2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Cok gecmis olsun. Bu insallah yarin bir gun yaniniza “oh ne guzel bahaneyle kimseye de opturtmedik cocugu” gibi guzel komik bir ani olarak kalir sidmixen cok gecmis olsun bebisin hemen iyilessin insallah
Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz kolay sağlıklı güzel bir şekilde atlatalım bu dönemleri

Biz de sigorta yaptırdık acaba sigorta aşıları karşılıyor mu? Tamamlayıcı yaptırdık biz acibademin
Bizim acıbadem hibrit sigortamız var, aşıların faturasını fatura dökümünü reçeteyi ve aşıların barkod numaralarını gösteren fotoğrafı sistemden girdim, iki gün içerisinde ödemeyi nakit olarak hesabıma gönderdiler. Provizyon olarak red verebilir ama sistemden girince kabul ediyor, bundan dolayı ben doktora da aşı reçetesi yazdırıyorum her defasında. Aşıları karşılayıp karşılamadığını veya ne kadarını karşıladığını acıbadem müşteri hizmetlerini arayıp poliçenizi sorgulatın isterseniz

Kızlar doğum yapalı 77 gün oldu bende aşırı akıntı var ped kullanıyorum bildiğiniz bu normal mi ? Normal doğum yapmıştım ne zaman geçer acaba

Kızlar bebeğimin eklem yerlerinden çıt çıt sesler geliyor varmı aynı durumu yaşayan normal diye gördüm ama özellikle ayak bileklerinden geliyor böyle ayakları üstüne bastirirken

Benimki dönüyor oturmaya çalışır gibi bı hareketler yapıyor götü yere değsin istemiyor bu arada saçlarımız da pek şekil

Eklentiler

• 1000441952.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 107
Biri 4. Ay atağı mı dedi
Bizde 4 ay atağına girdik sanırım uykusu var emzirmeye çalışıyorum ağlıyor gözünden yaş geliyor resmen ya emmek istemiyor deli etti beni zaten sol göğsümü çoktan beri doğru düzgün emmek istemiyordu bugün sağı da reddetti bir günde bu kadar mı fark eder ki

1 öğün sonrasında bile farkeder 3. Atakta bnm kızım 5 gün memeyi bıraktı şimdide daha eskisi gibi değil çok zor emiyor

Valla fark ediyor bi anı bi anını tutmuyo

Günaydın
Erkek bebek anneleri sünnet yaptırdınız mı? Nasıl geçiyor iyileşme süreci çok ağlıyor mu bebekler bu dönemde?

1 öğün sonrasında bile farkeder 3. Atakta bnm kızım 5 gün memeyi bıraktı şimdide daha eskisi gibi değil çok zor emiyor

Valla fark ediyor bi anı bi anını tutmuyo
Amann valla o neydi öyle kaynanam gildeydim hepimiz telaşlandık bende susmadı alın sakinleştirin dedim görümcem evi dolaştırarak uyuttu ondan sonra sakinleşti bugünde ishal mi oldu ne yaptı ya sabahtan beri 2 oldu ev kış günü gibi oluyor geceleri soğuktan mı oldu anlamadım

Günaydın
Erkek bebek anneleri sünnet yaptırdınız mı? Nasıl geçiyor iyileşme süreci çok ağlıyor mu bebekler bu dönemde?
Biz 3 aylık olduğunda yaptırdık canım, geçen hafta. Operasyon sonrası ilk çişini yaparken sadece ağladı, onun dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür. En iyisi bebekken yaptırmak

Üşümüş olabilir kıyamam. Ne güzel serin buralar cehennem

Biz 3 aylık olduğunda yaptırdık canım, geçen hafta. Operasyon sonrası ilk çişini yaparken sadece ağladı, onun dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür. En iyisi bebekken yaptırmak
Geçmiş olsun, maşallah bizde haftaya cuma günü gidicez bakalım randevuya bi aksilik olmazsa yaptırmayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…