- 4 Şubat 2025
- 289
- 461
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.341
26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?Bu kişiden kişiye değişir bence kendini başkasının durumu ile kıyaslama. Kimileri önlem amaçlı serklaj oluyor ama rahim ağzı 40 50mm olduğu için biraz daha aktivitede bulunmasına izin veriyor doktor. Ben de önlem amaçlı serklaj oldum ama şuan 28mm sınırda sayılır ve rahim ağzımın yapısı yumuşak olduğu için daha riskli o yüzden yemek ve WC dışında kalkmam yasak sürekli yatiyorum doğuma kadar da yaticam. Ama rahim ağzım 35 40 mm üstünde olsa ben de biraz daha esnek davranabilirdimDoktorun ne diyorsa ona göre davran bence.
Allahım maşallah , üçüz ne güzel biz bir tanesinin heyecanlıyla duramazken sizi düşünemiyorum. İsimleri belli mi?26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
Aksi bir durum olmazsa spinal oluyor. Ozaman da dikiş bitir bitmez bebeğin yanına geçiyoruz toplamda girdi çıktı 35 40 dk gibi oda da oluyoruz. Belden aşağı uyuşuk olduğu için ağrı da olmuyor ilk saatler emzirme rahat rahat yapılıyor. Ablam üniversite de oldu oda spinal ama hicbir sorun olmamasına ragmen 2 buçuk saat sonra bebeğin yanına getirdiler perinotolojide takipliydi sanirim ondan.Ay olur inşallah yayatak odasında bebişimle birlikteyken buralara gelirim diye düşünüyorum. Hepimiz sağlıklı olalım da buarada kızlar doğumdan sonraki 1 saat altın saat diye geçiyormuş oyüzden o saat içinde ten tene temas ve emzirmek önemliymiş, sezeryandan sonra odaya geçince hemen emzirebiliyor muyuz acaba?
Çoğul gebeliklerde erken doğum riski hep var sadece rahim ağzı gibi bakmayın suyun erken gelmesi sancıların erken başlaması gibi şeyler olabilir. Siz elinizden geldiğince dikkat edin inş sonra pişmanlık yaşamamak adına sağlıcakla alın kucağınıza inş .26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
Merhaba gebeliğe hazırlanıyorum premama +DHA bana da verdi sabah akşam kullanıyorum memnun kaldınız mı acaba kaç kutu kullandınız bilgi verir misinizSelam canım bana doktor, Osteocare woman ve premama +dha verdi. Premama içinde 2 şekil vitamin var biri kahvaltı sonrası diğeri akşam yemeği sonrası alıyorum.
sürecin başından beri heyecandan çok müthiş bir korku vardı ama artık tevekkül ediyorum, nasip diyorum. Alparslan, Aybüke ve Atakan rabbim nasip ederse inşallahAllahım maşallah , üçüz ne güzel biz bir tanesinin heyecanlıyla duramazken sizi düşünemiyorum. İsimleri belli mi?
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallahÇoğul gebeliklerde erken doğum riski hep var sadece rahim ağzı gibi bakmayın suyun erken gelmesi sancıların erken başlaması gibi şeyler olabilir. Siz elinizden geldiğince dikkat edin inş sonra pişmanlık yaşamamak adına sağlıcakla alın kucağınıza inş .
Güle güle alın kucağınıza bebisleri26 mm ile serklaj oldum ben de şuan 30-35 arası gidip geliyor. erken doğum riskim var üçüz olduğu için o yüzden de biraz tedirginim açıkçası. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
Gözaydınlığınız olsunlar evinize büyük neşe getirsinlersürecin başından beri heyecandan çok müthiş bir korku vardı ama artık tevekkül ediyorum, nasip diyorum. Alparslan, Aybüke ve Atakan rabbim nasip ederse inşallah
Allah razı olsun sağlıkla doğsunlar gerisini halledeceğiz inşallahGüle güle alın kucağınıza bebisleriBenim de ikizlerim var. Ama üçüz daha da zordur mutlaka. Ama Allah bir kolaylık verir
Amin amin teşekkür ederimGözaydınlığınız olsunlar evinize büyük neşe getirsinler
Bende de oluyor sol bacağımı çekiyor hattaAyy kızlar ben sabah bir popo ağrısıyla uyandım. Sol kalcam fena ağrıyor. Bir sürü takviye de alıyorum . Belki de yaşa bağlıSis de var mı kemik kas ağrıları?
Hadi ya bende perinatologa gidiyorum riskden dolayı, benimki öyle olmaz umarımAksi bir durum olmazsa spinal oluyor. Ozaman da dikiş bitir bitmez bebeğin yanına geçiyoruz toplamda girdi çıktı 35 40 dk gibi oda da oluyoruz. Belden aşağı uyuşuk olduğu için ağrı da olmuyor ilk saatler emzirme rahat rahat yapılıyor. Ablam üniversite de oldu oda spinal ama hicbir sorun olmamasına ragmen 2 buçuk saat sonra bebeğin yanına getirdiler perinotolojide takipliydi sanirim ondan.
Onda gebelik şekeri vardı ama.Hadi ya bende perinatologa gidiyorum riskden dolayı, benimki öyle olmaz umarım
Benim her hamileliğimde oluyor özellik le 3. Trimester da yorulduğum zaman oturduğum yattigim yerden kalkamiyorumAyy kızlar ben sabah bir popo ağrısıyla uyandım. Sol kalcam fena ağrıyor. Bir sürü takviye de alıyorum . Belki de yaşa bağlıSis de var mı kemik kas ağrıları?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bir mucizesürecin başından beri heyecandan çok müthiş bir korku vardı ama artık tevekkül ediyorum, nasip diyorum. Alparslan, Aybüke ve Atakan rabbim nasip ederse inşallah
Canım ben hamile yastığı almıştım koala gibi sarılıp uyuyorum sabaha kadarAyy kızlar ben sabah bir popo ağrısıyla uyandım. Sol kalcam fena ağrıyor. Bir sürü takviye de alıyorum . Belki de yaşa bağlıSis de var mı kemik kas ağrıları?
Merhaba, ben yumuşatıcı almadım kullanmayacağım zararlı . Kendimize bile çok nadir kullanıyorumSelam kızlar iyi pazarlar
bi sorum var yenidogan uninbaby deterjan aldım ama yumuşatıcı almadım, dalinin var alsam mı ama yenidogan degiller.. yoksa kullanmayacak mıyız yumuşatıcı? Bende yavaştan yıkama utuleme yapacağım.. çantaları hazirlicam.. ne olur olmaz hazır kalsın diye..
Hım anladım canım, hepimizinki çok güzel kolay geçer Allahın izniyleOnda gebelik şekeri vardı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?