• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Veriyorum çok çok teşekkür ederim, ek gıda basladik onu zaten zaytinyagi ile veriyorum kabiz olmaması icin ama çok sağolun 🌸
Anlıyorum dertlerini anlatamıyolarki dünden beri neyi olduğunu anlayamadım gece sürekli ammek için uyandı acı acı ağlıyo dişten yapıo diye düşünüyorum bi diyorum acaba başka bi derdimi var bunaldım

Kızlar ek gıda ne kadar veriyonuz bugün havuç verdim bir çay kaşığı kadar korkuyorum geçen seferki gibi ağlar diye yoğurt yemişti bı yemek kaşı kadar vermiştim onda

Arkadaslar son zamanlarda benim oglan bi huysuz surekli kucak istiyor agliyor devamli mız miź uykuya gecmek icin 2 saat agliyor sonra zar zor uyuyp 10 dk. Uyuyo.. geceleri de oyle aci aci agliyo sık uyaniyo agliyo zoraki uyuyo kucskda uyuyo yataga koy8nca bas bas bagirip agliyo. Cok bunaldim artik gecicimi bu. Basina geln varmi

Arkadaslar son zamanlarda benim oglan bi huysuz surekli kucak istiyor agliyor devamli mız miź uykuya gecmek icin 2 saat agliyor sonra zar zor uyuyp 10 dk. Uyuyo.. geceleri de oyle aci aci agliyo sık uyaniyo agliyo zoraki uyuyo kucskda uyuyo yataga koy8nca bas bas bagirip agliyo. Cok bunaldim artik gecicimi bu. Basina geln varmi
Ben ek gidadan diye düşünüyorum artık bu dönemde atak varmiki 🥲

Sizce diş çıkacak mı anlayan varmı aranızda bugünde çok huysuz ağlıyor

Eklentiler

• 1000493427.webp
    1000493427.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ek gıda ne kadar veriyonuz bugün havuç verdim bir çay kaşığı kadar korkuyorum geçen seferki gibi ağlar diye yoğurt yemişti bı yemek kaşı kadar vermiştim onda
Biz artık öğünlere geçtik sabah kahvaltı akşam 6 gibi sebze çorbası ve yoğurt verdim

Aynı durumdayız hele bu hafta çok daha huysuz dişlerdenmi anlamadım bi arkadas 3 aylık bebeğine bay bay ( reklam değil) uyku damlası veriyomuş bitkisel 6 aylık kontrollünde dr sordum deneyebilirsin dedi ama ben almadım

Biz artık öğünlere geçtik sabah kahvaltı akşam 6 gibi sebze çorbası ve yoğurt verdim
Ben daha tadım verdim ama ger verdiğimde bı ağrısı var gibi ağlıyor bugün havuç verdim zeytinyağı damlattim buharda pişirdim akşam üstü yine bı huysuz yani diş mi acaba sorun ne anlamıyorum bı çay kaşığı bile yemedi sevmedi zaten yeni doğan olduğu dönemde bile böyle bı gaz sorunu yaşamadım eğer sorun gaz ise .

Ben daha tadım verdim ama ger verdiğimde bı ağrısı var gibi ağlıyor bugün havuç verdim zeytinyağı damlattim buharda pişirdim akşam üstü yine bı huysuz yani diş mi acaba sorun ne anlamıyorum bı çay kaşığı bile yemedi sevmedi zaten yeni doğan olduğu dönemde bile böyle bı gaz sorunu yaşamadım eğer sorun gaz ise .
Biz 5 aylıkken dr önerisiyle tadımlara başladık 6 ay 1 haftalık oldu biberkn tutmuyo sadece anne sütü artık yetmiyodu çocuğa yemek verince sakinleşmişti açmış yavrum

Biz 5 aylıkken dr önerisiyle tadımlara başladık 6 ay 1 haftalık oldu biberkn tutmuyo sadece anne sütü artık yetmiyodu çocuğa yemek verince sakinleşmişti açmış yavrum
Ne güzel.ben bı heyecanla başladım ama çocuk sanki rahatsız oluyo gibi ☹️ zaten severek yemiyor yarında kapta biber deniycem inşallah sever .

Kızlar merhaba. Sizlerin kilosu ne durumda acaba? Hep bebeklerden konuşuyoruz birazda kendi derdimizden konuşalım😂 benim sütüm yoktu malesef emziremedim sadece mama, kilolarda kaldı. Sizler zayıfladınız mı acaba ya. İlk doğumum da hepsini verdim emziriyorum diye zayıflamıştım birde, ama bunda hayal ettiğim gibi olmadı. Siz ne durumdasınız? Vallahi hiç memnun değilim kendimden😭

Gunaydin güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl bizde herşey yolunda diyebiliriz minik bir sorum var sadece kiz bebek annelerine vajinada renk degisimi olan varmi bana ssnki biraz kararma var fbime geliyor bez icinde oldugundanmi anlamadm

Kızlar merhaba. Sizlerin kilosu ne durumda acaba? Hep bebeklerden konuşuyoruz birazda kendi derdimizden konuşalım😂 benim sütüm yoktu malesef emziremedim sadece mama, kilolarda kaldı. Sizler zayıfladınız mı acaba ya. İlk doğumum da hepsini verdim emziriyorum diye zayıflamıştım birde, ama bunda hayal ettiğim gibi olmadı. Siz ne durumdasınız? Vallahi hiç memnun değilim kendimden😭
ben hem meme hem mama gıttım en baştan beri.hamıleyken cok kılo almamıştım gebelık şekerim ama sonrasında iştahımda acayip bir artış oldu kılo aldım :D bıde aşırı saçlarım dökuluyor ya zaten cok saçım yok yanlar acılmaya başladı nerdeyse ..çözüm bulan varmı saça

Kızlar selam oioi ek gıda ürünlerinden almıştım bir de hediye geldi. İsteyen olursa uygun fiyattan yardımcı olurum. Dolap uygulama adım: oztudu yada buradan iletişime geçebilirsiniz

ben hem meme hem mama gıttım en baştan beri.hamıleyken cok kılo almamıştım gebelık şekerim ama sonrasında iştahımda acayip bir artış oldu kılo aldım :D bıde aşırı saçlarım dökuluyor ya zaten cok saçım yok yanlar acılmaya başladı nerdeyse ..çözüm bulan varmı saça
Boz cozum bulduk durdurduk nerdeyse sukur kel kalicaktm yemin edermm ben cinko ve biyotin kullaniyorum canm doktor tavsiyesiyle ona ek olarak birde ger fun tiksinerek kemik suyu iciyorum yarm cay bardagi kadar icine sirke koyarak

Al bendende o kdr gitmiyor cakili kaldi aslinda dikkatte ediyorum ama malesef veremiyorum 12 kilo verdim yani kndiliginden gitti ama 6 kilom daha var ve gitmiyor bu arada 12 kilo vermis halim 40 bedene giriyor 😂😂😂 77 de cakili kaldik malesef

Back
X