutlaka
Amin canım sağolasınSağlıkla gelsin inşallah canım![]()
Emzirdikce artıyormuş gerçekten. Benim bir göğsümü daha geç tuttu maalesef zorla vermeye çalıştım. O yüzden oradan diğerine göre daha az geliyor hala. Bestlak damla kullanıyorum ekstra, bol su icmeye çalışıyorum. İnşallah artar bir an evvel stres yapmamaya çalışHerkese günaydın. Doğum yapan anneler sütünüz ne durumda. Sarılığı var sütümde çok az. Hoşaf da içiyorum suda tüketiyorum ne yaptıysam artıramadım. Kullandığınız birşey var mı acaba? Çok acil sütümün artması gerekiyor
Bende yapmadı canım ishal bitirene kadar içtim şuan tarçın karanfil zencefil kürünü içiyorum.Kızlarr ben sürekli acıkıyorum ya ağzım 1 saat boş dursa şekerim düşüyor sanki bir de ahududu yaprağı çayı bende ishal yaptı galiba başına gelen var mı acaba?
Gerçekten ya geçen eşim de bana sanki bir sen doğuruyorsun diyor, yapabiliyorsan yap dedim zaten normal bekliyorum ekstra korkuyorum acıdan bir de hafife alınmak can sıkıyorBizim tribe girmemiz gerekirken bunlara bir şeyler oluyor ya. 9 ay ağrı sızı sancıyı çeken biz , doğumda kat kat kesilen biz, rahimimiz tabak gibi yara ile 40 gün kanıyor ama sendroma giren kocalar![]()
E doguma yakın zaten azalması lazım bende bu doktorları anlamıyorum 36 dan sonra az diyip duruyorlar başka doktora da mutlaka görün eğer risk oluşturacak kadar azsa doktorunun yönlendirmesiyle hareket et. Deveci armudu hemen artırıyor havuç ise yaramamıştı bende . Birde bebeğin hıçkırık tutuyor mu burda bir arkadaş suyu iyi olduğuna işaret demişti.Merhaba anneler 39+3 suyum az denildi açılma yok nts de kasılma var yaşayan oldu mu bebeğin hareketlerini takip ediyorum iyi durumda bundan sonra ne olur nasıl ilerler bilgisi olan yazabilir mi