2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Cok gecmis olsun. Bu insallah yarin bir gun yaniniza “oh ne guzel bahaneyle kimseye de opturtmedik cocugu” gibi guzel komik bir ani olarak kalir sidmixen cok gecmis olsun bebisin hemen iyilessin insallah
Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz kolay sağlıklı güzel bir şekilde atlatalım bu dönemleri

Biz de sigorta yaptırdık acaba sigorta aşıları karşılıyor mu? Tamamlayıcı yaptırdık biz acibademin
Bizim acıbadem hibrit sigortamız var, aşıların faturasını fatura dökümünü reçeteyi ve aşıların barkod numaralarını gösteren fotoğrafı sistemden girdim, iki gün içerisinde ödemeyi nakit olarak hesabıma gönderdiler. Provizyon olarak red verebilir ama sistemden girince kabul ediyor, bundan dolayı ben doktora da aşı reçetesi yazdırıyorum her defasında. Aşıları karşılayıp karşılamadığını veya ne kadarını karşıladığını acıbadem müşteri hizmetlerini arayıp poliçenizi sorgulatın isterseniz

Kızlar doğum yapalı 77 gün oldu bende aşırı akıntı var ped kullanıyorum bildiğiniz bu normal mi ? Normal doğum yapmıştım ne zaman geçer acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…