- Konu Sahibi Mervenur277
- #33.061
Ay dur dur daha 8 hafta atağını atlatıcaz, onu hiç demeKızlar iki gündür karşıma 4.ay atağı çıkıyor. Uyku gerilemesi vs şimdiden gözüm korktu valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dur dur daha 8 hafta atağını atlatıcaz, onu hiç demeKızlar iki gündür karşıma 4.ay atağı çıkıyor. Uyku gerilemesi vs şimdiden gözüm korktu valla![]()
Bence de bende şimdi sağdım dolaba koydum ne olur ne olmazSoğutup tekrar ısıtıyoruz ya o zaman daha hızlı ekşime durumu olabiliyor. Oda sıcaklığında 3 saat diye biliyorum ben de. Ama ev 26 derece filan 3 saat de biraz riskli yaz sıcaklarında. En güveniliri dolaba koyup vereceğin kadar ılıştırmak bence içim öyle rahat ediyor .
Maşallah de aman totoyu kaşıbenimkinin karnı acıkınca kendisi uyanıyor, yeri göğü inletiyor memeye gelmezse
![]()
Hiç dokunma maşallah de uyutmaya çalışıyorum 2 saattir tam
Bizim de yeni yeni düzeldi. İlk 1 ay kıyamet kopuyordu ya alt değiştirirken ağlamasın diye süt sağıp veriyordum öyle sakinleştiriyorduk![]()
Acıkmaz ya gece bazen 4 saat uyuyor artık o kadar hızlı acıkmıyorlar. Gündüz yapışmaları tamamen temas isteğindenyoksa benimki 10 dk da bir acıkıyor olmalı
![]()
Benim kızım o kadar ıkınıyor ki, altını açınca destek çıkıyorum birazcık daha yapabilsin de rahat etsin diye, bir ağzıma yapmadığı kaldı bu güne kadarBugün benimki de ilk kez bezini değiştirirkenyaptı. Zamanlamam müthiş gerçekten
![]()
Açık olunca rahatlayıp bırakıyorlar galibaErkek bebeklerle iş daha zor kaç kere çişini fışkırttı bılmem.gecende eşim sünnet yerıne krem surecegım diye benden habersiz açmış yatak çarşaf battık
kızımı ben nasıl büyütmüşüm hiç anlamadım. Bunda farklı deneyımler yasıyoruz
![]()
Bizim de çiş vakamız çok var ya geçen elime bile işedi oğluşumErkek bebeklerle iş daha zor kaç kere çişini fışkırttı bılmem.gecende eşim sünnet yerıne krem surecegım diye benden habersiz açmış yatak çarşaf battık
![]()
Bizim de çiş vakamız çok var ya geçen elime bile işedi oğluşum
Bende öyle yaptığımda lütfen çiş yapma diye fısıldıyorumaltını qçınca 5 dakka falan beklıyorum hafıf aralık bırakıp ama gene o çişe yakalandığım oluyor
![]()
Ay bu bize hep oluyo. Hatta bi kere değiştirme ünitesinden bizim yatağa kadar sıçratabilmişti kakayı. Allahtan erkek değil diyorum yoksa tavanlar bile çiş olabilirdi bizimBugün benimki de ilk kez bezini değiştirirkenyaptı. Zamanlamam müthiş gerçekten
![]()
Biz daha Bi kere karşılaştık çişiyle kendi kafasına yaptı onu da çok yapıyorsa bezi değişirken pipisine peçete koy canım boşa sana iş çıkmasın benim ilk oğlum çok yapardı Bi tane ıslak mendil koyardım öyle değişirdim bunda da geçen kakasını yaptı diye bezini değiştim ben siliyorum kendi yapıyor her tarafı batıracak diye korktumda 3-4 ıslak mendille hallettik Bi yeri batırmadanErkek bebeklerle iş daha zor kaç kere çişini fışkırttı bılmem.gecende eşim sünnet yerıne krem surecegım diye benden habersiz açmış yatak çarşaf battık
![]()
Bende hala ödeme listesine tıklayınca bu tc ye ait kayıt yok diyor anlamadım neden böyleKızlar ilköğretmenim ailem uygulamasinda böyle görünüyor benim. Ama iki aylık olması gerekmez mi?
Aynen öyle yapsam ıyı olacak yoksa tüm evi kadir ezildi gibi yıkamam gerekecekBiz daha Bi kere karşılaştık çişiyle kendi kafasına yaptı onu da çok yapıyorsa bezi değişirken pipisine peçete koy canım boşa sana iş çıkmasın benim ilk oğlum çok yapardı Bi tane ıslak mendil koyardım öyle değişirdim bunda da geçen kakasını yaptı diye bezini değiştim ben siliyorum kendi yapıyor her tarafı batıracak diye korktumda 3-4 ıslak mendille hallettik Bi yeri batırmadan