- 10 Ocak 2024
- 1.024
- 1.122
- 53
Canım iyiyiz çok şükür. Ama yolumuz uzun. Her gün bebişi görüp geliyoruz. Sen nasılsın? Her gün doğum yapmadığını görünce senin adına seviyorum. Miniğin zamanında gelir inşallah![]()
saol bitanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyiyiz çok şükür. Ama yolumuz uzun. Her gün bebişi görüp geliyoruz. Sen nasılsın? Her gün doğum yapmadığını görünce senin adına seviyorum. Miniğin zamanında gelir inşallah![]()
Ben bu cts gidicem kontrole. Ama 31 ekim diye konustuk. 38+5 oluyorum. Aslında o 39+ ları görelim dedi keremdeki gibi ama o kadar dayanamıcam vallahPlanlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
Çarşaf gibiBak sen daha öndesin kız senin de hiç sancın yok muu iyice ümitlerim kararıyor![]()
Her gittiğimde kesin sancım var diyom nst de. Geçen bi kadınınki açık kalmıs herhalde 60Bugün de doğurmadım kankiler Nst sonucuma bakın 0 ın altı delircem yavazıcık bi sancım olsaydı heyecanlanaydım ya
![]()
Allah razı olsun canım. Zaman geçmez sanıyordum ama hızlı geçiyor. Bebeğim evdeymiş gibi süt sağıyorum hep. Yavaş yavaş aklıma gelen eksikleri alıyorum. Zaten hastaneye gidiş-geliş derken akşam oluyor. Rabbim o sabrı veriyormuş gerçekten. Yeter ki iyi olsun da kalması gerektiği kadar kalsın diyorumsaol bitaneminşallah gün gün bir çentik atıyorum resmen. Sizide merak ediyorum. Dua ediyorum. Aklım en çok hastanedeki miniklerde oluyor. Sağlıklı olsunlarda vakit geçiyor bir şekilde. Rabbim sabrını veriyordur elbet.
![]()
Yine 20 25 seyretmiş bak ben sıfırı gördüm ya bugün o anda işte yıkıldığımın resmiydiÇarşaf gibievde arada geliyor ama ne hikmetse sancılarım hastaneye geldiğimi anlayıp kesiliyor sonum suni gibi görünüyor
![]()
Benim de 13 günüm kaldı ama sabır mabır kalmadıHer gittiğimde kesin sancım var diyom nst de. Geçen bi kadınınki açık kalmıs herhalde 60
Larda cıktı ohaaa dedm sancm var, hayır dedi
O eski hastanın. Benimkini bi açtı 12-13neyse ya 10 günüm kaldı sabır djdjdkd
Benimki de kilosunu söylüyor ama ölçümde sapmalar olabilir diyor hep. O yüzden dedim belki senin de öyle olmuştur. Boşver şuan kilosu çok iyi daha da iri olmasın az az alsın bence daha zaten varr doğumuna.Dr biraz ilgisiz zaten artık ‘ takriben’ kelimesini kullanmaya başladıdediği gibi çıkmaz falan diye . Ben dedim geçen haftada aynı hiç kilo almamış diye . Yorum yapmadı . Haftaya çatı muayenesi var diyip geçti masasına .
Gerçi bebek geçen haftada 1.5 cm çekmişti daha az söyledi falan bu hafta da kilosu eksik bilemedim![]()
Ohh sefan olsun, afiyet olsun :)Hamilelikte tansiyon korkusuna hiç içemedim ya. Doğumdan sonra hergün saat 2 kahve saatim nasıl zevkle içiyorum görmen lazım dndbnd
Canım senin sezaryan olmasının nedeni neydiBen bu cts gidicem kontrole. Ama 31 ekim diye konustuk. 38+5 oluyorum. Aslında o 39+ ları görelim dedi keremdeki gibi ama o kadar dayanamıcam vallah![]()
Demek yeri o kadar rahat ki derin uykuya dalmış beboYine 20 25 seyretmiş bak ben sıfırı gördüm ya bugün o anda işte yıkıldığımın resmiydi![]()
P pamukusuNurse9535
Nefertitiiii ay kızlar siz mi ben mi ha geldi gelecek diye diye ümitlenip duruyorum ama hiç bir şey yok yarın 39 a giriş yapıyorum
çatlamak üzereyim bugün telefonlarım susmuyor arayan arayana daha doğurmadın mı diyenler aynen doğurdum size söylemek istemedik dfksfjf
Doğum yapan analar ne yapsak tetikleniriz kiii?
Ay ben de senin gibiyim.Arkadaşlar ben bebisime aşka tutuldum telefonu dahi elime almayı unutuyorum öyle aşık gibi ona bakıp duruyorumo yüzden buraya pek giremiyorum. Minnosumda biraz sarılık çıkmıştı doktorumuz sık sık besleyelim gerileme olursa hastaneye yatirmayiz demisti dün kontrole gittik gerilemiş çok şükür artık daha da mutluyum hadi hepiniz doğurun da bu güzel duyguyu tadın hepinizi seviyorum
İnşallah canımKuzum hiç canını sıkma. Doğum oldu artık. Bebeğin iyi olsun. Tansiyon mutlaka kontrol altına alınır. Biliyorsun ben gebelik öncesinden tansiyon hastasıyım. Mutlaka uygun ilaçlar ile kontrol altına alınıyor. Kaldıki doğum sonrası bir iki hafta yüksek seyretmesi normalmiş. Düzelicek hep öyle düşün![]()
Ya ben de ya 38+3 olacağım ya da 38+4. Ama diyorum daha gidebildiği yere kadar gider mi senin dediğin gibi. Bir yandan da çok zorlanıyorum artık Serklaj dikişleriyle de.. son zamanlar zor gerçekten deBen bu cts gidicem kontrole. Ama 31 ekim diye konustuk. 38+5 oluyorum. Aslında o 39+ ları görelim dedi keremdeki gibi ama o kadar dayanamıcam vallah![]()
Tansiyon zordur kuzum ya benim yedi sülalem tansiyon hastasıBenim tansiyon bugün yine çıktı. Ne güzel düşmüştü ilaçlar kesilmişti. Bugün yine 160/100 sanırım ondan kaynaklı bu beyin uyuşukluğu. Çok yoruldum valla ya. Ne illet bir şeymiş şu tansiyon
Ay bana da 3 hafta önce 2500 dedi sonraki hafta 2450 gibi bişey dedi nasıl yani kilo mu vermiş falan dedim doktorumda şaşırdı önden gidiyor zaten almasın daha iyi şuan fazla gibilerinden konuştu çok korktum gelişmez artık falan diye sonraki hafta kontrolünde 3 kilo çıktı mesela bir haftada o kadar alamiycagina göre muhtemelen pozisyonundan dolayı öyle ölçtü yani korkmayın duruşundan da kaynaklanabiliyormusDr biraz ilgisiz zaten artık ‘ takriben’ kelimesini kullanmaya başladıdediği gibi çıkmaz falan diye . Ben dedim geçen haftada aynı hiç kilo almamış diye . Yorum yapmadı . Haftaya çatı muayenesi var diyip geçti masasına .
Gerçi bebek geçen haftada 1.5 cm çekmişti daha az söyledi falan bu hafta da kilosu eksik bilemedim![]()