- 28 Temmuz 2023
- 141
- 136
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #29.661
38+5 oldum bekliyorum
bekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben de 38+3 ün bugün, iki üç gündür ara ara oluyor sertleşme ve kasılmalarım ve dediğiniz gibi başka belirtim de yok. Baya nazlı çıktı bizim bebişler38+5 oldum bekliyorumbekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..
ya insallah bizde dogurduk diye yazarız bir an önceAyyy ben de 38+3 ün bugün, iki üç gündür ara ara oluyor sertleşme ve kasılmalarım ve dediğiniz gibi başka belirtim de yok. Baya nazlı çıktı bizim bebişler![]()
Aminnya insallah bizde dogurduk diye yazarız bir an önce40'lara kalmaktan korkuyorum açıkçası ama hayırlısı
![]()
inşallah, aminAminnbenim de korkum 40’lara kalmak yarın randevum var bakalım, inşallah sağlıkla tez doğururuz ya
![]()
Canım tahlil ekranında solda mavi tık yerleri var oraya tıklayınca sonucu görebiliyorsunKızlar topuk kanı sonuçlarımız bu şekilde görünüyor sonuçlar çıkmış mı acaba? Önceki günler baktığımda bu ekran görünmüyordu şimdi böyle görünüyor. Sizlerde nasıl görünüyor?
Gözün aydın canım güle güle büyütün bekliyoruumKızlar ben nst ye diye gelip daha yeni doğurdum kaç saat sancıdan sonra biraz kendime gelip anlatacağım darısı bekleyenlere
39+4 benim yeni yeni başladı sancılar ama düzenli değil38+5 oldum bekliyorumbekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..
Çok sağolun arkadaşlar doğurdum kendime geleyim anlatacağım![]()
Gözünüz aydın kızlar. Sağlıkla sevgiyle büyüsünlerKızlar biz de doğdukmeğer benim çektiğim ağrı doğum sancısıymış hastaneye 8 cm açıklık ile gelmişim ama bebeğin kafası yukarıdaydı sadece güzel ıkınamadım biraz çok dikiş atıldı sadece şunu anladım doğum sancısı gerçekten hiçbir şeye benzemiyor
![]()
Eşimin ailesi ve akrabaları olunca bir şey diyemedim işte. Aslında insanlar akıl etse ne güzel olur.Ay daha çok yeni doğum zaten misafir kabul etmiyorum ben hiç valla küsen küssün kendimi zor topluyorum. Tüh ya çok ver bende sevmiyorum plansız işleri. Gelene de git diyemiyorsun
Yalancıktan kabız olmuş olabilirizbizimkisinin durumu tamamen bu, gaz çıkarsa bile ıkınıyor sonra cıvık kaka
1 haftalıkken doğum kilosunu yakalamıştı. Dün gittiğimde 3.560 kg olmuştu. İlk 10 günde yakalaması bekleniyormuş öyle söylemişti ebe.Bizim bugün 8. Gün. doğum kilosuna gelemedik hâlâ. Kızlar sizin kaç gün sonra geldi doğum kilosuna?
Sona kalan biz hamişlerin son durumu
Bugün deneyeceğim inşallah iyi gelir. Ikinirken kusuyor çok sıkıyor kendini o an. Halbuki yapabiliyor kakasınıBen yatağının içine attım örtünün altında duruyo. Çıkarıyo arada gazı ama yardımı oluyo mu henüz anlamadım
Aynı durumdayım canım diyetisyene gidicem önümüzdeki hafta bu yüzden
Aynı dırumdayız![]()
Aa evet şimdi gördüm çok sağ ol canımCanım tahlil ekranında solda mavi tık yerleri var oraya tıklayınca sonucu görebiliyorsun
Bebişin eklemlerinden geliyor bana da hep olurduAy az önce karnımdan çıt diye bir ses geldi kızlar normal mi bu yaşayanınız oldu mu
Bana son günlerde çok rahatlama geldi sadece asağıya çok baskı var bazen çıkıcak gibime geliyoAminnbenim de korkum 40’lara kalmak yarın randevum var bakalım, inşallah sağlıkla tez doğururuz ya
![]()
Oyyy eklemlerini severim onlarınBebişin eklemlerinden geliyor bana da hep olurdu