- 18 Haziran 2022
- 4.741
- 6.541
- 108
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.421
Ben de şu an öyleyim yaAmin canım aynıyız hafta olarak ben bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan doğmasın kalsın böyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şu an öyleyim yaAmin canım aynıyız hafta olarak ben bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan doğmasın kalsın böyle![]()
Öyle görünüyor sağlıkla gelsin bebişlerimizGünaydın herkese çok güzel bol doğumlu bir hafta olsunMervenur277 A annelikyolunda4 biz yakın zamanlarda gideceğiz doğuma gibi gözüküyor
![]()
Canım kanaman da başlamış direk mi gitsen ki acaba kahvaltıyı yolda da yaparsın, hastanede deKızlar yatarken karnimdan sanki bişey kopmuş gibi ses geldi sonra kanamam başladı suyla sizce kahvaltımı yapıp mi gideyim
Hadi gözün aydın canım yemeğini ye aç gitme canım enerjin olsun kolay doğumun olsun inşallahKızlar yatarken karnimdan sanki bişey kopmuş gibi ses geldi sonra kanamam başladı suyla sizce kahvaltımı yapıp mi gideyim
Belki kesenin patlama sesidir.Çok yoğun bı şekilde su ve kan geliyo o ses neden çıkmis olabilir sanki içimden bişey koptu sonra kan geldi
Su kesesi patladıysa belki onun sesidir bilemedim canımÇok yoğun bı şekilde su ve kan geliyo o ses neden çıkmis olabilir sanki içimden bişey koptu sonra kan geldi
Mutlaka biseyler ye çok enerji kaybedeceksin takadin kalmaz. Seninki konfeti patlata patlata geliyorÇok yoğun bı şekilde su ve kan geliyo o ses neden çıkmis olabilir sanki içimden bişey koptu sonra kan geldi
Korktum o ses gelince bebek emzikten falan ayrıldı sandım ama kalp atışı falan gayet yerinde açım hiç bişey yemedim sancım hafif var 2 cm açıklık var kaç haftadır çekiyorum sadece 2 cmHadi gözün aydın canım yemeğini ye aç gitme canım enerjin olsun kolay doğumun olsun inşallah
Evet kesenin patlama sesiymis ama korktum ya keşke atistirip gelseydim 3 .de olsa başına gelmeyince anlamıyorsun bide hiç hareket etmedi oda korkuttuBelki kesenin patlama sesidir.Bir nefeste sağlıcakla kucağına al bebeğini canım
![]()
Amin inşallah ya hastane çok yakındı hemen geldik burda da bişey vermiyolar duruma göre dediler uykusuzum korktuğum başıma geldi Allah yardım etsin banaMutlaka biseyler ye çok enerji kaybedeceksin takadin kalmaz. Seninki konfeti patlata patlata geliyorhadi hayırlısıyla bir avazda inşallah sağlıkla kurtulsun
Evet sonlarda biziz peş peşe çok güzel doğumlar yaparız Allahın izniyleGünaydın herkese çok güzel bol doğumlu bir hafta olsunMervenur277 A annelikyolunda4 biz yakın zamanlarda gideceğiz doğuma gibi gözüküyor
![]()
Canım insan zaten panikle sağlıklı düşünemiyor ki bu durumlarda. İnşallah en kolay ve hızlı şekilde olur doğumun. Haftalardır 2cm mi olmuşEvet kesenin patlama sesiymis ama korktum ya keşke atistirip gelseydim 3 .de olsa başına gelmeyince anlamıyorsun bide hiç hareket etmedi oda korkuttu
Evet korktuğum buydu hepsinde acilmalarim zor oldu bu sefer bı umut dedim ama yine az acilmamCanım insan zaten panikle sağlıklı düşünemiyor ki bu durumlarda. İnşallah en kolay ve hızlı şekilde olur doğumun. Haftalardır 2cm mi olmuş![]()
Suni mi verecekler canım? Sen yine pozitif ol. Kolayca geçeceğine odaklanEvet korktuğum buydu hepsinde acilmalarim zor oldu bu sefer bı umut dedim ama yine az acilmam
Bir avazda kucağına al canım.Kendi sancimla doğum nasıl bişey inanın bilmiyorum