- 7 Ocak 2024
- 1.819
- 863
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.361
Bilmiyorum ki bir sürü şey kırmızı olunca panik yaptım kolestrol falan çıkmış idrarda kan çıkmışArkadasm sen internette yazanlara cok tqkilma crp elini duvara vursan 10 a yukselir 8.8 olmasi asiri birsy oldugunu gostermez 390 crp ile kriz vs gecirmedim panik olma inan crp vr sedimentasyon vucuttaki enfeksiyin yada yaralanmalarda yukselen iki deger evet enfeksiyon olabilir ama yuksek degil eger enfeksiyonsa dedifim gbi ayagini koltuga vursan 10 a yukselir grip olsam 20 ye yukselir korkma yani
Haber bı sekilde duyulacak gelmek görmek isteyen gelecek engelleyemeyiz ama önlem alabiliriz ben hastane odasına bı kutu maske koyacağım odaya gireneden takması rica edilecek zaten kucağa almak falan tabiki yok eve gelenler içinde yenidoganken uykuyla geçiriyor biliyosun çoğu saatini biri geleceği esnada beşiğinde olacak içeri getirmeyi dusunmuyorum uyuyor diyeceğim uygulayabilirsem kendimce önlemlerim bu şekilde olacakKızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Haber bı sekilde duyulacak gelmek görmek isteyen gelecek engelleyemeyiz ama önlem alabiliriz ben hastane odasına bı kutu maske koyacağım odaya gireneden takması rica edilecek zaten kucağa almak falan tabiki yok eve gelenler içinde yenidoganken uykuyla geçiriyor biliyosun çoğu saatini biri geleceği esnada beşiğinde olacak içeri getirmeyi dusunmuyorum uyuyor diyeceğim uygulayabilirsem kendimce önlemlerim bu şekilde olacak
güzel düşünmüşsün ben sanırım çoğu kişiyle ters düşücem kırılacaklar ama umrumda asla değil.onlar da kötülüğüne istemiyor biliyorum ama dünyadan bi haber gibi davranıp,sürekli eskileri anlatan insanlardan yıldım.biz şöyleydik böyleydik hiç de bişe olmadı vsHaber bı sekilde duyulacak gelmek görmek isteyen gelecek engelleyemeyiz ama önlem alabiliriz ben hastane odasına bı kutu maske koyacağım odaya gireneden takması rica edilecek zaten kucağa almak falan tabiki yok eve gelenler içinde yenidoganken uykuyla geçiriyor biliyosun çoğu saatini biri geleceği esnada beşiğinde olacak içeri getirmeyi dusunmuyorum uyuyor diyeceğim uygulayabilirsem kendimce önlemlerim bu şekilde olacak
Maşallah annesini üzmeyecek senin minnoş şimdiden belli etmiş kendiniBenimkinyumurta yiyorum tekme sut iciyorum tokat tatli yiyorm kuduruyoruz kahve iciyorum deliriyoruz hic yerimizde durmuyoruz hiccx teyzeleri ama gece ben uyur uyumaz oda uyuyir bidigim ben uyaninca uyaniyor masallah cok seviyorum o o olayi gece taciz etmiyor hic
Çok normal canım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şuan gele ben artık dikişlerin tuttuğunu bayağı hissetmeye başladım dikiş olmasa direkt doğacak sağ kasığımda kafası hareketini bacağımda hissediyorum resmenİyi geceler mayıs anneleri daha önce karnımda kasılma sertleşme olduğunu söylemiştim doktora gittim sancı ve açılma görülmedi çok şükür. Bebeğin baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi. Fakat 2 gündür karnımın üst kısmında hissettiğim hareketleri artık daha güçlü ve alt kısımda hissediyorum yani kasık bölgemde. Sanki kafa atıyor gibi bu da vajinamda baskı sızı hissetmeme neden oluyor. Bebeği bu kadar aşağıda hissetmem normal mi sizce dediğim gibi çok kıpır kıpır ve güçlü hareketler sanki çıkmaya çalışıyor gibi.
Canım duymalarını engelleyemezsin ama önlemini al, ilk başta herkesi kabul etme kendi aileleriniz görür onlarda kucağa alıp öpüp koklamasın odasından da çıkarma 40 ı çıkınca görmek isteyen görür ama kimseye verme öyle görsünler geri götür, büyüyene kadar da öptürme kimseye. Benim bebişim erken doğdu küvezde şuan çıkartınca 1 ay kimseyi kabul etmeyecez bizde gitmeyecez bağışıklığı düşük olacak çünkü. Sen ne istersen o olsun istediğini söyle herkeseKızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
o önemli olanidrardaki protein negatif yazıyor bu başka protein sanırım
Yok hayır, fl uyluk kemiği ölçüsü olarak geçiyor oraya bakarak hesaplama yapıyorlar o zaman 38 39 cm anca vardır muhtemelen. Ben de esim de uzun değiliz bizim kız o kadar uzun olur mu bilmiyorumNasil boyu 56cm mi dedi 10gun once?
Evet evet biliyorum teşekkür ederimFemur uzunlugu o. 5.6 , 5.7 dir. Onu 7 ile çarpıp boy soyluyorlar. 39.2 ila 39.9 cm yani
Vallahi o kadar hakli ki.. Ben de çok stres oluyorum, kendimden bile çekiniyorum. Keşke benim esim de böyle söylese ama ona kalsa herkesi çağıracak gibi. Bir iki kişi olsa yaninda yeter bile. Şimdiden söylüyorum kimse öpmesin diye gönül koyan da koysun artık.Kızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
benim CRP 3,9 doktor antibiyotik başlamalıyız kanda enfeksiyon var dediArkadasm sen internette yazanlara cok tqkilma crp elini duvara vursan 10 a yukselir 8.8 olmasi asiri birsy oldugunu gostermez 390 crp ile kriz vs gecirmedim panik olma inan crp vr sedimentasyon vucuttaki enfeksiyin yada yaralanmalarda yukselen iki deger evet enfeksiyon olabilir ama yuksek degil eger enfeksiyonsa dedifim gbi ayagini koltuga vursan 10 a yukselir grip olsam 20 ye yukselir korkma yani
Yanlışın olabilir canım 55 57cm çok uzun genelde uzun denilen bebekler bile 53cm falan doğuyolarAy boyunu ölçtü ama söylemedi bu kez ben de kiloya odaklanmaktan soramadım 10 gün önce fl 56 57 civarı çıkmıştı
Evet canım erkek bebekMaşallah kg su iyimis erkek bebek mi
Dün annem bir iftar davetine gitti. 2 aylık bebek varmış şapır şupur öpüyorlarmış bebeği, kızmış siz napıyorsunuz diye. Aman nolcak diyorlarmış. Bebek öpülmez görmüyor musunuz haberleri filan dese de kimse oralı olmamış. Kesinlikle ve kesinlikle çok net bir şekilde sınırınızı koyun.Kızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ya bu öpmeye niye bu kadar takık insanlar anlamıyorum, cahili eğitimlisi de fark etmiyor şap şup girişiyorlar. Bir sınır mesafe yok asla bizde. Covid yaşadık aylarca kapandık yine kimse ders almadı. Çocuk bebek çok severim ama son yıllarda yaşanan pedofili, çocuk istismarı haberlerinden sonra kadın halimle bile bir bebek görsem çekinerek gülümsüyorum annesi rahatsız olmasın diye bırak temas edip dokunmayı.Vallahi o kadar hakli ki.. Ben de çok stres oluyorum, kendimden bile çekiniyorum. Keşke benim esim de böyle söylese ama ona kalsa herkesi çağıracak gibi. Bir iki kişi olsa yaninda yeter bile. Şimdiden söylüyorum kimse öpmesin diye gönül koyan da koysun artık.
Selam, benimki de baş aşağı dönünce sağ kasığıma çok baskı yapıyor. Dün yine sağ kasığımda hıçkırığını hissettim muhtemelen kafası orada. Hatta neresiyle vurduysa ufak bir çiş kazası bile yaşadık :) Bazen sanki ayaklarıyla yukarı doğru ittiriyor gibi, onu yaptığında ben de epey baskı hissediyorum ama normalmiş.İyi geceler mayıs anneleri daha önce karnımda kasılma sertleşme olduğunu söylemiştim doktora gittim sancı ve açılma görülmedi çok şükür. Bebeğin baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi. Fakat 2 gündür karnımın üst kısmında hissettiğim hareketleri artık daha güçlü ve alt kısımda hissediyorum yani kasık bölgemde. Sanki kafa atıyor gibi bu da vajinamda baskı sızı hissetmeme neden oluyor. Bebeği bu kadar aşağıda hissetmem normal mi sizce dediğim gibi çok kıpır kıpır ve güçlü hareketler sanki çıkmaya çalışıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?