- 31 Ekim 2022
- 458
- 295
- 33
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.521
Oy maşallah bizde 4 ay 2 günlük olduk ancak düzeltilmiş yaşımız 3 ay 2 günKızlar nasıl gidiyor annelik ? Bebişler nasıl ? Biz bugün 3 ay 2 günlük olduk En çok konuşan gruptuk hiç konuşmuyoruz
3 buçuk aylık atakdayız da gece bir kere kalkınca bile zorlanıyordum şimdi deli olacağım saat dolmadan kalkıyor ya 6-7 saat uyurdu şimdi gecemiz gündüzümüze karıştı şuan ayağım da sallıyorum biraz daha uyumaz mı acaba diye bir dk bile nimet gibi geliyor bana bugün akşama da misafirim var zorlu geçecek günümAtak haftası olabilir miiibitmeyen ataklar cidden tam rahatladık diyoruz yine başla sarıyoruz
Kaç aylıktı bebişin
3 buçuk aylık atakdayız da gece bir kere kalkınca bile zorlanıyordum şimdi deli olacağım saat dolmadan kalkıyor ya 6-7 saat uyurdu şimdi gecemiz gündüzümüze karıştı şuan ayağım da sallıyorum biraz daha uyumaz mı acaba diye bir dk bile nimet gibi geliyor bana bugün akşama da misafirim var zorlu geçecek günüm
Yenilemedim canımYeniledin mi canım kauçuk ya kocaman olmuştur ağzının içinde belki ondan istemiyordur. Bizimki parmak sevdi
3 buçuk aylık atakdayız da gece bir kere kalkınca bile zorlanıyordum şimdi deli olacağım saat dolmadan kalkıyor ya 6-7 saat uyurdu şimdi gecemiz gündüzümüze karıştı şuan ayağım da sallıyorum biraz daha uyumaz mı acaba diye bir dk bile nimet gibi geliyor bana bugün akşama da misafirim var zorlu geçecek günümAtak haftası olabilir miiibitmeyen ataklar cidden tam rahatladık diyoruz yine başla sarıyoruz
Kaç aylıktı bebişin
Valla eşim yıllık izinde 7 senelik evliyim dayımlar ilk defa gelecekler daha geçenlerde buzluğa kurabiye yapıp atmıştım yemeği de fırında yaptırırım dedi eşim yengemde gelirse kendi evi gibi bana iş bırakmaz öyle o yüzden yok demedim hem eve hem bebeğe hayırlı olsuna gelecekler artık 10 dk lık mesafeye geldik onlar yan köyde oturuyor benim evde diğer köyün içine yapıldı Bi şekilde idare edeceğiz diğer oğlumda uykusuzluktan çok çekmiştim bunda rahat edeceğim dedim de bu da başladı İnş geri düzenine dönerBen gece hep 3 kere uyanıyorumhiç bir kereye düşmedik biz
Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. güçlü bir annesin, eminim bu dönem de bitecek. Rabbim kolaylık versin hepimize
Bu dönemlerde misafir almamak daha iyi değil mi nasıl yetişiyorsun 2 çocukla
Allah sabır versin sizlereOlmadı 2800 kilo doğmuştu biraz toparlanması için bekleyeceklerdi ama nasip olmadı. Seninki kaç doğdu hangi hastanede ameliyat ettiriceksin
Umarım tez vakitte iyileşir ve kavuşursunuzBenim oğlum 3315 gram doğdu kartal kosuyulu kalp damar hastanesinde ameliyat oldu 12 gundur yoğum bakimda cihazlara bağlı idrar ve kaka tahlileri iyi çıkmış ama daha cihazdan çıkarmadılar bebeğin istedikleri tepkileri vermesini bekliyorlar doktorlar çaresizce beklemek çok acı
Düzeldi mi canım başıKızlar birde bebiş benim bebiş küvezde kaldığından hortumlardan felan kafası hep 1 tarafa yatmış orası düzleşmiş kafasının arkası da yumurta gibi, sırt üstü çok yatmıyor sevmiyor yüzüstü yatıyor, kendiliğinden düzelir mi acaba
Ben de hipple basladim organik diye onu icsin cok istedim ama sindirim problemleri yapti cocukta. Aptamil prosyneo ya gectim. Dha vs hippten daha fazla hem de sindirimi kolay. 1 dakikada falan cikiyo gazi. Hazimla ilgili bir problem yasiyorsan deneyebilirsin benim hayatimi kurtardiKızlar mama kullanan var mı aranızda
Hipp combiatic kullanıyoruz ama bebeğim iki gündür çok yoğun kusuyor önce 4. Ay aşılarına bağlaıdm sonra mamada içime sinmeyen bir görüntü oluştu araştırdığımda şikayet varda bozuk olduğunu söyleyenler vs aynı şikayeti yaşayanlar oldu
Ne yapacağım hiç bilmiyorum sütümü günde 2 kere verebiliyorum sağarak o da
Ben de philips avent veriuorum canim ama bu sira bazen agliyor istemiyor o zaman sakinlestirip veriyorum. Ataktan olabilir diye dusundum. Ayrica Bence seninki super sadece uykuya gecince alsin biraktirmak kolay olur:)Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz minnoşlara? Ben bibs almıştım ilk doğduğunda güzel alıyordu şimdi asla almıyor sadece uykuya geçeceği zaman alıyor onun dışında almıyor
Atak haftasındasınız3 ay 1 haftalık canım
Mamayı mutlaka eczaneden alın doktorunuza danışın bazen mamayı az az bölerek verin diyorlar bazen de mama değişikliği yapıyor doktorlarKızlar mama kullanan var mı aranızda
Hipp combiatic kullanıyoruz ama bebeğim iki gündür çok yoğun kusuyor önce 4. Ay aşılarına bağlaıdm sonra mamada içime sinmeyen bir görüntü oluştu araştırdığımda şikayet varda bozuk olduğunu söyleyenler vs aynı şikayeti yaşayanlar oldu
Ne yapacağım hiç bilmiyorum sütümü günde 2 kere verebiliyorum sağarak o da
Bizimki direk yumruğunu koyuyor ağzınaYenilemedim canım2 tane var çok fazla emmedigi için değiştirip veriyordum hemen değiştireyim evet benimkide acayip parmağını emiyor
Biz şu an 3 ay 25 günlüğüz. 1 haftadır uykuya dalmakta zorlanıyor, öyle ağlıyor ki sanki işkence ediyorlarKızlar toplu cevap vereyim sanırım benim oğlan sizin bebişlerinizin abisi. Biz 4 ay 12 günlük olduk. Meme reddi, parmak emme, lambaya ışığa bakma odaklanma, uykum bölünmeleri, uyumama, sebepsiz ağlama bunların hepsi atak . Bebeklerimiz gelişiyor dünyayı daha iyi görüp algılamaya başlıyor Buda onlarda huzursuzluk yaratıyor. Yanı bunlar hep geçici her atak haftası bitiminde bebeğinizin yeni bir şey öğrenmesine şahit olacaksınız. Değişik sesler çıkarmayı öğrenecek, yüz üstü donecek daha bilinçli gülecek oyuncaklarla oynamayı öğrenecek , derin uyumaya başlayacak vs vs vs .. geçici süreç olduğunu bilinsonu güzel bitiyor
En zor atak 4.ay atağı şimdiden söylim. Yaklaşık 3-4 hafta sürüyor ortalama bebekten bebeğe değişir tabi 2 hafta süren de var . Bizim 6 Eylül gibi bitecek inşallah
Meme reddi uyku düzensizliği sebepsiz ağlama sürekli kucakta olma isteği hersey var ne ararsanız :)
Şimdi de 2 gündür deliksiz 7-8 saat uyuyan bebeğim her saatte bir çığlık atarak uyanıyor ve gözünü kapalı tutuyor önceki ayakta kucağıma alınca hemen susardı bu atak çok zor . Bu sefer susmuyor gözü kapalı dakikalarca ağlıyor gözünü zorla açıyoruz konuşup o zaman sakinleşip kucakta uykuya dalıyor :) anlatırken bile stres oldum .
Bu atağın sonunda bebeğimden konuşmasını Beklıyorum öyle zor geçiyoranca öyle teselli değdi be derim
Bizde durumlar böyle
Erken değil ki tam ortasındasınız bizim 3,5 aylıkken başladıBiz şu an 3 ay 25 günlüğüz. 1 haftadır uykuya dalmakta zorlanıyor, öyle ağlıyor ki sanki işkence ediyorlarEskiden daha rahat uyurdu mesela. 1 de yarım saatde bir ağlayıp uyanmak istiyor tekrar uykuya döndürüyorum. Acaba bizde de 4. ay atağı başlamış ola bilir mi? Bana erken gibi geldi
Bir Antepli olarak bizimki de öyle ya memeyi bırakıyor yumruğunu alıyor ağzına ağzı hiç boş durmuyor birde emiyor sütten tatlı herhalde diyorumBizimki direk yumruğunu koyuyor ağzına
Benim oğlanlar bildiğin kıllılar babalarına çekmişler bende de biraz normale göre fazla da keşke bana çekselerdi biraz bu yönden hormon bozukluğu mu bilmiyorum ama genetik de olabilirKizlar bizim bebekte bacaginda killanma oldu seftali tuyu gibi, daha once yoktu simdi gunes isiginda fark ettim. Bacaginda kil olan bebis var mi? Hormonal bozukluk mu diye korktum da
Aynen kuzum yumrugunu koyuyor ağzına şok oluyorum şapşikler yaBizimki direk yumruğunu koyuyor ağzına
Aynı bizimkisi de böyle, emerek uyuyor ama uyuyacağını anlıyor ve ağlıyor direniyorAynen valla bugün annemle ablam gördü bu ne diyor uykusu var sadece emerek uyuyor ona da direniyor yarından sonra nasıl yapacağım bilmiyorum yeni eve alışamadık da daha
Şuan daha iyi canım 6.ayında felan daha iyi olur diye düşünüyorumDüzeldi mi canım başı
Benimde küvezde kalında bir tarafı düzleşmişti sol yatırdım hep şuan normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?