- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.881
Tahin muz fındık kaşar peynir bunlar çok iyi kilo yapıyorKızlar merhaba, bugün kontrole gittim.
Doktor günlük tansiyon takibi yapıp not etmemi, yükseklik olması durumunda ilaç başlayacağını ve kilosunun az olduğunu söyledi, moralim çok bozuldu. Ne yapmalıyım kilo alması için, ekstra önerebileceğiniz şeyler var mı?çok üzdü bu durum beni..
onu hatırlamıyorum canım kaynamış su kullanmışsam bile 40 a kadar kullanmışımdır en fazla.süper ben de böyle düşünüyorum alışırsa kreme poposu daha çabuk pişik olur gibi geliyor. O yüzden onu da hemen almayacağım muhtemelen duruma göre bakıcam. Normal içme suyu kullandın dimi ?
Çok teşekkür ederim, bir sonraki kontrole kadar sadece bu tarz şeyleri tüketmeye çalışacağım umarım daha iyi olur. Evet kordondaki damarların birinde direnç mevcut. Buna bağlı olarak düşük kilo olabilir de demişti. İyi beslenmiyor muyum yoksa dirençten dolayı mı böyle hiç bilmiyorumStres yapma stres de çok etkiliyor bebeği elinde olmasa da... haftanın 2-3 günü mutlaka kırmızı et, haftada 1 balık, avokado, kefir, kaşar peyniri, tahin, muz, sabahları 2 yumurta, çiğ kabak çekirdeği, ceviz, ıspanak. Benim bildiklerim ve uyguladıklarım bunlar. Bebeğe giden damar akışında bir sorun var mı?
Canım ben kizlarimda pamukla temizler ve doğal zeytinyagi surerdim. Annemin özel reçetesiBir sorum olacak tecrübeli annelere ve bilgisi olanlara şimdi bu pişik önleyici kremi kullanmamız şart mı ? Bebek henüz pişik olmadan (ne kadar doğal içerikli olasa da ) çocuğun poposunu buna alıştırmak doğru mu ? her bebekte pişik mutlaka oluyor mu ?
Ben ıslak mendil yerine temizleme pamuklarından aldım, günlük olarak kullanacağım kadarını ıslatıp onlarla temizlemeyi planlıyorum bu şekilde düşünen ya da deneyimleyen var mı ?
Tamamdır çok sağ ol :)onu hatırlamıyorum canım kaynamış su kullanmışsam bile 40 a kadar kullanmışımdır en fazla.
Selam canım üzülme. Farki kapatacaktir inşallah. Tansiyon problemin var mı normalde? Bebek şuan kaç kilo?Kızlar merhaba, bugün kontrole gittim.
Doktor günlük tansiyon takibi yapıp not etmemi, yükseklik olması durumunda ilaç başlayacağını ve kilosunun az olduğunu söyledi, moralim çok bozuldu. Ne yapmalıyım kilo alması için, ekstra önerebileceğiniz şeyler var mı?çok üzdü bu durum beni..
Zeytinyağını annem de söyledi ama bazı bebişlerde asit oranından dolayı tahriş yapıyormuş sanırım, deneyip göreceğiz artık teşekkür ederim :)Canım ben kizlarimda pamukla temizler ve doğal zeytinyagi surerdim. Annemin özel reçetesiÇörekotunu biraz kavurur zeytinyağıyla karıştırdı.Hemen hemen hiç pişik sorunu yaşamadım
Mesela zeytinyagi beni komaya sokuyor cok agir olik asit alerjim var 3 kere hastanelik oldum zeytinyagi yuzunden korkuyorum bebistede olursa diyeZeytinyağını annem de söyledi ama bazı bebişlerde asit oranından dolayı tahriş yapıyormuş sanırım, deneyip göreceğiz artık teşekkür ederim :)
İnşallah içini ferah tut, mutlaka farkı kapatır. Direnç için ilaç vermiş miydi? Muhtemelen o nedenle kilo düşüklüğü olabilir eminim sen güzel besleniyorsundurÇok teşekkür ederim, bir sonraki kontrole kadar sadece bu tarz şeyleri tüketmeye çalışacağım umarım daha iyi olur. Evet kordondaki damarların birinde direnç mevcut. Buna bağlı olarak düşük kilo olabilir de demişti. İyi beslenmiyor muyum yoksa dirençten dolayı mı böyle hiç bilmiyorum
Evet, 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Umarım o zaman daha da iyi olur. Böyle şeyler duymak insanı iyice strese sokuyor. Kendimi de yetersiz hissediyorum.Selam canım, üzülme hemen 10 gün önce gittin sanırım önceki kontrole , bak en azından öğrendin artık önlem alırsın tansiyondandır belki de. İlaç kullanmaktan da korkma bebeğe bir zararı yok tansiyon ilacının. Avokado, ceviz, antep fıstığı, kaşar peynir eksik etme her gün ye kilo alır minnoş yoğurdunu eksik etme öğünlerde.
Daha dikkatli ilerleyip takip edeceğim bu iki hafta içerisinde. Beslenmemden dolayı olması da beni çok üzer ama en azindan duzeltebileceğim bir sey olmuş olurTahin muz fındık kaşar peynir bunlar çok iyi kilo yapıyor
Birde az az sık sık beslen canım görev gibi yaparsan aksatmazsan işe yaradığını göreceksin inş
Strest yapma canim benim kilolu yada zayif cok takilma saglikli olsn yeterki kasar peyniri avakado ceviz tahin badem fistik findik ezmesi yumurta muz bebege kilo aldiran besinler diyirlqr genelde ama sende tuketmiyirsan ogunlerine ekle istersen kuzumKızlar merhaba, bugün kontrole gittim.
Aslında yoktu, bu ay oynamaya başladı. Dün yine 14/8 olup 1 saat sonra 12/7 ye düştü. Doktor not alarak takip etmemi 2 hafta sonra gelmemi istedi küçüğün yüksek olmasının daha tehlikeli olacağını söyledi. 27+6 1050 gr olduğunu söyledi.Selam canım üzülme. Farki kapatacaktir inşallah. Tansiyon problemin var mı normalde? Bebek şuan kaç kilo?
Kan sulandırıcı kullanıyorum 12. haftadan beri. Normalde haftasıyla uyumlu güzel derdi, düşük kilo olabilme ihtimalinden bahsederdi arada. Belki o da iyi bir şey değildir ama kilosu önde olur mu acaba diyerek heves ederdim kendi içimde, biraz tombikleşmiş midir acaba diye.İnşallah içini ferah tut, mutlaka farkı kapatır. Direnç için ilaç vermiş miydi? Muhtemelen o nedenle kilo düşüklüğü olabilir eminim sen güzel besleniyorsundur
Ultrason bile bazen doğru kiloyu göstermeyebiliyor. Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi önemli olan sağlıklı olması. Sen yine elinden geleni yap ama sağlıklı olsun yeter ki, sağlıkla gelsinKan sulandırıcı kullanıyorum 12. haftadan beri. Normalde haftasıyla uyumlu güzel derdi, düşük kilo olabilme ihtimalinden bahsederdi arada. Belki o da iyi bir şey değildir ama kilosu önde olur mu acaba diyerek heves ederdim kendi içimde, biraz tombikleşmiş midir acaba diye.
Şimdi elimden gelenin fazlasını yapmam gerek onun için de, inşallah daha da iyi olur.
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Hepsini her gün öğünlerime ekleyip yiyorum diyemem ama o hafta içerisinde tüketiyorum hepsinden.Strest yapma canim benim kilolu yada zayif cok takilma saglikli olsn yeterki kasar peyniri avakado ceviz tahin badem fistik findik ezmesi yumurta muz bebege kilo aldiran besinler diyirlqr genelde ama sende tuketmiyirsan ogunlerine ekle istersen kuzum
Kendini zorlamadan azar azar canm mesela ben cok tuketiyorum haliyle kndimde hizli kilo aliyorumHepsini her gün öğünlerime ekleyip yiyorum diyemem ama o hafta içerisinde tüketiyorum hepsinden.
Her gün azar azar tüketeyim hepsinden ben en iyisi.
Evet, doğruUltrason bile bazen doğru kiloyu göstermeyebiliyor. Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi önemli olan sağlıklı olması. Sen yine elinden geleni yap ama sağlıklı olsun yeter ki, sağlıkla gelsin
Canım aslında kilosu iyi. Umarım tansiyonla ilgili bir problem olmaz,Aslında yoktu, bu ay oynamaya başladı. Dün yine 14/8 olup 1 saat sonra 12/7 ye düştü. Doktor not alarak takip etmemi 2 hafta sonra gelmemi istedi küçüğün yüksek olmasının daha tehlikeli olacağını söyledi. 27+6 1050 gr olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?