sanırım benim de mayıs da transfer olacak. tek embriyom dondurulacak, bu arada toplayabilirsek 2-3 yumurta daha toplayacakmışız. 2. denemem olacak, zaman geçer mi bilmiyorum
Cemil Kaya doktorum, işlemleri Novaart da yapıyor. Embiryomun iyi gitmediğini öğrendim, haber bekliyorum bugün, dondurup dondurmayacaklarına karar vereceklermiş. Sanırım ümidimin sonuna geldimInsallah pozitif sonuclanan bir tedavin olur. Hangi merkezde tedavi oluyorsun
Sorununuz neydi acaba ?kizlar Ben 8 negatiften sonra mayista 9. denememi yapacagim. Aranizda mayista transfer olacak var mi
Merhabaa benim ilk transferim negatiftiMerhaba benim de mayısta transfer olacağım yeni belli oldu bir terslik olmazsa tabi genetik sonucumu bekliyoruz. Sizler oldunuz mu transfer
Merhabaa benim ilk transferim negatiftiikincisi için yarın görüşeceğim. Sanırım benimde Mayısa denk gelecek. Ben genetik baktırmadım. İlki negatif gelince doktorun kendisi dedi isterseniz genetiğe gönderelim ama çok masraflı bir iş yarın yüzyüze görüşelim dedi. Yarın planlar belli olacak
Adetimle beraber estrofeme yine başladık. Bu ay sonu 30 u gibi sanırım tekrar transfer olacak. Adenomyozis var dedi bugün gördüğünde ilk defa duydum hayatımda!!!Malesef öyle, benim öncesinde iki düşüğüm olduğu için doktor genetik önerdi biz de hepsini genetiğe gönderdik sonuç bekliyorum, negatif olursa ne yaparım Bilmşyorum ama çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberler alırız hayırlı sağlıklı bebiş haberleribu arada karar verdiniz mi doktor ne dedi
bol bol şans diliyorum inşallah tekte tutturursun bebişiniBenim de ilk tüp bebek denemem, dondurulmuş 1 adet embriyom var. Doktorumla görüştüğümde nisan sonu transfer öngörmüştü henüz günü net olmasa da 25i civarında transfer olacağım bi aksilik olmazsa. 4 gündür estrofem kullanıyorumhepimiz sağlıkla hızlıca kavuşalım bebeklerimize
Muhtemelen ayni tarihlerde transfer olucazBenim de ilk tüp bebek denemem, dondurulmuş 1 adet embriyom var. Doktorumla görüştüğümde nisan sonu transfer öngörmüştü henüz günü net olmasa da 25i civarında transfer olacağım bi aksilik olmazsa. 4 gündür estrofem kullanıyorumhepimiz sağlıkla hızlıca kavuşalım bebeklerimize
Evet canım ben de öyle öngörüyorum, süreçlerimizin başından beri iletişimdeyiz şimdi transferin de denk gelmesi umarım güzel haberleri alırız arka arkayaMuhtemelen ayni tarihlerde transfer olucaz
İnşallah canım allah bekleyen isteyen hepimizin kucağını doldursun, dualarım sizinlebol bol şans diliyorum inşallah tekte tutturursun bebişini
Allahım banada 2.de nasip etsin
Insallah canimmmEvet canım ben de öyle öngörüyorum, süreçlerimizin başından beri iletişimdeyiz şimdi transferin de denk gelmesi umarım güzel haberleri alırız arka arkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?