- 23 Mart 2016
- 31.599
- 93.423
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #42.941
Günaydınn kızlarr
yataktan ulusa sesleniş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaraya aniden kış gelince yataktan çıkmaya hali kalmıyor insanınGünaydınn kızlarryataktan ulusa sesleniş
![]()
Bizde dün akşam üzeri yaktık canım ama gece yatarken kapattık burunlarımızı acayip kurutuyor kalorifer:/Ankaraya aniden kış gelince yataktan çıkmaya hali kalmıyor insanın
Kombiye start verdik biz bu gece artık
Siz yakmaya başladınız mı momii
Kalorifer suluklarindan alıp su koy canım iyi oluyor o yine biraz. Bizde hava nemlendirici aldık onu calistircam bu gece.Bizde dün akşam üzeri yaktık canım ama gece yatarken kapattık burunlarımızı acayip kurutuyor kalorifer:/
Günaydın okuldan selamlarGünaydınn kızlarryataktan ulusa sesleniş
![]()
Günaydın biz henüz açmadık Diyarbakır o kadar soğumadı henüz ama odamızda elektrikli bir peteğimiz var gece ne olur ne olmaz diye açtıkAnkaraya aniden kış gelince yataktan çıkmaya hali kalmıyor insanın
Kombiye start verdik biz bu gece artık
Siz yakmaya başladınız mı momii
Ay keşke bende şimdi geri yatağa atabilseydim kendimiKalorifer suluklarindan alıp su koy canım iyi oluyor o yine biraz. Bizde hava nemlendirici aldık onu calistircam bu gece.
Ama ben en cok gece uyurken üstümü fln açtığım icin üşüyorum. Simdi tekrar uyuycam uyaninca kapatirim hala yaniyor kombi valla napayim totisim ve oglusum üşümesin![]()
Evet çok soğuk bizde yaktık yakın yakın zaten bu ay yakmasak nolucak yaza kadar ful cekecez faturadaKalorifer suluklarindan alıp su koy canım iyi oluyor o yine biraz. Bizde hava nemlendirici aldık onu calistircam bu gece.
Ama ben en cok gece uyurken üstümü fln açtığım icin üşüyorum. Simdi tekrar uyuycam uyaninca kapatirim hala yaniyor kombi valla napayim totisim ve oglusum üşümesin![]()
Günaydın bu sefer ağırlaşınca zor gelecek gelişimleri iyi olsun da küçük göbüş iyiydiGünooooo hamişler nasılsınız bugün 40 hafta olmaya son 8 hafta kaldı ama bu göbüs bana küçük geliyo ya nedense zaman az kaldı büyük göbekli biraz zaman geçirmek istiyordum ben aslında hem daha çok nazlanmam için daha büyük göbek iyi olurdu.gerçi ben plan yapıyorum bu ay sonunda Allah'ın hikmeti birden ağırlaşıcam gibi geliyo hahah
![]()
Aşk olsun araştırmadığımı sana ne düşündürdüGünaydın canım
Aşı hakkında bilgim yok sen antikorlara kadar bi araştır kızlar yazana kadr durmazsın zatn![]()
Benim sanırım iç karnım geniş heralde öyle diyorlardı canım komşular falan sen hamilemisin diye soruyorlar evet diyince hiç belli değil diyorlarGünaydın bu sefer ağırlaşınca zor gelecek gelişimleri iyi olsun da küçük göbüş iyiydi![]()
Şu aşı işine çok eski kafayla gidiyorum benAşk olsun araştırmadığımı sana ne düşündürdübu arada antikorlar grip dışında, ağır enfeksiyonlardan da %60'a kadar bebekleri koruyormuş bir de genel bağışıklık desteği sağlıyormuş
Bunu istediğinden emin misin gerçektenGünooooo hamişler nasılsınız bugün 40 hafta olmaya son 8 hafta kaldı ama bu göbüs bana küçük geliyo ya nedense zaman az kaldı büyük göbekli biraz zaman geçirmek istiyordum ben aslında hem daha çok nazlanmam için daha büyük göbek iyi olurdu.gerçi ben plan yapıyorum bu ay sonunda Allah'ın hikmeti birden ağırlaşıcam gibi geliyo hahah
![]()
Yok değilim ben davulun her yerine vuruyorum şuan ağrım olunca bir türlü geçmiyor zaman diye söyleniyorum bazende biraz daha böyle kalasim geliyoBunu istediğinden emin misin gerçekten![]()
Kuzumm sana da şifa olsunGünaydın canım
Ben Waxigrip olan aşıdan oldum canımdoktorum onu önermişti o nedenle onu oldum.
Senin aşın da şifa olsun
Ek olarak ağrı sızı cok birsey olmadi sadece biraz kol ağrısı oldu birkac gün.
Ayyy tam bana layık evlatsirinm benim oğlan senin olmalıymış
Gece kitap okumaktan gözleri kanadı desem yeridir kıpkırmızı oluyor sonra kitapta bir şey görüyor şuna bakmalıyım telefondan diyor hemen bir araştırma için yataktan fırlıyorbende klasik cahil analar gibi saat 11 oldu bi daha sana kitap mitap almycam yat uyuuu diye bağrınıyorum
sabah yataktan sürüye sürüye kalktı
![]()
Ayy Allah rahmet eylesin canımŞu aşı işine çok eski kafayla gidiyorum benbir türlü barisamadim aşıyla aslında hasta olmasını bende istemem tabiki ama nedense içimden gelmiyo annem bebeğinin birini aşı ile kaybetti travma kaldı sanırım paslı aşı ucuyla yapmışlardı eskiden ondan dolayı demişti
Benim bağım olmicak canım dışarıyla ama gelen giden getirmez inş sen bebek küçükken calisicakmisin ki canım ah kıyamam yazık o çocuklara nerde görev yerin canım seninAyy Allah rahmet eylesin canımmuhtemelen genetik travma işte sende de
açıkçası ben de ne aşı karşıtıyım ne de aşı savunucusu ama sanırım konu bizden evlatlara kayınca insan ince eleyip sık dokuyormuş. Haftalardır araştırıyorum en son net şekilde emin oldum.
Bir de şu boyutu var eğer evde olsaydım, dışarıyla bağım olmasaydı yine bir düşünürdüm ama ben günde 500 çocukla bir aradayım ve maalesef velilerin ilgisiz olduğu, hasta olsalar dahi başlarından savmak için okula gönderdikleri bir bölge burası o yüzden benim için en iyisinin bu olduğuna karar verdim
Mersin merkezdeyim kuzum ama dezavantajlı bir okuldayım. Gelecek eylüle kadar çalışmayacağım ama şu an bile hasta olmayı göze alamıyorumBenim bağım olmicak canım dışarıyla ama gelen giden getirmez inş sen bebek küçükken calisicakmisin ki canım ah kıyamam yazık o çocuklara nerde görev yerin canım senin
Mersin merkezdeyim kuzum ama dezavantajlı bir okuldayım. Gelecek eylüle kadar çalışmayacağım ama şu an bile hasta olmayı göze alamıyorumBenim bağım olmicak canım dışarıyla ama gelen giden getirmez inş sen bebek küçükken calisicakmisin ki canım ah kıyamam yazık o çocuklara nerde görev yerin canım senin