2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
mesajınıza cevap veremedim. 18. haftadayım. akıntı sizin bahsettiğiniz gibiydi bende de öyle olmuştu. ben kendim tedirgin oldum bebeğin suyu mu sızıyor diye o şekilde öğrendim. günlük ped kullanmayın ve rutin kontrolde rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün.

Yaa bence baya büyük şeyler gitmiş inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız . Bende alıyorum ama sanki her şey çok karışık geliyor bu hafta nedense bir acele edeyim artık eksiklerini bitireyim diyorum . kendime hiçbir şey almadığımı farkettim bende listenizden

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inşallah sağlıkla fiyatını sorabilir miyim acaba?

Bende öyle rahattım ama nedense bir yetişemezsem hissi geldi artık bitireyim diyorum 30. Haftaya girmeden ama nasip daha dolap ve yatak almadık inşallah her şeyimiz hazır olur sağlıkla kucağımıza alırız

İlk defa duydum bu yöntemi şırıngayla filan veriyorlardı gördüm ama bunu duymamıştım

Ben tamamladım canım , alıncak her şeyi aldık sanırım

Bebek arabası, park yatak, ana kucağı, odası için dolap şifonyer ve montessori aldım.
Emzik, biberon, abartmadan biraz kıyafet aldım. Getirenler de olunca almak istemedim daha israf olmasın diye.
Eksiğim hala var, temizlik, bakım ürünleri gibi seyler onlari da yavas yavas tamamlayacağım inşallah.
Ben ramazandan sonra izne ayrılacağım o zaman yavas yavas düzenlerim muhtemelen odasını.

Kızlar hamilelikte kereviz yeniyor mu?
Hiç duymamıştım yenmeyeceğini, çok abartılırsa yan etkileri olabiliyormuş ama kereviz yemeyi kim abartır ki bir diyetisyen yazmış:

Şu ütü işi beni korkutuyor. Yapmayı hiç sevmem hatta doğru düzgün bilmiyorum da. Sıcak mikropları öldürür diyorlar ama sizce çamaşır kurutma makinası da ütü yerine geçmez mi?

Ya ne kadar güzel bayıldım canım prensesine çok yakışacak
Bende düşünüyorum bu şekilde ama bir türlü tam olarak güvenilir sayfa bulamamıştım , fiyat olarak nasıl canım ?
Çok teşekkür ederiz teyzesii 10 lu hastane çıkış seti 2bin gibi bişeydi, ek olarak yastık falan ekledim ben büyük bir fiyat listesi atmışlardı bana sadece tulum falan da yaptırabilirsin fiyatlar gayet güzel bence işçilik çok iyi canım

S Smgee54 canım çok teşekkürler fiyatlar bu şekilde

İhtiyaçlar bitmiyor sürekli extra şeyler çıkabiliyor. Rabbim zamanında kazasız belasız kolaylıkla doğsunlar da şu an dünyaya gelirlerse ne lazım olur gibi bir öncelik belirlemiştim alışverişte kendime. Aslında hala çookk zamanımız var hepsini yaparsınız eksiksiz

Şu ütü işi beni korkutuyor. Yapmayı hiç sevmem hatta doğru düzgün bilmiyorum da. Sıcak mikropları öldürür diyorlar ama sizce çamaşır kurutma makinası da ütü yerine geçmez mi?
Nefret ediyorum ütüden yaa. Muhtemelen hassas ayarında kurutmaya atarım ben de . Hem de tüyü tozu da alıyor. Hadi güç bela ilk kıyafetleri ütüledim diyelim ama bunun sürekliliği konusunda kendime güvenmiyorum muhtemelen yapamam sürekli ütü.

Ben abarttım çöpe gitmesin diye 2 hafta içerisinde 3 kilo kereviz yedik 3 tane al demiştim eşim 3 kilo almış sağ olsun. Her gün yemedik ama 3 günde 1 kereviz pişirdim bimdönem

Ben abarttım çöpe gitmesin diye 2 hafta içerisinde 3 kilo kereviz yedik 3 tane al demiştim eşim 3 kilo almış sağ olsun. Her gün yemedik ama 3 günde 1 kereviz pişirdim bimdönem
Öyle durumlarda ben buzluğa atıyorum, sonra sebze corbasına giriyorlar illa bi şekilde ya da kereviz püresi

Ben de ilk trimester sonrası hep oluyor , rahim ağzı uzunluğu filan normal. 1 -2 kere kaşıntılı oldu o zaman kesilmiş yoğurt gibi koyu kıvama dönmüştü doktor fitil verdi kullandım hemen kaşıntı geçti. Şuan yine devam ediyor bazen çişimi kaçırdım sanıyorum doktor da olabilir dedi , rahim ağzında bir sıkıntı yoksa enfeksiyon yoksa normal diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…