• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım iyiyiz çok şükür. Ama yolumuz uzun. Her gün bebişi görüp geliyoruz. Sen nasılsın? Her gün doğum yapmadığını görünce senin adına seviyorum. Miniğin zamanında gelir inşallah 🤲🏻❤️

saol bitanem🌸 inşallah gün gün bir çentik atıyorum resmen. Sizide merak ediyorum. Dua ediyorum. Aklım en çok hastanedeki miniklerde oluyor. Sağlıklı olsunlarda vakit geçiyor bir şekilde. Rabbim sabrını veriyordur elbet.💕

Planlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
Ben bu cts gidicem kontrole. Ama 31 ekim diye konustuk. 38+5 oluyorum. Aslında o 39+ ları görelim dedi keremdeki gibi ama o kadar dayanamıcam vallah 😢

Bak sen daha öndesin kız senin de hiç sancın yok muu iyice ümitlerim kararıyor🤣
Çarşaf gibi😅 evde arada geliyor ama ne hikmetse sancılarım hastaneye geldiğimi anlayıp kesiliyor sonum suni gibi görünüyor🫡

Eklentiler

• IMG_6584.webp
    IMG_6584.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 37
Bugün de doğurmadım kankiler Nst sonucuma bakın 0 ın altı delircem yav🤣🤣 azıcık bi sancım olsaydı heyecanlanaydım ya🫠
Her gittiğimde kesin sancım var diyom nst de. Geçen bi kadınınki açık kalmıs herhalde 60
Larda cıktı ohaaa dedm sancm var, hayır dedi
O eski hastanın. Benimkini bi açtı 12-13 🤪🤪 neyse ya 10 günüm kaldı sabır djdjdkd

saol bitanem🌸 inşallah gün gün bir çentik atıyorum resmen. Sizide merak ediyorum. Dua ediyorum. Aklım en çok hastanedeki miniklerde oluyor. Sağlıklı olsunlarda vakit geçiyor bir şekilde. Rabbim sabrını veriyordur elbet.💕
Allah razı olsun canım. Zaman geçmez sanıyordum ama hızlı geçiyor. Bebeğim evdeymiş gibi süt sağıyorum hep. Yavaş yavaş aklıma gelen eksikleri alıyorum. Zaten hastaneye gidiş-geliş derken akşam oluyor. Rabbim o sabrı veriyormuş gerçekten. Yeter ki iyi olsun da kalması gerektiği kadar kalsın diyorum 🥹❤️

Her gittiğimde kesin sancım var diyom nst de. Geçen bi kadınınki açık kalmıs herhalde 60
Larda cıktı ohaaa dedm sancm var, hayır dedi
O eski hastanın. Benimkini bi açtı 12-13 🤪🤪 neyse ya 10 günüm kaldı sabır djdjdkd
Benim de 13 günüm kaldı ama sabır mabır kalmadı🤣🤣 ay gelmicek bu kızçeler sıfır nedir arkadaş hatta sıfırın altına bile düşmüş eksiyi gördüm delirdim mümkün mü böyle bişey ya sgshdjdk

Dr biraz ilgisiz zaten artık ‘ takriben’ kelimesini kullanmaya başladı 😁 dediği gibi çıkmaz falan diye . Ben dedim geçen haftada aynı hiç kilo almamış diye . Yorum yapmadı . Haftaya çatı muayenesi var diyip geçti masasına .
Gerçi bebek geçen haftada 1.5 cm çekmişti daha az söyledi falan bu hafta da kilosu eksik bilemedim 😁
Benimki de kilosunu söylüyor ama ölçümde sapmalar olabilir diyor hep. O yüzden dedim belki senin de öyle olmuştur. Boşver şuan kilosu çok iyi daha da iri olmasın az az alsın bence daha zaten varr doğumuna.

Arkadaşlar ben bebisime aşka tutuldum telefonu dahi elime almayı unutuyorum öyle aşık gibi ona bakıp duruyorum 🥹😍 o yüzden buraya pek giremiyorum. Minnosumda biraz sarılık çıkmıştı doktorumuz sık sık besleyelim gerileme olursa hastaneye yatirmayiz demisti dün kontrole gittik gerilemiş çok şükür artık daha da mutluyum hadi hepiniz doğurun da bu güzel duyguyu tadın hepinizi seviyorum
Ay ben de senin gibiyim. 🤍🧿🧿🧿

Kuzum hiç canını sıkma. Doğum oldu artık. Bebeğin iyi olsun. Tansiyon mutlaka kontrol altına alınır. Biliyorsun ben gebelik öncesinden tansiyon hastasıyım. Mutlaka uygun ilaçlar ile kontrol altına alınıyor. Kaldıki doğum sonrası bir iki hafta yüksek seyretmesi normalmiş. Düzelicek hep öyle düşün 🌸
İnşallah canım 💗🌸. Senin nasıl gidiyor ?

Ben bu cts gidicem kontrole. Ama 31 ekim diye konustuk. 38+5 oluyorum. Aslında o 39+ ları görelim dedi keremdeki gibi ama o kadar dayanamıcam vallah 😢
Ya ben de ya 38+3 olacağım ya da 38+4. Ama diyorum daha gidebildiği yere kadar gider mi senin dediğin gibi. Bir yandan da çok zorlanıyorum artık Serklaj dikişleriyle de.. son zamanlar zor gerçekten de

Benim tansiyon bugün yine çıktı. Ne güzel düşmüştü ilaçlar kesilmişti. Bugün yine 160/100 sanırım ondan kaynaklı bu beyin uyuşukluğu. Çok yoruldum valla ya. Ne illet bir şeymiş şu tansiyon
Tansiyon zordur kuzum ya benim yedi sülalem tansiyon hastası :( ben de 25 yasında oldum tansiyon hastası. Ama artık doğum yaptığına göre uygun bi tansiyon ilacı kullanabilirsin. Önceden var mıydı sende yoksa hamilelikte mi çıktı

Dr biraz ilgisiz zaten artık ‘ takriben’ kelimesini kullanmaya başladı 😁 dediği gibi çıkmaz falan diye . Ben dedim geçen haftada aynı hiç kilo almamış diye . Yorum yapmadı . Haftaya çatı muayenesi var diyip geçti masasına .
Gerçi bebek geçen haftada 1.5 cm çekmişti daha az söyledi falan bu hafta da kilosu eksik bilemedim 😁
Ay bana da 3 hafta önce 2500 dedi sonraki hafta 2450 gibi bişey dedi nasıl yani kilo mu vermiş falan dedim doktorumda şaşırdı önden gidiyor zaten almasın daha iyi şuan fazla gibilerinden konuştu çok korktum gelişmez artık falan diye sonraki hafta kontrolünde 3 kilo çıktı mesela bir haftada o kadar alamiycagina göre muhtemelen pozisyonundan dolayı öyle ölçtü yani korkmayın duruşundan da kaynaklanabiliyormus

Back
X