- 23 Eylül 2024
- 1.050
- 2.006
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.061
Kesin anlarsın bence yani herkeste aynı mı hissediliyor bilmiyorum ama nefesimi tutuyorum ben kasılma olunca biranda bıçak gibi geliyor ağrıAnladım kuzum teşekkür ederim bilgilendirme için bu cevapların üzerine kasılmam olsa kesin anlarım gibi
peki bide sanırım ben bebeğimin baş aşağı pozisyon aldığını hissettim hareketlenme var diye karnımı izliyordum döndü bebiş öyle çok heyecanlandımEvet karın sertleşiyor. Hayır erken değil benim ilk kasılmam 21.haftada olmuştu.
Evet aşağıya vuruyor demekki. Bazen benim de o şekilde oluyor hatta mesaneme vurduğunu bile hissediyorumpeki bide sanırım ben bebeğimin baş aşağı pozisyon aldığını hissettim hareketlenme var diye karnımı izliyordum döndü bebiş öyle çok heyecanlandımo günden beri arada saniyelik hafif zonklamalar hissediyorum vajinamda, mümkün mü bu şekilde hissetmek fark etmek en son 28 şubatta gittim doktor pozisyon transvers gibi bir şey dedi sanırım o da bebek yan pozisyonda demekmiş
Ben bi dün akşam yaşadım bide az önce grupta sorduğum an yaşadım böyle karnımda taş varmış gibi bir rahatsızlık hissi veriyordu ama 1 2 dakika sürmüştür saniye değilÇok uzun sürmüyor benim ama internette 1-2 dk sürebilir diyor braxtonhicks kasılmaları için. benim akşamları oluyor genelde
Bende gaz sancısı arttı bu aralar bideKesin anlarsın bence yani herkeste aynı mı hissediliyor bilmiyorum ama nefesimi tutuyorum ben kasılma olunca biranda bıçak gibi geliyor ağrıson 3 haftadır olmaya başladı benim öncesinde çok kasık ağrım vardı ama onlar adet ağrısı gibiydi
Ayyy aynen benim de öyle hatta mesaneme vurunca çocuğum vurulmaz oraya diyorum kendi kendimeEvet aşağıya vuruyor demekki. Bazen benim de o şekilde oluyor hatta mesaneme vurduğunu bile hissediyorum
Dün kafede bi vurdu tuvalete zor gittimAyyy aynen benim de öyle hatta mesaneme vurunca çocuğum vurulmaz oraya diyorum kendi kendime
Ben tahini denedim geçirmedi ılık Ballı süt içtim o iyi geldi deneyebilirsinGüzel anneler selam. Herksin keyfi yerindedir umarım. Kızlar ya ben mide yanmasından mafoldumRennie ve diğer yöntemler anlık iyi geliyor sonra yine ejderhayım.... Doğurana kadar devam edecek demekki
Ben de tüm gece gezindim 4 e kadar koltukta yattım olmadı yatakta yattım olmadı yok bı rahat olamıyorum ateş basiyo burnum tıkanıyor sağdan sola dönerken zaten adeta bir ton ağırlığında gibi dönüyorum. Bir de akşam doğumla doğum çantasıyla ilgili konusmustuk hep onları düşündüm bayramdan sonra herşey hazır olmalı gibi bi telaşa kapıldımKızlar fenalardayım, otursam rahat edemiyorum sıkıntı geliyor bir darlanıyorum. Sırt üstü yine fenalık geliyor. Sürekli sola yatma ihtiyacım oluyor napcamı şaşırdım
Ya kasılmadır ya da dönüyordur minnak :) bazen kendileri de toparlanıyorlar, sabah uyandığımda karnım alien gibi oluyor bir tarafı yüksek bir tarafı boşBen bi dün akşam yaşadım bide az önce grupta sorduğum an yaşadım böyle karnımda taş varmış gibi bir rahatsızlık hissi veriyordu ama 1 2 dakika sürmüştür saniye değil
Sanki birden büyüdü gibi oldu karnım bu zamana kadar benim bir sıkıntım yoktu şu aralar ben de öyle nereye dönsem nasıl oturursam oturayım rahat yok :/ çantamı ben bu hafta hazır edeceğim umarım. 31 i bitirdik , daha da zorlanmadan halledeyim diyorumBen de tüm gece gezindim 4 e kadar koltukta yattım olmadı yatakta yattım olmadı yok bı rahat olamıyorum ateş basiyo burnum tıkanıyor sağdan sola dönerken zaten adeta bir ton ağırlığında gibi dönüyorum. Bir de akşam doğumla doğum çantasıyla ilgili konusmustuk hep onları düşündüm bayramdan sonra herşey hazır olmalı gibi bi telaşa kapıldım
Çanta hazırladıktan sonraBe
Ben geçen ütüyü yaptıktan sonra bebeğin kıyafetlerini hazırladım hurca koydum kendi pijamalarımı yıkayacağım bu hafta sonu bitireceğim artık.
Bize de neler koyduğunu nasıl yaptığını anlatırsan fikir edinmiş oluruzSanki birden büyüdü gibi oldu karnım bu zamana kadar benim bir sıkıntım yoktu şu aralar ben de öyle nereye dönsem nasıl oturursam oturayım rahat yok :/ çantamı ben bu hafta hazır edeceğim umarım. 31 i bitirdik , daha da zorlanmadan halledeyim diyorum
Benim karnım hep sert patlamaya hazır sanki taş gibi ama sancı çıkmıyor toco daBebiş değil ama rahmim sertleşiyor hissediyorsun onu mesela ben sertleşince rahatsız hissinden dolayı anlıyorum. Kimisinde bebek de toplanıyormuş benim 1-2 kere oldu toplanma onun dışında hep karnım sertleşiyor. Ayırt edersin mutlaka
Tabii bir kaç eksik var onları da tamamlayayım yazarım size mutlaka çok abartılı bir çanta yapmam muhtemelen :)Çanta hazırladıktan sonra
Bize de neler koyduğunu nasıl yaptığını anlatırsan fikir edinmiş oluruzya bı de bende çok korku oluyo aklıma geldikçe sezaryen olacağım bel fıtıklarım var ilk doğumum normal yollaydi ameliyathanenin kapısından girmisligim yok o yüzden de çok endişe yapıyorum hep bı dusuncelerle kendimi strese sokuyorum
Benim karnım büyümeye başladığından beri alt karnım sert zayıf hamile kaldığım için direk bebeğin ve rahmin sertliğini hissedebiliyorum. Doktorum normal demişti ama yalancı kasılmada göbek deliğimin hizası ve üstü de sertleşiyor ve dediğim gibi rahatsızlık hissediyorum pozisyon değiştiriyorum.Benim karnım hep sert patlamaya hazır sanki taş gibi ama sancı çıkmıyor toco daRegl sancısına muadil ağrı olduğunda sancı çıkıyor toco da. Ben 2 sezeryan oldum normal sancı nasıl bilmiyorum çok tedirgin oldum şimdi
Kızlar bu sertleşmeyi bende yaşıyorum ama bana bebek gibi geliyor, çünkü Bi taraf çok sert ve kafası var gibi geriliyor birkaç saniye okşar gibi yapınca yer değiştiriyor, umarım bebiştendirBenim karnım büyümeye başladığından beri alt karnım sert zayıf hamile kaldığım için direk bebeğin ve rahmin sertliğini hissedebiliyorum. Doktorum normal demişti ama yalancı kasılmada göbek deliğimin hizası ve üstü de sertleşiyor ve dediğim gibi rahatsızlık hissediyorum pozisyon değiştiriyorum.
Bebiş toplanıyor işte canım yalancı kasılma. Bende pek bebiş toplanmıyor ama karnım sertleşiyor. Bol su iç, pozisyon değiştir.Kızlar bu sertleşmeyi bende yaşıyorum ama bana bebek gibi geliyor, çünkü Bi taraf çok sert ve kafası var gibi geriliyor birkaç saniye okşar gibi yapınca yer değiştiriyor, umarım bebiştendir
Ben de soğuk süt içiyorum 1 yudum. Balliyi deneyeyimBen tahini denedim geçirmedi ılık Ballı süt içtim o iyi geldi deneyebilirsin
Tamam canım teşekkür ederimBebiş toplanıyor işte canım yalancı kasılma. Bende pek bebiş toplanmıyor ama karnım sertleşiyor. Bol su iç, pozisyon değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?