• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar bizim 9 günlük kaka yapamama sorunumuz üzerine doktor bize BiGaia vermişti. Bu damla kaka sorunumuzu çözmediği gibi gaz problemi başlattı. Günde belki 30 kere alttan gazını çok rahat çıkartan bebeğim artık günde birkaç kere yapıyor ve devamlı gaz ıkınması yapıyor. Var mı böyle problem yaşayan? Bu ya da benzeri probiyotiklerle ?
Bizde de ikinma cok oluyordu sabaha kadar zorla yapiyordu kakasini gazda cok zor cikiyordu doktor bu ikisini verdi simdi daha rahat gaz cikiyor ve kakasini yapiyor faydasini gorduk sanirim 🙄

Eklentiler

• IMG_20251104_135229.webp
    IMG_20251104_135229.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 37
Aynı sorun benimkinde de var dışarıyı çevreyi gördüğü her yere pür dikkat bakıyor. Duşa zor girdim çıktım istiyor ki koala gibi yapışık gezelim. Zaten koalaydık iyice yapıştı. Dışarı çıkartıp uyutucam yine pertim çıktı.
Başım çatlıyor uykusuzluktan, tekken duşa da giremiyorum cesaret edemiyorum eşimi bekliyorum ancak öyle 🥴

Etrafı görmeye başladıkça meraklandılar Bence iyice. O yüzden uykuya dalmak istemiyorlar. Bir şeyleri kaçırmaktan korkuyorlar 😂😂
Üff sanki ne kaçıracaklar yat uyu işte mışıl mışıl 😂 1,5 saat uğraştım uyusun diye 10 dk uyudu bende 5dk gözlerimi dinlendirebildim 😂

Üff sanki ne kaçıracaklar yat uyu işte mışıl mışıl 😂 1,5 saat uğraştım uyusun diye 10 dk uyudu bende 5dk gözlerimi dinlendirebildim 😂
Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. O dalınca ben de oturduğum yerde uyukluyorum, mıkırdanınca sallamaya devam ediyorum. Ne ona yatak var ne bana yani 😂 Aynı şekilde uykular 10-15 dk sabır ver Allahım 😂

Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. O dalınca ben de oturduğum yerde uyukluyorum, mıkırdanınca sallamaya devam ediyorum. Ne ona yatak var ne bana yani 😂 Aynı şekilde uykular 10-15 dk sabır ver Allahım 😂
Ayakta da sallıyorum kucaktada pışpışlıyorum beşiğinde de sallıyorum ama hepsinde de maksimum 10dk. Başımın üst tarafını hissetmiyorum artık orayı kesip çıkardılar sanki 😂

Bu da ben. Bazen sadece ben mi böyleym diyorm. İnstaya bakıyorm bebekler doğmuş mışıl mışıl uyyor anneler makyajlar bakımlar çocuklar agu cucu yüzler gülüp bizmki kıpkırımızı hep sinirli

Sezeryan doğum yapalı 24 gün oldu ama yan yatıp kalkınca vajinal bölgemde aşırı ağrı oluyor kızlar ya düz yatınca yok ama yan yatıp kalkınca kitleniyorum resmen ne zaman normale dönecek bu durum baya kötü ağrıyor kısa süreli oluyor ama baya can yakıyor sizinde başınıza geliyormu bu tarz şeyler bi düzelemedim gitti

Bizde de ikinma cok oluyordu sabaha kadar zorla yapiyordu kakasini gazda cok zor cikiyordu doktor bu ikisini verdi simdi daha rahat gaz cikiyor ve kakasini yapiyor faydasini gorduk sanirim 🙄
Ya bize de bu probiyotikli d vitaminini verdi doktor ama sanki bunu kullanmaya başladıktan sonra gaz arttı kaka yapma durumu azaldı gibi :(

Ya bize de bu probiyotikli d vitaminini verdi doktor ama sanki bunu kullanmaya başladıktan sonra gaz arttı kaka yapma durumu azaldı gibi :(
Ya ayni damla mı bizde baya ise yaradi ikinmalar azaldı daha rahat gaz cikiyor simdi

Kızlar doktordan geliyorum kadın doğumcu. Akıntılarım henüz bitmemişti onu sordum 40 günden fazla sürerse ilaç yazacağım dedi benimki şu an 35 günlük ve hala sürüyor durmadan üşüttüğüm için ondan da olabiliyor muş üşütmemem ve Bağışıklığımın güçlenmesi için C vitamini D vitamini kalsiyum demir hapı verdi hemoroid içinde krem verdi aman üşütmeyin kızlar

Kızlar doktordan geliyorum kadın doğumcu. Akıntılarım henüz bitmemişti onu sordum 40 günden fazla sürerse ilaç yazacağım dedi benimki şu an 35 günlük ve hala sürüyor durmadan üşüttüğüm için ondan da olabiliyor muş üşütmemem ve Bağışıklığımın güçlenmesi için C vitamini D vitamini kalsiyum demir hapı verdi hemoroid içinde krem verdi aman üşütmeyin kızlar
Benim de leke geliyor arada cok acik renk seklinde bende doktoruma soracaktim bitmesi lazim sonucta

Ya ayni damla mı bizde baya ise yaradi ikinmalar azaldı daha rahat gaz cikiyor simdi
Evet ya,bunu kullanmaya başlayana kadar kaka günde en az 1 kere yapıyordu ama şimdi en iyi ihtimal 2 günde bir yapıyor :( tabi ki sütün değişmesi vs ile alakalı ama ne bileyim belki de denk geldi

Back
X