2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tahin muz fındık kaşar peynir bunlar çok iyi kilo yapıyor
Birde az az sık sık beslen canım görev gibi yaparsan aksatmazsan işe yaradığını göreceksin inş

süper ben de böyle düşünüyorum alışırsa kreme poposu daha çabuk pişik olur gibi geliyor. O yüzden onu da hemen almayacağım muhtemelen duruma göre bakıcam. Normal içme suyu kullandın dimi ?
onu hatırlamıyorum canım kaynamış su kullanmışsam bile 40 a kadar kullanmışımdır en fazla.

Çok teşekkür ederim, bir sonraki kontrole kadar sadece bu tarz şeyleri tüketmeye çalışacağım umarım daha iyi olur. Evet kordondaki damarların birinde direnç mevcut. Buna bağlı olarak düşük kilo olabilir de demişti. İyi beslenmiyor muyum yoksa dirençten dolayı mı böyle hiç bilmiyorum

Canım ben kizlarimda pamukla temizler ve doğal zeytinyagi surerdim. Annemin özel reçetesi Çörekotunu biraz kavurur zeytinyağıyla karıştırdı.Hemen hemen hiç pişik sorunu yaşamadım

Selam canım üzülme. Farki kapatacaktir inşallah. Tansiyon problemin var mı normalde? Bebek şuan kaç kilo?

Canım ben kizlarimda pamukla temizler ve doğal zeytinyagi surerdim. Annemin özel reçetesi Çörekotunu biraz kavurur zeytinyağıyla karıştırdı.Hemen hemen hiç pişik sorunu yaşamadım
Zeytinyağını annem de söyledi ama bazı bebişlerde asit oranından dolayı tahriş yapıyormuş sanırım, deneyip göreceğiz artık teşekkür ederim :)

Bu ikisini toplam 460 gbi bir fiyata aldm yumusack isterseniz ayrintili resmini ceker atarim cok.cok begendim ben kizlar siddetle tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20250224_122049_Trendyol.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
Zeytinyağını annem de söyledi ama bazı bebişlerde asit oranından dolayı tahriş yapıyormuş sanırım, deneyip göreceğiz artık teşekkür ederim :)
Mesela zeytinyagi beni komaya sokuyor cok agir olik asit alerjim var 3 kere hastanelik oldum zeytinyagi yuzunden korkuyorum bebistede olursa diye

İnşallah içini ferah tut, mutlaka farkı kapatır. Direnç için ilaç vermiş miydi? Muhtemelen o nedenle kilo düşüklüğü olabilir eminim sen güzel besleniyorsundur

Evet, 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Umarım o zaman daha da iyi olur. Böyle şeyler duymak insanı iyice strese sokuyor. Kendimi de yetersiz hissediyorum.

Tahin muz fındık kaşar peynir bunlar çok iyi kilo yapıyor
Birde az az sık sık beslen canım görev gibi yaparsan aksatmazsan işe yaradığını göreceksin inş
Daha dikkatli ilerleyip takip edeceğim bu iki hafta içerisinde. Beslenmemden dolayı olması da beni çok üzer ama en azindan duzeltebileceğim bir sey olmuş olur
Çok teşekkür ederim.

Strest yapma canim benim kilolu yada zayif cok takilma saglikli olsn yeterki kasar peyniri avakado ceviz tahin badem fistik findik ezmesi yumurta muz bebege kilo aldiran besinler diyirlqr genelde ama sende tuketmiyirsan ogunlerine ekle istersen kuzum

Selam canım üzülme. Farki kapatacaktir inşallah. Tansiyon problemin var mı normalde? Bebek şuan kaç kilo?
Aslında yoktu, bu ay oynamaya başladı. Dün yine 14/8 olup 1 saat sonra 12/7 ye düştü. Doktor not alarak takip etmemi 2 hafta sonra gelmemi istedi küçüğün yüksek olmasının daha tehlikeli olacağını söyledi. 27+6 1050 gr olduğunu söyledi.

İnşallah içini ferah tut, mutlaka farkı kapatır. Direnç için ilaç vermiş miydi? Muhtemelen o nedenle kilo düşüklüğü olabilir eminim sen güzel besleniyorsundur
Kan sulandırıcı kullanıyorum 12. haftadan beri. Normalde haftasıyla uyumlu güzel derdi, düşük kilo olabilme ihtimalinden bahsederdi arada. Belki o da iyi bir şey değildir ama kilosu önde olur mu acaba diyerek heves ederdim kendi içimde, biraz tombikleşmiş midir acaba diye.
Şimdi elimden gelenin fazlasını yapmam gerek onun için de, inşallah daha da iyi olur.
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

Ultrason bile bazen doğru kiloyu göstermeyebiliyor. Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi önemli olan sağlıklı olması. Sen yine elinden geleni yap ama sağlıklı olsun yeter ki, sağlıkla gelsin

Hepsini her gün öğünlerime ekleyip yiyorum diyemem ama o hafta içerisinde tüketiyorum hepsinden.
Her gün azar azar tüketeyim hepsinden ben en iyisi.

Ultrason bile bazen doğru kiloyu göstermeyebiliyor. Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi önemli olan sağlıklı olması. Sen yine elinden geleni yap ama sağlıklı olsun yeter ki, sağlıkla gelsin
Evet, doğru ben daha dikkatli olayım..
Amin, bütün bebişler sağlıkla gelsin. Hep iyi olsunlar.

Canım aslında kilosu iyi. Umarım tansiyonla ilgili bir problem olmaz, Sağlıklı olsunlar da zayıf tombiş farketmez canım. Ben ölçümlere de tam güvenmiyorum artı eksi değerler olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…