• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Yaa PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur
İlk doğum uzun sürüyor neler çekiyordur canım benim tahmin ediyorum :( sabahtan beri aklım onda :/// PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 canımm inşallah her şey yolundadır ya

Yaa kuzum kıyamam şimdiden başlamış desene 😅

Bir boğa olarak şoktayım o zmn😂 burçlarla haşır neşirdir aslinda bogalar🙄
İşte ondan inanmıyorum burçlara😅mesela boğalar için iştahlı yemek için yaşıyorlar sanki diyorlar yalan ben öyle birisi asla diğilim bak gebeliğin sonuna geldim çok şükür yine eskisi gibi çok yemiyorum🤭

İşte ondan inanmıyorum burçlara😅mesela boğalar için iştahlı yemek için yaşıyorlar sanki diyorlar yalan ben öyle birisi asla diğilim bak gebeliğin sonuna geldim çok şükür yine eskisi gibi çok yemiyorum🤭
Iste kuzu o yuzden dogum haritanın var seni suan belki yükselenin ya da ay burcun etkiliyor olabilir😅 ben baya baya seni ikna etmeye çalışıyorum yalniz😂😂

Canlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım var 💝💝💝💜🤍 teşekkür ederim
Allah'ım hepinizi vakti zamanı gelince kurtarsın 🙏🙏🤗🤗
Gözün aydın geçmişler olsun hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat olsn inşallah 🥰😍

Bende çok takıyordum şimdi umursamıyorum asla sende boş ver eziyetini çeken biziz zamanında kendi çocuklarınıza istediğini yapsaydınız
Haklısın ilk çocuk olunca çok takıyorum herhalde onların ilk torunu iyice bunalıyorum bu kadar konuşmalarına. Bir de çok uzaklar şehir olarak. Sanki çocuğu onlar için yapmışım gibi davranıyorlar 😂 Onların isteğine karşılık duasına karşılık vermişim gibi

Iste kuzu o yuzden dogum haritanın var seni suan belki yükselenin ya da ay burcun etkiliyor olabilir😅 ben baya baya seni ikna etmeye çalışıyorum yalniz😂😂
Onu ben diyecektim ya🫢bence bende seni ikna etmek çabasındayım inanma diye😅😅valla kuzum ola bilir dediğin gibi ama ben yine inanmıyorum bak her şeyi takarım aşırı kafaya takarım birde ufak bir şeyi ama burcu diğil yani😅

Haklısın ilk çocuk olunca çok takıyorum herhalde onların ilk torunu iyice bunalıyorum bu kadar konuşmalarına. Bir de çok uzaklar şehir olarak. Sanki çocuğu onlar için yapmışım gibi davranıyorlar 😂 Onların isteğine karşılık duasına karşılık vermişim gibi
İyiki uzaklar benimkiler yakın😒Sen sanki benim kp anlatıyorsun kv umrunda diğil hiçbir şey hep diyor annesi iyi bilir o benden iyi diyor ama kp diyorki oğlum için kaç tane torunum olsa bile o benim için başka onu ayrı seviyorum onu şöyle yapıcam büyüsün azcık bende he he diyorum zamanla anladıki yalnış konuşuyor

İyiki uzaklar benimkiler yakın😒Sen sanki benim kp anlatıyorsun kv umrunda diğil hiçbir şey hep diyor annesi iyi bilir o benden iyi diyor ama kp diyorki oğlum için kaç tane torunum olsa bile o benim için başka onu ayrı seviyorum onu şöyle yapıcam büyüsün azcık bende he he diyorum zamanla anladıki yalnış konuşuyor
Uzaklar evet ama bu sefer de yatılı kalma mevzusu oluyo gelip gittiklerinde. Bilmiyorum hangisi daha hayırlı 🥹

Ben bebiko dogunca ilk bakacağım sey dogum haritası olacak galiba biraz takıntılıyım 2 cocugumda da bakmıştım oğlumun yükselenini balik istemediğim için dakka saymistim😅 cok duygusal oluyorlar cnku ama ay burcu balik oldu o konuda yapacak biseyim yoktu bunu da kesin hemen bakarim😅😂😂 var mı benim gibi olan kesin yoktur 😂
Bende chata sormuştum.hangi gün doğsa ne olur diye 😀aman hepsine bi şey dedi. Unutrum bile çoğunu

Yalnız chatgpt den yapayım dogum haritasına dedim burcumu koç yapti yaa 😂 dogum haritasına ordan bakmayın derim cocuklariminda degisti herseyi😅
Ben de smdi ona sordum senden farklı söyledi ay burcunu falan 🤣 heralde orayı tam geliştirememişler zamanla astroloji bölümünü geliştirirler 😍😂

Babasıyla da iyi ilişkisi varmış bir de kader değil bebek haritası hassas olmak lazım vs diyor ay burcuna benim haritamla konumlarına göre işte ilgisiz anne travmatik anne anne şöyle böyle duygusal açıdan eksik bırakmış erken olgunlaşmışvqil3 sorunları olmuş vs böyle yorumladı ama chat gpt 🤣 ben daha önce astroloğa gittim chat gptden farkıı şeyler söylememişti o ara kocamla küstüm ve gerçekten evet evet olmuştum o ara ilişki terapisinden daha iyi görmüştü. Onun dışında neşeli ılımlı bi bebek haritası dedi ben başak olsun istemiyordum marsı başak
Canım ya nasıl böyle yorumluyor chatgbt? Benimki sadece Mars ikizler merkül başak bilmem ne böyle saçma şeyler diyor

Şaka gibi yaa yapay zekanin kafasi karismis😂 hobi gibi bisi kuzu yaa yoksa yükselenim oğlak ama hiçte hırslı biri değilim mesela 😂 maksat oyle bakmak sana da saygım sonsuz 😘
Kafası karışmış ola bilir kuzum😅😅tabi normal canım her kesin bir hobisi var🤗🌷

Ben de smdi ona sordum senden farklı söyledi ay burcunu falan 🤣 heralde orayı tam geliştirememişler zamanla astroloji bölümünü geliştirirler 😍😂
Eşime dedim şimdi benim burcum kocmus dedim mee diye geziyorum evde 😂 koptuk gulmekten yapay zeka uctu baya bencede kendini gelistirmeli başka sayfalardan da baktim hep boğayim yükselen oğlak tamam ama ay burcum yengeç yapay zekada ay burcum kova çıktı ona da sok oldum zaten direkt kapattim 🙄

Back
X