2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım normalde o haftalarda baş ağrısı bende de oldu ama şuan stresli bir dönemden geçiyorsun migrenin yüzden tutmuş olabilir. Kahverengi akıntı için bir şey diyemeyeceğim doktoruna ulaşabiliyor musun bir sor istersen.

Selamlar herkese ben de cok yazamiyorum,biraz da geride kalmıştım, herseyi okuyup yetismem anca zaman aldi. Guzel haberler var, alanalri tebrik ederim. Uzucu haberler alan arkadaşlarıma da sabır diliyorum

Bizde hersey simdilik olagan akisinda gidiyor, bulantilar azaldi artik ama sonucta artik 13+0. Yine de gunde 3 tane ilac almaya devam. Bu süreçte doktor degisiklikleri vs oldu. Ikili teste de gittim ama ultraaon sonrasi kan vermekten vazgectim. Umarim saglikla sihhatle gelsin kucugum. Ense kalinligi normal, burun kemigi oluşmuş, gelisimi de haftasiyla gunuyle tam uyumlu simdilik...

Araligin 6si gibi yeniden gidecegim. Artik orada cinaiyeti de net ogrenmis oluruz. Burada erkek gibi demistik ama doktorum kiza benzetti :) 3. Kiz haberi gelebilir belki...

Eger okumalara yetisebilirsem daha aktif yazmaya calisacagjm. Herkese selamlar

Çarşamba randevum var o zaman söylerim dedim aklım sonuclarda olunca açıkçası bunu danışmayi önemsemedim

Çarşamba randevum var o zaman söylerim dedim aklım sonuclarda olunca açıkçası bunu danışmayi önemsemedim
Enfeksiyon olmuş olabilir belki canım idrar yaparken koku, kaşıntı vs var mı? Sen yine de ulaşabiliyorsan sor. Yarın haberlerini bekliyoruz inşallah dualarım seninle.

Hayirli haberler canim insallah

Arkadaşlar soran yazan mesaj atan tüm arkadaslarima teşekkür ederim. Tek tek alintilayamadim, buraya girip dualarınızı dileklerinizi görünce göz yaşlarıma hakim olamadim.. teşekkür ederim hepinize ...

13 haftalıktı, Hastaneden eve geçtim. Ama toparlanabilecrk miyim bilmiyorum. Hersey üzerime yıkılmış gibi. Nefes alacak alan arıyorum sürekli.. doktorlarin söylediği yasanan bir mucize ve sen zehirlenip hayatini kaybedebilirdin baska komplikasyonlar gelisebilirdi.. elbette buna şükür rabbimin bir bildigi vardır hic isyanım yok. Sadece çok yaralıyız eşimde bende ailelerimiz de. Ama hersey esimle benim gozlerimiz önünde oldugu icin nasil atlatacagimizi hic bilmiyoruz.. sizin dualariniza hala ihtiyacımız var. Ve yeniden evlat sahibi olmayi cok istiyoruz. Ozellikle ben. Bize bunun icinde dua edin olur mu sizleri cok sevmiştim. Ama buraya kadarmis napalim.. bebeğimizin kaderi de buraya kadar yasamakmis.

Fetal dna test sonucumuz da temiz geldi bu arada. Cinsiyetini bugun ogrenecektik sürprizle ama nasip olmadi. Kafamda binlerce soru isareti var..

Neden oldugu ile ilgili bir bilgi yok henüz. Patolojiye gitti malesef . Bakalim sonuclar cikacak. Ben ilaclara devam ediyorum.
Kan degerlerim hep oynamisti. Acil mudahaleler yapildi nabzim 160 lardan dusurulemedi kac ünite serum verildi sayisini bilmiyorum. Doktorlar sadece gidip gelip bana daha kötü birsey olmadan yaşandığı icin şükret dediler üzüldüğünü biliyoruz deyip. Sizlerin de söylediği gibi arastirmaya devam edicez. Genetik test yaptirmayi düşünüyoruz eşimle. 20 gun sonra cikar sonuclar dediler o zamana kadar aksi durum olmazsa gelmene gerek yok o zaman bakarız dediler. Kürtaj sonrasi rahmi dinlendirmemi istediler. Hala kanamam ve agrilarim devam ediyor. Zihnim bulanik ama toparlanmak icin gayret ediyorum

Sizi üzmek istemem. Merak edenlere yazanlara borç bildim geri dönüş yapmayi. Dualarinizda Ankaralı bu kızı unutmayin olur mu. Bizde yeniden evlat sahibi olalim innsallahhh

İnşallah canım bunda da bir hayır vardır mutlaka. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik, sağlıklı bir evlat nasip etsin. Ama herşeyden önce şimdi kendi sağlığına dikkat etmen lazım. Hem fizyolojik hem psikolojik olarak en hızlı şekilde toparlanırsın umarım. Grubumuzun en aktif üyelerindendin, seni görmeye alışmıştık. Güzel haberler aldığında bizimle de paylaş burada mutlaka.

Canım benim inşallah dileğin tez zamanda sağlıkla olur insallah hızlı bi şekilde toparlanırsın zamanında sağlıkla geldim yaralarınızı sarsın inşallah

Her şey hep gönlünüzce olsun, bir daha hiçbir üzüntü yaşamayın inşallah. Yine en güzel haberlerini paylaşmaya gel bizimle. Hep dualarımızda olacaksınız.
Sadece iyi anlarda değil için sıkıldığında da gel.
Çok üzüldüm haberine, dilerim ki en büyük mutluluklar senin olur bundan sonra.
Rabbim en kısa zamanda toparlanmanız için yardımcınız olsun ve en güzel şekilde sağlıkla anne baba olmayı nasip etsin tekrar.

Canım , en başından beri seninle heyecanlarımızı sevinçlerimizi paylaştık şimidide üzüntünü paylaşıyoruz. Kalbimde hissediyorum acını , rabbim içine ferahlık versin. Ben eminim ki en kısa sürede mucizeni kucağına alacaksın bak Allah korumuş seni doktorlar neler demiş çok şükür iyisin daha da iyi olacaksın
Hep dualarımızda olacaksın , biz her zaman buradayız sende her zaman gel her istediğinde yaz.
Dilerim ki Allah en kısa zamanda senin gibi çok güzel anne olacak bir insanın kucağını doldursun mucizen çabucak bulsun seni

Canım tam söylediğin haftalardan bu haftaya kadar yaklaşık 2 hafta çektim baş ağrısını. ne yaptıysam fayda etmedi buz koydum parol içtim duşa girdim bana mısın demedi. Bu hafta çok şükür geçti. Akıntı bende hala devam ediyor. Sarı/yeşil ve çok ağrılı olmadığı sürece normal dendi ama her gebelik çok değişken. Ben bir tane mantar fitili kullandım biraz daha azaldı akıntım. Kahverengi akıntı olmadı hiç ama o kanama alanı olduğunda ya da rahimin büyümesine bağlı gerginlikle oluşan kanamalar olabiliyormuş. Riskli bir gebelik yaşıyorsan doktoruna danışman faydalı olabilir. Çok geçmiş olsun, güzel haberler alırsın umarım

Kusma dışında aynı şekilde ben de çok şiddetli ağrı yaşıyorum bulantı ile birlikte, ağrı uykumdan uyandırıyor. Hiçbir şey fayda etmedi. Buz, migren taşı, parol, ayaklara sıcak su.. Hamilelik öncesi de çok muzdariptim bu durumdan o zamanlar yine hallediyordum bir sekilde ilaçla, serumla şimdi çekiyoruz mecburen.
Ağrı normal olabilir bu dönemde belki ama bir sormak gerekli çünkü lekelenme durumu da var.
İnşallah güzel haberler alırsın, her şey en güzel şekilde gönlünüzce olsun

Amin canım amin. Tek tesellimiz bana da bisey olabilirdi ama Allah bir sekilde korudu. Sizden dualar isterim sadece. Akliniza geldikçe benim icin dua edin. İnşallah bi an evvel toparlanir kendimize gelebiliriz. Sizlerle konusmayi bilgi paylasmayi cok seviyordum. Insallah yeniden hamile kalip hemen size haber vermeye gelmek icin sabırsızlanıyorum. Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda. Önce bi kalbimiz aklimiz ve bedenim iyi olsun insallah sağlıklı dogumlar dilerim canım benim..

Canım benim inşallah dileğin tez zamanda sağlıkla olur insallah hızlı bi şekilde toparlanırsın zamanında sağlıkla geldim yaralarınızı sarsın inşallah
Amin canim aminn inşallah. Cabucak yeni bir mucize bize nasip etsin Allahım.. bi an önce iyilesip yeniden anne olmak icin karnimda büyüyen saglikli bir evladimiz olur inşallah. Tek istegim dualariniz. Teşekkür ederim

Amin amin amin aminn.. binlerce kez amin. Oyle iyi geldi ki yazdığını okumak.. insallah Allahım bizim ve benim icin dua eden sizlerin sesini duyar da içimizin yangınını söndürür yeniden evlat kondurur karnima. Saglikla kucagimiza alacagimiz bir evladimiz olur inşallah. Teşekkür ederim canım benim

Ah kuzum amin amin.. insallah tüm dualarin dedigin gibi olur bizde yeniden bu heyecanı tadariz ve karnima kondurur Allahim yavrumuzu. Saglikla kucağımıza alırız inşallah
Yeniden nasip olur dimi o kadar zor geliyor ki simdi hersey ve o kadar cikmazda hissediyorum ki bu günler bi an once gecsin gitsin yeniden anne baba olacagimizin haberini alalim istiyorum. Insallah bi an önce gecer hepsi tek istegim duaniz çok teşekkür ederim

Amiin inşallah, Rabbim en güzel şekilde bu mutluluğu tekrar yaşatsın sana bize de bu sevince ortak olmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…