2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Of şu kaşıntıya çözüm bulursan bana da söyle lütfen. Çıldırıyorum bazen kaşımak da istemiyorum ucunda birikinti oluyor, sütü tetiklerim diye elleyemiyorum
Bio oil gobehime surunce bazen uvunada cok az suruyorum o birqz rahatlatio kuzu ama.genel olarak sanirim bir cozumu yok cok ic gidiklayici bisi gercekten

Kızlarr benim oğlus cok tembel ya gündüz cok nadir hareket ediyor gece ben uyumaya yakın daha cok hareketli. Hep ama hep uyuyor sizde durumlar nasıl?

Bio oil gobehime surunce bazen uvunada cok az suruyorum o birqz rahatlatio kuzu ama.genel olarak sanirim bir cozumu yok cok ic gidiklayici bisi gercekten
Bio oil kullanıyorum ben de , sanki sürdükçe daha çok kaşınıyor ya
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum en başından beri kaşıntıyı baya azalttı çok güzel nemlendiriyor.
Bir de bunu deneyeyim, az önce duştan çıktım yine başladı içimi gıcıklıyor resmen

Bu arada alışverişimin %90’ını bitti, bir kaç parça eksiği ve bir de hediyelikleri vs kaldı. Bir de tabii benim için gecelik vs gibi seyler kaldı ama doğuma kadar kaç beden olacağımdan emin olamadığım için bakma cesaretinde bulunamadım. Siz nasıl halletiniz beden işini kızlar?

Kızlarr benim oğlus cok tembel ya gündüz cok nadir hareket ediyor gece ben uyumaya yakın daha cok hareketli. Hep ama hep uyuyor sizde durumlar nasıl?
Akşam saatlerinde daha çok hareketli benim çocuuum da ama gündüzleri de belli aralıklarla hissediyorum. Ben çok erken başladım hissetmeye bir de doktorumuz biraz yaramaz olacak sanki diyor Mozart eşliğinde halay çektiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam

Ben normalde xs ve s giyiyorum m beden aldım eve gelince denedim daha genişleme payı da vardı

Yaaa ben de hareket etmesi için neler yapıyorum teyzeleri bi bilseniz neler ama tık yok hep uyuyor tembel uykucu şirinim tam uykuya dalacağım vurmaya başlıyor ve saati var resmen gece 23:00’da hareketleniyor genelde Ya acaba diyorum yüzünü su an plesanta kapatıyormus onu yastık gibi kullanıyormus ondan mı hareketleri kısıtlı. Önceden daha cok hareketliydi

Ben normalde xs ve s giyiyorum m beden aldım eve gelince denedim daha genişleme payı da vardı
Ya bende normalde s ve m beden giyiyordum ama şimdi +12 kilo aldım. Doktorum birazcık fazla dedi ama daha 3 ayımız var ya aldıklarım olmazsa diyorum riskli gibi geliyor sanki napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…