- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.381
Benimki bugün sadece kucağımda uyudu şimdide kucağımda uyuyo yatağına koyunca inşallah uyanmaz...Kızlar naparsınız hiç sesiniz çıkmıyor, bebişleriniz nasıl uykular nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bugün sadece kucağımda uyudu şimdide kucağımda uyuyo yatağına koyunca inşallah uyanmaz...Kızlar naparsınız hiç sesiniz çıkmıyor, bebişleriniz nasıl uykular nasıl gidiyor
Bizimki akşamları hep huysuz uyumuyor gece 1 e kadar, daha nezmana kadar devam eder bilmiyorumBenimki bugün sadece kucağımda uyudu şimdide kucağımda uyuyo yatağına koyunca inşallah uyanmaz...
Biz bugün evde değildik yolda uyudu gittiğim yerde çocuklar uyutmadı kesik kesik uyudu sonra annemlere geçtik orda da bayağı huysuzlandı ama hava da sıcaktı sonra terasa çıktık 8 buçuk 9 gibi uyudu hala uyanmadı rüzgardan uyanamadı sanırımKızlar naparsınız hiç sesiniz çıkmıyor, bebişleriniz nasıl uykular nasıl gidiyor
Bizimkinin akşam uykuları hiç olmuyor ve ağlıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruzBiz bugün evde değildik yolda uyudu gittiğim yerde çocuklar uyutmadı kesik kesik uyudu sonra annemlere geçtik orda da bayağı huysuzlandı ama hava da sıcaktı sonra terasa çıktık 8 buçuk 9 gibi uyudu hala uyanmadı rüzgardan uyanamadı sanırım
Gündüz çok uyuyorsa ondan olabilir bizim oğlan yine aynı saatte ıkınmaya başladı bu sefer başarmış kaka yapmayı hala bitiremedi nasıl da zorlanıyor kuzumBizimkinin akşam uykuları hiç olmuyor ve ağlıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz
Gündüz belli Aralıklarla uyuyor canım olması gerektiği gibi ama Bi ara gündüz uyumadı akşam olunca yine uyumamıştı onunla alakası yok. Bizimki ilk günden beri akşamları geceye kadar uyumuyor çok uykusu var ama hemen uyanıyorGündüz çok uyuyorsa ondan olabilir bizim oğlan yine aynı saatte ıkınmaya başladı bu sefer başarmış kaka yapmayı hala bitiremedi nasıl da zorlanıyor kuzumbende çok kabız olurum bana mı çekti ne yaptıysa
Hadi ya bizimkine de mi gaz yapıyor acaba, kızlar siz hangi probiyotik kullanıyorsunuz
Biz şuan relectaz kullanmaya başladık bu iyi gibi. Aslında ilk başta maflor kullandım çok çok iyiydi ama üretimi bitmişHadi ya bizimkine de mi gaz yapıyor acaba, kızlar siz hangi probiyotik kullanıyorsunuz
Hımm anladım canım Allah yardımcın olsun düzelir inşallah uyku danışmanı falan bulsan sorardınGündüz belli Aralıklarla uyuyor canım olması gerektiği gibi ama Bi ara gündüz uyumadı akşam olunca yine uyumamıştı onunla alakası yok. Bizimki ilk günden beri akşamları geceye kadar uyumuyor çok uykusu var ama hemen uyanıyor
Bilgim yok geçmiş olsun50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu
onu bende duymuştum alayım diyordum hattaBiz şuan relectaz kullanmaya başladık bu iyi gibi. Aslında ilk başta maflor kullandım çok çok iyiydi ama üretimi bitmiş
İnstagram birisine yazdım öaama cevap yazmadı, zaten 4. Veya 5.ayda da böyle düzensiz olursa uyku düzeni oluşturmak için özel yardım alacamHımm anladım canım Allah yardımcın olsun düzelir inşallah uyku danışmanı falan bulsan sorardın
Canım benim de hiç kanamam bitmedi sürekli devam etti ama bana ultrasondan baktıklarında birşey yok denildi, özellerde anestezili yapıyorlar çok korkuyorsan öyle yaptır ama 12 saat boyunca süt vermezsin, önceden sağıp biberonla verebilirsin50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu
Şuan henüz daha erken diye biliyorum. Internette de 4 aylık bebekler anne babasını ayırt edebilir yazıyor.Bebeği 2 aylık ve üstü olan annelere bişey sormak istiyorum, bebeğiniz sizden ve babasından başkasına gidince duruyor mu yoksa ağlıyor mu? Bu dönem nezaman başlar sizce? Yoksa daha başlaması için erken mi
Bence herkeste duruyor, sadece birkaç kişi hariç. Bunun dışında ayırt etme manası ile sorarsanız, herkes konuşuyor ancak bana daha cok tepki veriyor, gülücükler atıyor.Bebeği 2 aylık ve üstü olan annelere bişey sormak istiyorum, bebeğiniz sizden ve babasından başkasına gidince duruyor mu yoksa ağlıyor mu? Bu dönem nezaman başlar sizce? Yoksa daha başlaması için erken mi
Anladım canım kaç aylık oldu seninkiBence herkeste duruyor, sadece birkaç kişi hariç. Bunun dışında ayırt etme manası ile sorarsanız, herkes konuşuyor ancak bana daha cok tepki veriyor, gülücükler atıyor.