• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Arkadaslar son zamanlarda benim oglan bi huysuz surekli kucak istiyor agliyor devamli mız miź uykuya gecmek icin 2 saat agliyor sonra zar zor uyuyp 10 dk. Uyuyo.. geceleri de oyle aci aci agliyo sık uyaniyo agliyo zoraki uyuyo kucskda uyuyo yataga koy8nca bas bas bagirip agliyo. Cok bunaldim artik gecicimi bu. Basina geln varmi
Büyüme atağından. Gündüz 20 dk yarım saat zor uyuyor. Enerjisi çok buna rağmen. Huzursuz mız mız. Ağlayarak gece uykusuna geçiyor yine zar zor. Gece uyanıp aynı enerji ile durmamaya devam. Yine uyutasıya 1,2 saat geçiyor. Ayakta sallamaktan bel boyun ağrıları tavan bizde. Ayaktan indirince uyanıyor. Bazı bebeklerde birkaç gün sürüp geri geliyor ara ara. Bazı bebeklerde 2 hafta aralıksız durmadan devam edebiliyor. Harika haftalar kitabına bakabilirsiniz. Detaylı güzel açıklıyor.

Aynı durumdayız hele bu hafta çok daha huysuz dişlerdenmi anlamadım bi arkadas 3 aylık bebeğine bay bay ( reklam değil) uyku damlası veriyomuş bitkisel 6 aylık kontrollünde dr sordum deneyebilirsin dedi ama ben almadım
Uyku damlası bay bay ı çok kriz anlarında kullanıyorum 2, 2.5 aylıktan beri. Miktarı 5-10 max 15 damla kadar veriyoruz. Üzerinde miktar çocuklara göre çünkü. Arada kullanabilirsiniz mayıştırıyor gece rahat ve uzun uyuyor.

Emzirirken kilo verenleri tebrik ederiz.Çok Tatlı isteği ve aşırı iştah olmuyor heralde onlarda. Gebelikte kilo almayıp emzirirken kilo alanlardanım 🤦🏻‍♀️ Gece acıklamaları felan olmuyor mu sizde? 😐

Biz 5 aylıkken dr önerisiyle tadımlara başladık 6 ay 1 haftalık oldu biberkn tutmuyo sadece anne sütü artık yetmiyodu çocuğa yemek verince sakinleşmişti açmış yavrum
Tadımlara yeni başlayan gece sık acıktım diye uyanan bebeklere tahıllı gece kaşık maması iyi geliyor bence. Sütüne birkaç kaşık katınca daha uzun uyuyor.

Gunaydin güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl bizde herşey yolunda diyebiliriz minik bir sorum var sadece kiz bebek annelerine vajinada renk degisimi olan varmi bana ssnki biraz kararma var fbime geliyor bez icinde oldugundanmi anlamadm
Ten renginden olabilirmi 2 kızım var farketmedim hiç

Uyku damlası bay bay ı çok kriz anlarında kullanıyorum 2, 2.5 aylıktan beri. Miktarı 5-10 max 15 damla kadar veriyoruz. Üzerinde miktar çocuklara göre çünkü. Arada kullanabilirsiniz mayıştırıyor gece rahat ve uzun uyuyor.
Kararsız kaldım dr verebilirsin dedi ama almadım

Tadımlara yeni başlayan gece sık acıktım diye uyanan bebeklere tahıllı gece kaşık maması iyi geliyor bence. Sütüne birkaç kaşık katınca daha uzun uyuyor.
Merhaba hangi markanın kini kullanıyorsunuz bi de kaç ml süte kaç kaşık mama katıyorsunuz
Biz hipp kullanıyoruz ama sütle ya da su ile yaptığımda kıvam almıyor nedense

Merhaba hangi markanın kini kullanıyorsunuz bi de kaç ml süte kaç kaşık mama katıyorsunuz
Biz hipp kullanıyoruz ama sütle ya da su ile yaptığımda kıvam almıyor nedense
Merhaba.Boykot diye hipp almıyorum. e bebekten aldığım Herobaby gece kaşık mamalarını kullanıyorum. Elmalı olanı daha güzel. Gündüzde muzlu karışık meyveli olanı sütle suyla sulandırıp veriyorum çabuk kıvam alıyor ,kaşıkla yiyor.

120 ml süte 1.5 yemek kaşığı olarak denedim geceleri bize şuan yeterli geldi. 5, 6 saat yetti. 6 saatte kendim rüya beslenmesi yaptım. Yoksa 2.5 -3 saate uyanıyordu acıktım diye. Bebeğinizin içtiği miktara göre arttırıp azaltabilirsiniz. Normalde 4 yemek kaşığı diyor tarifinde. Herobaby Organik mamalarıda çıkmış File markette yeni gördüm. E bebeğin hamm markasınında var denemek isterseniz. Ben ve bebeğim bisküvisini sevdik.

Kararsız kaldım dr verebilirsin dedi ama almadım
Siz bilirsiniz çok olumlu yorumu var bende araştırarak aldım.Memnun kaldım. Bitkisel zaten. 12 saat uyutmaya çalıştığım zamanlar oldu büyüme ataklarının krizlerinde ,diş huzursuzluğunda artık hiç bir şekilde uyutamadığınızda işe yarıyor mayıştırıyor sakinleştiriyor. Hergün ve sık vermedik zaten.

Merhaba.Boykot diye hipp almıyorum. e bebekten aldığım Herobaby gece kaşık mamalarını kullanıyorum. Elmalı olanı daha güzel. Gündüzde muzlu karışık meyveli olanı sütle suyla sulandırıp veriyorum çabuk kıvam alıyor ,kaşıkla yiyor.

120 ml süte 1.5 yemek kaşığı olarak denedim geceleri bize şuan yeterli geldi. 5, 6 saat yetti. 6 saatte kendim rüya beslenmesi yaptım. Yoksa 2.5 -3 saate uyanıyordu acıktım diye. Bebeğinizin içtiği miktara göre arttırıp azaltabilirsiniz. Normalde 4 yemek kaşığı diyor tarifinde. Herobaby Organik mamalarıda çıkmış File markette yeni gördüm. E bebeğin hamm markasınında var denemek isterseniz. Ben ve bebeğim bisküvisini sevdik.
Bende herobaby aldım ama henüz kullanmamıştım süt olarak ne kullanıyorsun? Bebeğim anne sütü almıyor inek sütü de yasak nasıl sulandırıp veriyorsun

Siz bilirsiniz çok olumlu yorumu var bende araştırarak aldım.Memnun kaldım. Bitkisel zaten. 12 saat uyutmaya çalıştığım zamanlar oldu büyüme ataklarının krizlerinde ,diş huzursuzluğunda artık hiç bir şekilde uyutamadığınızda işe yarıyor mayıştırıyor sakinleştiriyor. Hergün ve sık vermedik zaten.
Bende deniycem kendine çile saatlerce uyumuyo

Cevabınız için çok teşekkür ederim 💐 Elimde ki ürünün bitiminde herobaby denicem, hipp doktor tavsiye etti diye aldım ama dikkat edicem bundan sonraki alımımda. 😶

Back
X