• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Maşallah canım, sağlıkla gelsin, ben karaciğer dolayısıyla dikkat ediyorum ama bu hafta içi aslında ben de karbonhidrat ve şekere düşmüştüm 🥲 kilosu normal diyelim benim kızın, sınırın alt kısmında 😍 sağlıkla gelsin hepsi 😍
Amin kuzm inşallah 😍🤲🏻 senin kızçenin maşallahı var boyu falan da iyi 🧿 aman dikkat et sen de ben de korktum daha dikkatli olucam bugünden itibaren 🤗

Kızlarr selamlar herksee 😍 biz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 😬
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım
Bugün tam olarak kaç artı kaçsın ?

Kızlarr selamlar herksee 😍 biz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 😬
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım
bende de ozellikle klozete oturunca agri oluyor birkac gundur. pelvisle ilgili mi? yatiyorum korkumdan devamli

Kızlar takibimi 2 günde bire çekti 😵‍💫. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 🙈 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım 😭 sadece yatacaksın dedi 😑
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah 🙏 stresini yönetmeye calis haftaniz güzel artik sakin kalmak icin çabala. Bebisin haftasindan ileri zaten gelisimi nerdeyse tamam sadece ciger gelisimi konusu var onun icinde belki igne yaparlar. Iste seker yuksek olunca bebegin suyu ve kilosu fazlalasiyor. Bu şeker hamilelerin resmen basina bela..
Sancılarını nasil anliyorsun ? Farkli bir agri mi

Canım ben Holmer marka aldım. En bastan beri favorilerimdeydi zaten. Marka alman markası ve kullanıcı yorumlari hep saglam oldugunu yazmislardi.

Benim icin anne yanı olmasi,dönencesi olmasi ve yan ceplerinin kullanışlı olması önemliydi. Alt acma bölümünü basta istiyordum ama sonra düşününce onun üzerinde bebisi yatiripta alt degistirmek icin güvenemem diye gecti aklimdan onu eledim mesela. Istedigin parcasinin oldugu veya olmadigi ürünleri var zaten.
Ölçü olarakta 70x110 olandan aldik baya güzel geniş ve epey saglam bir malzemeden geldi. Icinden yatagi da hediye olarak geldi bambu olarak geciyor yatagi ama ben zaten üzerinde juno ve reflü yatagi ile kullanacagim icin o yatak simdilik cok onemli degil.Ilerleyen zamanlarda bakacagim. Istedigimizde sallanabiliyor da.
Çok güzel duruyor canım budaa. Ama ben sanırım alt açmasını istiyorumm

bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiii 😪😪 ben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler
Canım benim sag salim kucagina alıp evinize getireceginiz günler de yakındır.
Kime benziyorlarr biraz da güzel seyler düşün kıyamam kalbini üzme 🥲

Canım sevindim güzel haberlerine. Bizi epey ihmal ediyorsun ama neyseeee🥲
Dikkat kuzum sekeree. Bak guzel guzel geldin bu haftalara cok abartmadan idare ederek yemeye çalış.

Canım benim sag salim kucagina alıp evinize getireceginiz günler de yakındır.
Kime benziyorlarr biraz da güzel seyler düşün kıyamam kalbini üzme 🥲
hepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu cidden 🫠🫠

hepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu cidden 🫠🫠
Yaa kıyamam sana 😅😅 daha degisirler annesiiii. Dur daha yeni 😍
Olsun o da babalari sonucta😁 benzesin kız bisey olmaz

Canım sakin kalmaya çalış, haftan çok ufak değil. Şekerden dolayı sanırım su fazlalığın var, korkma lütfen, tutabildiği kadar tutmaya çalışması çok güzel bir şey, doktorun temkinli ilerliyor, tam olarak kaç şu an haftan senin ?
36+2yim canım. İnşallah 38i görürüm 🤲

oyy masallah onlara. huylari sana benzer;) hem oglanlar kesin sana daha duskun olurlar:)))
Yaa kıyamam sana 😅😅 daha degisirler annesiiii. Dur daha yeni 😍
Olsun o da babalari sonucta😁 benzesin kız bisey olmaz
benzesin bence de biz secmisiz babalarini da degil mi ya;)

Back
X