2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Herkes öyle zannediyor ama saçı bu şekilde yanları vardı aslında ama döküldü üst kısım birden çok uzadı ama eşim keselim tamamen hepsi bir çıksın diyor ben kestiremiyorum
Eşitleniyor canımbizimde önce üstler döküldüü yanlar vardıı, sonra yanlar döküldü üstler uzadıı şuan eşitt gibii ama

Kızlar bu atak mıdır nedir benim üstümden geçti günlerdir napıcaz ya cocukuma aksam 7 itibariyle bisey oluyo sadece ağlıyor beslenmiyo uyumuyo banyo da yapsa yok iki ayagımı bi pabuca sokuyor

Kızlar diş çıkaran var mı bebeişlerinizde. Benim kızımın dişi çıktı ama üst yan kesici dişi., bugün farkettim şok oldum. Normal mi ya

Üşümüş olabilir kıyamam. Ne güzel serin buralar cehennem
Şuan balkondayım ama soğuktan durulmuyor 1 hafta oldu eve taşınalı ilk defa dışarı çıkalım dedik geri eve kaçıp geldik yatarken her tarafı kapattığım halde buz gibi hava merkez böyle değil ama toki evlerini köylere yapıyor ya ondan soğuk sanırım yüksek bölge olduğu için

Kızlar diş çıkaran var mı bebeişlerinizde. Benim kızımın dişi çıktı ama üst yan kesici dişi., bugün farkettim şok oldum. Normal mi ya
Biraz erkenci davranmış senin kız ama normal kimi dişini üstten çıkarmaya başlar bizde diş üstten çıkarsa inatçı olur derler tabii sadece söylenti Allah sağlam inci gibi dişler nasip etsin kendisine

Günaydın
Erkek bebek anneleri sünnet yaptırdınız mı? Nasıl geçiyor iyileşme süreci çok ağlıyor mu bebekler bu dönemde?
Biz yaptırmadık canım drumuz erken demişti 3. Ay kontrolünde nefroloji doktorumuz da bekleyin dedi olursa böbrek için işlem gerekirse o anda yapılır 2 kez anestezi olmasın dedi sol böbrekte büyüme var bizim
Bazı bebeklerde oabiliyomuş canım

Günaydın
Erkek bebek anneleri sünnet yaptırdınız mı? Nasıl geçiyor iyileşme süreci çok ağlıyor mu bebekler bu dönemde?
Bız 41 günlükken yaptırdık. Çok rahat geçti. İlk gün bıraz agladı gıbı oldu ama sonrasında sorun olmadı. Tabı bakımına dıkkat ettık sabah akşam kremını sürdük. Her bezı actıgımda da uzerıne bir iki damla kantoran ya da zeytunyagı damlattım kı kuruyup beze yapısmasın dıye. Bır de bır numara büyük bez takmıstım rahat etsin diye.Bır hafta içinde ıyılestı. Iyıkı erken yaptırmısım.

Merhaba kızlar bebişleriniz gece beslenmeden kaç saat uyuyorlar? Ben 5 saate çıkarmıştım ,dün telefonum kapanmış 7 saat 20 dk uyumuş.bazı doktorlar uyuyabilir diyorr ama yinede tedirgin oldum.

Merhaba kızlar bebişleriniz gece beslenmeden kaç saat uyuyorlar? Ben 5 saate çıkarmıştım ,dün telefonum kapanmış 7 saat 20 dk uyumuş.bazı doktorlar uyuyabilir diyorr ama yinede tedirgin oldum.
4. Aydan sonra kesintisiz uyumalar başlayabilir canım inşallah ben de o günleri görürüm haftaya okullar başlayacak gece uyumazsa vay halime

Uyuyabilir sorun olmaz. Bizimki de bazen uyuyor

4. Aydan sonra kesintisiz uyumalar başlayabilir canım inşallah ben de o günleri görürüm haftaya okullar başlayacak gece uyumazsa vay halime
Ayy sevindim teşekkür ederim bende yakında 6 saate çıkarırım diyordum aşama aşama uzattım süreyii ama bir anda böle uyuyakalınca tedirgin olmuştumm

Benım oğlan öyle uzun uyuyunca ertesi güne illa susuzluğa bağlı turuncu lekeler oluyor bezınde o yüzden 4 saatı asla gecırmıyorum. Doktor öyle dıyor ama bunlar çok küçük bebek. Uyandırmadan kucağıma alıp mememı verıyorum nasıl emıyor durmadan demek ki acıkıyor ama uyanmıyor. Zaten doyunca bırakıyor kaldığı yerden uyumaya devam edıyor

Saçlarını bizde traş etmedik hiç ama dökülme arttı bu aralar nevresiminde hep saçları oluyor kıyamıyorum traş etmeye .
4 ay atağımız hafıfledi gibi çünkü eskisi gibi emmeye başladı ve ağlamaları durdu . Bizimki 3,5 aylıkken başladı 3 hafta sürüyormuş bence biz son haftaya girdik çok şükür
Daha kolay dalıyor uykuya kısacası eski normal rutine dönüyoruz
Sünnet etmedik bizde doktor 6. Aydan önce tavsıye etmıyorum dedi. Bizde 6. Aydan sonra yapacağız

Aa öylemii o durumda sık sık besleyin diyorlarr sen devam et o şekilde canım ,çok şükür öle bir sorun olmadı sabah bezi doluydu.Aslında ben bilinçli uzatmaya başlamıştım önce 4 saat sonra 5 saat yaptım.ay başındada 6 saat yapacaktım çünkü belli bir aydan sonrada gece beslenmesini önermiyorlar,kesmek gerekiyor die biliyorum ama bir anda böyle oluncaa sorayım dedim

Ben de oyle, maksimum 3 saatte bir veriyorum. Ishal oldu susuzluk yasamasin diye 2 saatte bir verdim hatta.

Kizlar bu rota asisindan sonra ishal olabiliyo diye okumustum. Benim basima oyle bir sey gelei. Bir hafta probiyotik kullandik durmadi gunde 7-8 bez degistirdik simdi biraz azaldi gibi ama kakasi yesil normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…