2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bir miktar piskoloji bozuklugu olustu sanirim acaba dedim bir korku bende konustum suan inan hic onemi yok bebis ve saglikli ol yeter dedi ama iste bir suphe
Anlıyorum seni canım hepimiz aynı şeyi düşünmüşüzdür, bende ağladım felan eşim kaç defa önüne alıp açıklama yapıp sakinleştirdi aslında bende öyle olduğunu biliyorum ama içimden de ağlamak geliyordu kafama takıyordum şuan o düşünceler gitti, doğumdan sonra herşey daha da güzel olarak devam eder hepimiz için inşallah

İnşallah ya her şey çok güzel olacak ezber bozan anneler olalım yok bunlar iyi günlerin yok çocuk olunca kocanı unutursun laflarından daral geldi gerçekten.
Ay evet yok arkadaş gibi oluyorsunuz yok şöyle yok böyle, ben öyle olmak istemiyorum hiç, eşimle de konuştuk bunu eğer böyle bir rutine girersek hemen uyaracaz birbirimizi çünkü evliliğimizin herzman dinç olmasını istiyorum

İnşallah ya her şey çok güzel olacak ezber bozan anneler olalım yok bunlar iyi günlerin yok çocuk olunca kocanı unutursun laflarından daral geldi gerçekten.
Evet biktim biktim iyice uyu bi daha uyuyamayacaksn sen smdi azda olsa kndine bakiosn snra bakamayacaksn sanki felc geciricez cocugumuz olucak ya ne kadinlar goruyirum.masallah bebegiyle bakimli canli abarttikca abarttilar gercekten

Kesinlikle ben arakadas gbi olacaksam bu cocugu neden yaptim askimizin meyvesi olsun die yillarca ugrastm kendine bakarsin laf bakmazsn laf yorgun olursun laf dinc olursun laf insanlarin sacma sapan yorumlari biktirdi kayin validem bile bunlar guzel gunlerin dedi gecen telefonda bnde sebep kndi esinle benim.esimi kendinledr beni karistirma lutfen dedim bozuldu yetti artik

Evlenince görürsün diyorlardı yıllardır çok şükür hiç bi şey görmedim yedik içtik eğlendik kendilerinin içinde ne kalıyorsa onu söylüyorlar hiç ciddiye almıyorum

Sorma ya doktor 10 gün rapor yazdı diye şimdiki kızlar çok nazlı oluyor dedi bi akrabamız, yaşlı başlı kadın sinirim bozuldu, üniversite döneminden beri çalışıyorum hiç mi dinlenmeyelim anlamadım sanırım tarlada doğurmamızı istiyorlar onların dönemi eminim çok daha kolaydı

Aynen öyle canım, kayınvalidene de iyi demişin, millet bizim geleceğimizi görür gibi kesin hüküm yapıyor, çocuğu bahane edersen tabi arkadaş gibi olursun ama buna izin vermediğin sürece daha güzel olacağına inanıyorum. Hepsi bizim elimizde başkaları anca konuşur

Evlenince görürsün diyorlardı yıllardır çok şükür hiç bi şey görmedim yedik içtik eğlendik kendilerinin içinde ne kalıyorsa onu söylüyorlar hiç ciddiye almıyorum
Evet ya, benim eşim nişanlıyken de gözümün içine bakardı evlenince geçer bunlar yapmaz felan diyorlardı 3 sene oldu hala aynı gözümün içine bakar üstüme titrer, bende ilk günkü gibi işten gelecek diye camdan bakarım, o heyecanı hiç kaybetmedik

Bence de yaa beklediğimizden daha erken gelmeye başlayacaklar Mart anneleri şubat başında doğurmaya başladı çok az kişi kaldı doğurmayan 40 gören çok az kişi kalacak gibi geliyor bana
Evet ben de bakıyorum arada onlara, eşim de hep Nisan sonu gelir diyor en başından beri diye diye beni de odakladı Nisan sonuna

Günaydın kızlar 30. haftadan herkese selamlar. Sanırım yeni bir güncelleme daha geldi inanılmaz başım dönüyor. Tansiyon filan iyi niye böyle anlamadım gözlerim filan şaş beş oluyor. Yaşayan var mı ? Sanki ilk trimester a geri döndüm

Benim de dönüyor ama benimki ilaçlardan canım, şekerin düşmüş olabilir bitane şeker at ağzına ayaklarını yükseğe koyarak uzan bol su iç

Benim de dönüyor ama benimki ilaçlardan canım, şekerin düşmüş olabilir bitane şeker at ağzına ayaklarını yükseğe koyarak uzan bol su iç
Tiroid ilacı kullanıyorum o yüzden hemen bir şey yiyemiyorum 30-40 dk sonra filan yemem lazım. Her zamanki rutinim ama bir geldiler bana. Birazdan bir şeyler yiyeceğim umarım düzelir. Vertigo gibiyim şuan

Tiroid ilacı kullanıyorum o yüzden hemen bir şey yiyemiyorum 30-40 dk sonra filan yemem lazım. Her zamanki rutinim ama bir geldiler bana. Birazdan bir şeyler yiyeceğim umarım düzelir. Vertigo gibiyim şuan
Bişeyler ya düşmüştür ya çıkmıştır büyük ihtimal canım, biran önce geçer inşallah

Günaydın kızlarrr. 28 haftalık oldukBir kaç haftadır sol kasık ağrım var ama bebis yan yatıyor kafası solda olduğunu hissediyorum onun için baskı diye umuyorum. Bu sabah da alt bacaklarımda ağrı varyaşayan var mı, öğleden sonra bi tahlil vereyim diyorum acaba enfeksiyon mudiye bir tedirgin oldum ama malum kaç gündür çok soğuk soğuklardan da olmuş olabilir sizler nasılsınız?

Günaydın kızlar , ay sabaha karşı rüyamda bebeğimi gördüm baya kıllıydı bir garipsiyorum sonra diyorum bu çocuğu emzirmem lazım memişlerden kan geliyor. Sonra krem sürüyoruz falan iyi geliyo. Baya detaylı bir rüyaydı ahaha sonra bebeğim yüzü gözü açılıyo bir beğenmeye başlıyorum ama kocaman bebek bir kucak

Kızlar benim Bi kaç arkadaş doğumdan sonra odaları ve yatakları ayırdılar aman çocuk ağlıyor kocalarımız sabah işe gidecek rahatsız olmasın falan diye çocuklar büyüdü bu sefer çocuk tek yatamıyor dediler öyle öyle kocalardan uzaklaştılar tek işleri olursa birleşip geri ayrılıyorlar öyle yapmasın kimse bebişler yataklarında yatsın kocalar da Bi zahmet rahatsız ve uykusuz kalsınlar ben deprem olduğunda yatak odasına 1 sene kadar gitmeye korktuk koltukta 3 müz yattık bazen diğer koltuğa geçeyim rahat yatın dedi ona bile izin vermedim o yüzden hiç ayrı yatmayız çocuk geç yattığından ilişkiden uzaklaştık ama orası biraz doğru

Benim 2 haftadır bacaklarımda ağrı var canım, geçen hafta da kalça başladı ve çatı ağrım oluyor ara ara. Sonlara yaklaştıkça kan basıncı, dolaşım biraz değişiyor bacaklara ve ayaklara vuruyormuş ağrılar normal dendi bana

Yaa analık yükleneli o kadar çok oldu ki sürekli her şeye evhamlanıyoruz canım. Enfeksiyon olsa çok wc cıkarım diyorum daha önce yaşamıştım ama yine de içim rahat etsin dedim verelim tahlil dedimyaaa aiy resmen iş için doğum iznine de 1 ay kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…