- 23 Eylül 2024
- 1.060
- 2.038
- 53
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.581
Amiiiin canımAhaha aman aman Allah korusun zamanını beklesin ve kaderine razı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiin canımAhaha aman aman Allah korusun zamanını beklesin ve kaderine razı olsun![]()
Ayyy maşallah yerim çok tatlı sağlıkla gelsin annişkosuKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirimEki Görüntüle 3527618
Bakalım kuzum gidince konuşayım doktorumlaDetaylı için mecbur verir bekliyorum daha ben ama randevu açılmazsa normalde de gittiğim için randevusuz giderim o ara detaylıya da bakar herhalde bende haftaya perşembe giderim büyük ihtimalle 2 peritonolog var ama ayın 5 inden beri açılmadı dün hastaneyi aradım bilgimiz yok dedi odayı bağlayın sorayım dedim öyle yetkimiz yok dedi bakalım belki seni direkt gönderirse sana da yaparlar randevusuz
Sen hangi doktora gidiyon peki oradaDetaylı için mecbur verir bekliyorum daha ben ama randevu açılmazsa normalde de gittiğim için randevusuz giderim o ara detaylıya da bakar herhalde bende haftaya perşembe giderim büyük ihtimalle 2 peritonolog var ama ayın 5 inden beri açılmadı dün hastaneyi aradım bilgimiz yok dedi odayı bağlayın sorayım dedim öyle yetkimiz yok dedi bakalım belki seni direkt gönderirse sana da yaparlar randevusuz
Oyyy maşallah sağlıkla gelsin annesi![]()
yaaa yerim çok tatlı görünüyor maşallah kuzucuğa![]()
Maşallah minnnoşa![]()
Evet ya eşim de neye dertlendin acaba kart borcunu mu ödeyemedim ne olabilir diyorAyy maşallah kuzumao eller hep başta benimkide en son ultrasonda elini başında tutuyordu daha doğmadan dertlenmiş bu minikler
![]()
Ayyy maşallah yerim çok tatlı sağlıkla gelsin annişkosu![]()
Teşekkür ederim canım stresi bizi bizden aldı çok şükür yukarı çıkmışÇok sevindim canım. Darısı diğer arkadaşların başına. Maşallah miniğine![]()
Kurban olsunlar ona masallah tutu nazardegmesin kuzuyaKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirimEki Görüntüle 3527618
Ben direkt peritonologa gidiyorum canım ilk Aslıhan a yönlendirmişti sonra Selcan dı sanırım onum yanına gittim gidince direkt odalarına gidiyorum kağıt yazıp kayıta gönderiyorlar randevusuz bakıyor ama bazen çok bekletiyorlar ilk randevululara bakıyorlarSen hangi doktora gidiyon peki orada
Anladım Balım teşekkür ederimBen direkt peritonologa gidiyorum canım ilk Aslıhan a yönlendirmişti sonra Selcan dı sanırım onum yanına gittim gidince direkt odalarına gidiyorum kağıt yazıp kayıta gönderiyorlar randevusuz bakıyor ama bazen çok bekletiyorlar ilk randevululara bakıyorlar
Zalain fitili mantar tedavim için kullanmıştım.Kızlar merhaba benim 2 -3 gündür sarımsı akıntım var ama kötü koku yanma vs yok sadece sabah ilk idrarda sanki var gibi oluyor bugün hafif bir kaşıntı hissi yaşıyor gibiyim doktoruma yazdım Zalain ovül fitil ve zalain krem al eczaneden dedi kremi günde üç kez süreceksin dedi fitil zaten sadece 1 taneymiş. Siz daha önce kullanmış mıydınız ?
Merhaba değerlerimiz çok yakın bir şey dedi mi doltoeTecrübeli annelere ve hanımlara soruyorum ikili tarama testi yaptırdım kan tahlilimde serbest beta hCG:11.3 çıktı PAApA 3.53 çıktı sonucu pazartesi göstercem ama hiçbir şey bulamadım nette ve merak ettim bu kan değerleri normal mi