- 28 Kasım 2024
- 614
- 860
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.221
ilk bebekte göğüslerim yara olmuştu doğum sezeryan vs yanında çok kolay kalıyor. 2. Bebekte yoğun bakımda kaldı sağıp verdiğim için yara olmadı sanırım yada onda normal doğum olunca sütüm azda olsa geldi kuru kuru sağmadigim için sanırım olmadi.bakayım teşekkür ederim :) gümüş kapak krem filan diyorlar onları aldın mı ? İlla almak gerekir mi ya yara filan oluyor mu o kadar memeler acaba :/
Hamile kalmadan önce benim de bir tane oğlusum vardı hep diyorlardı ay yok ağzına tüy kaçar salak gibi onları dinledim şimdi çok özlüyorum çok pişmanımDaha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum
Çocuğum cevap veriyorDaha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum
ilk bebekte göğüslerim yara olmuştu doğum sezeryan vs yanında çok kolay kalıyor. 2. Bebekte yoğun bakımda kaldı sağıp verdiğim için yara olmadı sanırım yada onda normal doğum olunca sütüm azda olsa geldi kuru kuru sağmadigim için sanırım olmadi.
Ya bence kötü niyetle söylemiyorlardir o duyguyu tutmadıkları için. Birde hem bebek hem kedi bakımı zor olur diye belki sonuçta bebekle insanin kendine bile vakti kalmıyor ilk zamanlar. Benim kuşum kaçtı 5 ay rüyalarıma girdi beraber ağladık rüyamda insan bağlanıyor.Çocuğum cevap veriyordiyor ki asıl iki ayaklı hayvanları napacaksın anam garip anam çilekeş anam diyor
Molfix ve prima en iyisi diye duydum. Molfix 1-2-3-4 alayım diye düşünüyorum bende1 ve 3 prima aldım da, 2 numara bulamadım ya. Denk gelirsen bazen Şok markete geliyor trendyoldan filan çok ucuz. 180 li olanı ben 650 tl ye filan almıştım. 2 bulamıyorum ama çok giden bir numara herhalde onu da prima alcam ben de pişikle filan uğraşmayayım.
Ateş ölçer için çok yüksek değil mi ya. Carter’s a çok ayar oluyorum ya. Amerika da filan ucuzluk marketlerinde bile satılıyor burada gereksiz yüksek fiyatları. Hiç bakmıyorum bile.
Çanta daha almadım bakayım Oysho’ya, çok anne çantası gibi değil de normalde de kullanabileceğim şeyler bakıyorum genelde ya . Benim epey eksiğim var
Kedinin pek bir bakımı yok ki yaYa bence kötü niyetle söylemiyorlardir o duyguyu tutmadıkları için. Birde hem bebek hem kedi bakımı zor olur diye belki sonuçta bebekle insanin kendine bile vakti kalmıyor ilk zamanlar. Benim kuşum kaçtı 5 ay rüyalarıma girdi beraber ağladık rüyamda insan bağlanıyor.
Molfix için pişik yaptı diyenler var ya emin olamadım, deneyip görcez artık. Prima ile başlarım 200 tane vardı pakette yeter herhalde uzun bir süreMolfix ve prima en iyisi diye duydum. Molfix 1-2-3-4 alayım diye düşünüyorum bende
Canım böyle Bişey çevremde duymadım görmedim doktorlar ne diyor, ilerleyen zamanlarda kaybolan bişeydir belkiLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Kavga cikiyor ya ciddi tartisiyoruz saldirganlasiyorum ben vallaDaha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum
guzelligine kurban olsunlarÇocuğum cevap veriyordiyor ki asıl iki ayaklı hayvanları napacaksın anam garip anam çilekeş anam diyor
Ben oğlumda canbebeyle başlamıştım sonra bimin bezini aldım 6 aylık falandı Bi kere molfix aldım sonrasında turco baby e geçtim ondada kaldım hiç birinde sıkıntı yaşamadım sadece bimin markasında erkek olduğu için önde şişme çok oluyordu diye gıcık kaptım ondan değiştirdim öyle çok yapmadığı sürece sızdırma falan da yaşamadım hiç birinde bunda da direkt turco babyle başlayıp devam ederim diye düşünüyorumMolfix için pişik yaptı diyenler var ya emin olamadım, deneyip görcez artık. Prima ile başlarım 200 tane vardı pakette yeter herhalde uzun bir süre
Bizim kedimiz var, hiç öyle bir soruyla karşılaşmadım. O da ailenin bir parçası bizim içinDaha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum
Benim kedim var 10 yaşında, 9 senedir bizimle. Tatile gittiğimde, işe gittiğimde izlemek için kamera aldığım ailemizin en küçük ve değerli üyesi. Geçen birisi bebeğin doğunca “kediyi” ne yapacaksın dedi. Tüylerim diken diken oldu. Bu duyguyu yaşamayan bilemez, ne anlatsam boş diye düşünüp sadece dedim ki telefonumda 1000 tane fotoğraf var, üçte biri diğer insanlar için sadece bir kedi olan “Gofret”. Sence ne yaparımDaha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum
Benim kızlarım da “biz ne alaka onlar kendi pis totolarına baksınlar” diyorÇocuğum cevap veriyordiyor ki asıl iki ayaklı hayvanları napacaksın anam garip anam çilekeş anam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?