2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Amin canım, dün ile bugün biraz daha iyi gibiydi sanki. Umarım düzelir ama bide 4.ay atağı var diyorlar o nezaman başlar ki ve herkes yaşarmı ki?
her bebekte olur sadece şiddeti ve süresi farklılık gösterir bebekten bebeğe . Gelişimi normal ilerleyen her bebek yaşar bu atakları

Oy maşallah bizde 4 ay 2 günlük olduk ancak düzeltilmiş yaşımız 3 ay 2 gün
Bir gün çok iyiyiz bir gün çok sinirli uykuya emmeye biberona her şeye direniyoruz sizde nasıl
Neden düzeltildi ki ? Daha 4. Ay atağına girmedik ama emmeye direnme bizde de var sabahları sadece emiyor, akşamları 2-3 dk emip mama istiyor ısrarla ve uykuya direnme başladı

Aynı bizimkisi de böyle, emerek uyuyor ama uyuyacağını anlıyor ve ağlıyor direniyor
Aynı şu 2 gündür gece uykusu bozuldu bugün 2 saatte 1 uyandı normal de 2 dk emzirir bırakırdım bugün bıraktığım dakika çığlık atarak ağladı böyle olursa deli eder

Aynı şu 2 gündür gece uykusu bozuldu bugün 2 saatte 1 uyandı normal de 2 dk emzirir bırakırdım bugün bıraktığım dakika çığlık atarak ağladı böyle olursa deli eder
Bizimkisi de normalde 3 saati felan görürdü gece uykuları bugün sürekli kalktı, hepsi zor ama geçecek elbet bu günlerde

Merhaba kızlar menenjit aşısından kaç saat sonra ateş yükselmeye başlası nekadar sürdü? Birde ateş düşürücüyü yarım ölçekmi ? Tam ölçekmi veriyorsunuz normalde yarım diye biliyordum ama büyüdülerr

Kızlar merhaba herkese uyku sorunu hepimizde olan ortak bi sorun sanırım. Istagramda uyku eğitimi veren birini takip ediyorum uyandıktan ne kadar süre sonra uykuya geçmeli kaç şekerleme kaç uzun uyku uyumalı gibi anlatımlar yapıyor. Benim en çok dikkatimi çeken bebeklerin derin uykuya geçmeyi bilmediği ve uykularından 30-40 dakka gibi bi süre sonra uyanıyor olmasıydı. Bebeğimi takip ettim gerçekten de dediği gibi uykusundan 45. Dakka uyanıyordu söylediği gibi 5 dakka öncesinde 40. Dakkasında bebeğin yanına gidip uyanmadan pışpışlamaya başlıyorum ve bu şekilde 1 buçuk saat uyuduğumuz oluyor çok şükür. Belki bi fikir olur bizim gibi işine yarayan olur

Bende gördüm bunu canım hatta bunu uygulayan aile ile konuştum ama bizimkinin uyku süresi değişince ben yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…