2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bide doçent
Şaka gibi gerçekten
Tabii sonrasında gitmek istemez insan
Neyse ki bakan birini bulmuşsunuz
Yani doktorlara çok şaşırıyorum 14-15 haftalardayken başka doktora gittim. niye birini sonlandırmadın diyor yüzüme karşı. Yahu ben insanım, anneyim. Ayrıca redüksiyon süresini de geçmişim ve sana üç bebeğime de bak diye gelmişim söylenmemeli bence böyle şeyler. Çok hatırlıyorum yani hastane koridorunda hıçkıra hıçkıra ağlarken artık eşime bağırıyordum. 'napayım içimden nasıl atabilirim, çöpe mi atayım bu çocukları' diye. her şey geçiyor da insan hiç unutmuyor ya.

Kızlar bebek arabası almak istiyorum fakat, iki model arasında kaldım. Kraft kenya mı Kraft tokyo mu ? Sizler hangisini önerirsiniz yardımcı olur musunuz ?

Kızlar bu arada her banyoda bir avuç saç bırakan ben saç dökülmem durdu şaka gibi doğumdan sonra acısı çıkacak sanırım bunun.
Benim de kafamdan saç fışkırıyor resmen, Kenny34 de söylemişti sanırım o zamandan beri bende daha iyi gözlemliyorum. duştan sonra kuruttum minik minik bir sürü saçım çıktığını farkettim. Ama dökülüyormuş doğum sonrası hormonlar normale döndüğü için

Evet hem de çok dökülüyormuş. Kel kalmasak bari.

Kızlar bebek arabası almak istiyorum fakat, iki model arasında kaldım. Kraft kenya mı Kraft tokyo mu ? Sizler hangisini önerirsiniz yardımcı olur musunuz ?
Canım ben araştırdım e bebekten kraft Kenya alacaktık bir parçası eksikmiş getirtelim dediler yok dedim teşhir ürünü almak istemedim o arada Tokyo modeli inceledim ve ona karar verip aldık pek bir farkı yok sürüşü kolay 360 derece dönüyor ve daha az yer kaplıyor ben sevdim baya kaliteli

Ahh haklısınız
Zaten bir sürü korkuyla doktora gidiyoruz
Duyduklariniz ile korkularınız daha artmıştır
Neyseki o günleri atlattiniz ve düzgün doktoru bulmuşsunuz
İnşallah en sağlıklı şekilde kucağınıza alın 3 yavrunuzu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…