2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İnşallah normal doğum yapanlar bir avazda sezaryen yapanlar en acısız şekilde doğurur
Sezaryen olursa1 hafta öncesinden tarih veriyorlar sanırım. Senin oğluş bize ilk merhaba diyenlerden olacak.. çok duygulandım. İnşallah en güzel şekilde kavuşursunuz
Evet evet sezaryende 40 ı beklemiyorlarmış bebek kanala girmesin diye o nedenle seçtiğim tarih gayet makul geldi bana inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Kızlar 24+6dayım 1 haftadır bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum hatta hiç hissetmiyorum, normalde 16da hissetmeye başladım çok hareketliydi… Bir sorun mu var acaba

Amiinnn, sürekli dua ediyorum bunun için. Dün attığın sayfayı gezince biraz daha sorguladım akla mantığa yatmıyor görüntü olarak ama yapılabiliyor çok değişik bir şey. İzlerken çok şeyi sorguladım

Dimi yani diyorsun ki nasıl olacak bu ama oluyor işte, evde kendileri bile yapıyorlar

Allahhh kaç kg doğdu ? Biraz daha bekleseymiş direkt okula gidecekmiş
Ay unutmuşum ama bayağı büyük duruyordu vajinal doğum da zor olurdu onun için. Yanaklar dolu dolu böyle pamuk gibi ilk doğumu normal olunca beklemek istedi ama gelmedi inatçı kız

Amiin inşallah

Dimi yani diyorsun ki nasıl olacak bu ama oluyor işte, evde kendileri bile yapıyorlar
Kendimi en uygun nasıl hazırlarım bilmiyorum. Bunun üzerine biraz araştırma yapsak iyi olur aslında. Gerçi nasıl gelmek istiyorlarsa öyle gelecekler ama biz yine de her ihtimal için hazırlıklı olalım.
Hepimiz için en kolay şekilde olur umarım

Kızlar Şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünen var mı? Ben hem özel hem şehir devam ettim. Şehir Hastanesi'nde ki drumu çok seviyorum ve güveniyorum. Planlı sezaryen olursa ins kendisi girecek doğuma. Acil olursa Allah'a emanet

Kızlar 24+6dayım 1 haftadır bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum hatta hiç hissetmiyorum, normalde 16da hissetmeye başladım çok hareketliydi… Bir sorun mu var acaba
En son ne zaman kontrole gittin. Benim de hareketlerini yavaşladığı olmuştu. Çoğunlukla gece aktif oluyorlar ve pozisyon değiştirdiyse o sebeple de yoğun hissetmiyor olabilirsin.
Hiç hissetmiyorsan kontrole gidip baktırmak iyi olabilir.

Bazı devlet hastaneleri gerçekten güzel, benim yakın çevremde yok. Begenilen de evime çok uzak olduğu için tercih edemedim. İşini iyi yapan her yerde yapıyor. Kendini güvende hissettiğin yerde olmak sana daha iyi gelecektir.

Bol bol hareket egzersiz ve nefes çalışması diyorlar :) onun dışında artık doğum hikayelerine filan bakmıyorum. Çıkacak bir şekilde oradan yani herkes yapıyor biz de yaparız

Hem dru hem hastaneyi epey övdü arkadaslarim. Bölge de en iyi yeni doğan bölümü de buradaymis. O nedenle yüksek ihtimal Mersin şehir hastanesini düşünüyorum. Sağlıkla gelelim hepimiz o günlere inss

Bol bol hareket egzersiz ve nefes çalışması diyorlar :) onun dışında artık doğum hikayelerine filan bakmıyorum. Çıkacak bir şekilde oradan yani herkes yapıyor biz de yaparız
Nana en büyük bebislerden biri senin ki sayfamızda. Güzel haberlerini bekliyorum ben de

Benim motive sekli de bu, onlar yapabildiyse ben niye yapamayayım ki kendimi kandırıyorum gibi geliyor arada
İzne ayrıldıktan sonra Bol yürüyüş yapmam lazım, nefes egzersizi video önerileri verebilecek arkadaşlar varsa süper olur hic bilgim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…