Bizimki
Canım her çocuğun şartları bir değil tabiki kendini bu konuda kötü hissetme, şartları iyi olanın çocuğu olacak diye bişey yok, herkesin büyütme tarzı farklı, tabi belli başlı kurallar vardır onları aşmamak şartıyla. Benim kuzenim geçen sene doğum yaptı ve annesi kuzenimi nasıl büyüttüyse kuzenim de bebeğini öyle büyüttü, 2 3 aylıkken bişeyler tattırmaya başladılar ben çok araştırdığım için çok uyardım ama dinlemediler, benimkine de gazı olunca Kimyon ver dediler biz size verdik bişey mi oldu dediler ama ben vermedim onlarda vermem dedim çünkü bebeklerin midesi 6 ile 9 ay arasında iyi olmaya başlıyor. Sende kendi isteğinle su vermemişin kaynananın hatası onlarada biraz daha fazla tepki verirsen birdaha cesaret edemezler, herkes çocuğunu daha çok düşünür sende bizden daha çok düşünürsün elbet, evini süpürürken bebeğinin ağlaması anlık olabilir çünkü biranda ağlıyorlar kimse istemez bebeğinin ağlamasını. Dediğin gibi herksin maddi ve manevi durumu bir değil, senin eşin de anladığım kadarıyla pek destek olmuyor bu bile psikolojiyi bozacak bişey. Şahsen benim eşim bana destek olmasa ben çok zorlanırdım bu halde olamazdım birde senin 2 çocuğun var ikiside küçük ikiside ilgi bekliyor ve bunu yapacak olan sadece sensin. Bence eşinle de konuş sana daha fazla destek olsun. Umarım sizin içinde hayat şartları daha da güzel olur

hepimiz çocuklarımızı iyi yetiştirip büyütelim