2025 mayis transfer olacaklar var mi

nllgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
4
2
1
41
kizlar Ben 8 negatiften sonra mayista 9. denememi yapacagim. Aranizda mayista transfer olacak var mi

sanırım benim de mayıs da transfer olacak. tek embriyom dondurulacak, bu arada toplayabilirsek 2-3 yumurta daha toplayacakmışız. 2. denemem olacak, zaman geçer mi bilmiyorum

Insallah pozitif sonuclanan bir tedavin olur. Hangi merkezde tedavi oluyorsun
Cemil Kaya doktorum, işlemleri Novaart da yapıyor. Embiryomun iyi gitmediğini öğrendim, haber bekliyorum bugün, dondurup dondurmayacaklarına karar vereceklermiş. Sanırım ümidimin sonuna geldim

Ben de son denememi ankara bahcecide yapmistim 3. gün aradiklarindan yavas gelisiyorlar deyip 5. gün gelisinleri durdu denildi ve bu son 3 denememin 2 Sinde oldu maalesef. Bu kadar negatif sonuclardan sonra umut etmek inanmak daha zor oluyor tabi. Insallah güzel haberler alirsin canim.

Merhaba benim de mayısta transfer olacağım yeni belli oldu bir terslik olmazsa tabi genetik sonucumu bekliyoruz. Sizler oldunuz mu transfer

Merhaba benim de mayısta transfer olacağım yeni belli oldu bir terslik olmazsa tabi genetik sonucumu bekliyoruz. Sizler oldunuz mu transfer
Merhabaa benim ilk transferim negatifti ikincisi için yarın görüşeceğim. Sanırım benimde Mayısa denk gelecek. Ben genetik baktırmadım. İlki negatif gelince doktorun kendisi dedi isterseniz genetiğe gönderelim ama çok masraflı bir iş yarın yüzyüze görüşelim dedi. Yarın planlar belli olacak

Malesef öyle, benim öncesinde iki düşüğüm olduğu için doktor genetik önerdi biz de hepsini genetiğe gönderdik sonuç bekliyorum, negatif olursa ne yaparım Bilmşyorum ama çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberler alırız hayırlı sağlıklı bebiş haberleri bu arada karar verdiniz mi doktor ne dedi

Adetimle beraber estrofeme yine başladık. Bu ay sonu 30 u gibi sanırım tekrar transfer olacak. Adenomyozis var dedi bugün gördüğünde ilk defa duydum hayatımda!!!
Allahım bu sefer başka bir sürpriz çıkmadan bebişlerimize kavuşalım artık içim içimi yiyor bu sefer olacak gibi inanıyorumm

Benim de ilk tüp bebek denemem, dondurulmuş 1 adet embriyom var. Doktorumla görüştüğümde nisan sonu transfer öngörmüştü henüz günü net olmasa da 25i civarında transfer olacağım bi aksilik olmazsa. 4 gündür estrofem kullanıyorum hepimiz sağlıkla hızlıca kavuşalım bebeklerimize

bol bol şans diliyorum inşallah tekte tutturursun bebişini
Allahım banada 2.de nasip etsin

Muhtemelen ayni tarihlerde transfer olucaz

Benim de ilk tüp bebek denemem, ama ben yolun çok başındayım, regl olamadan gittim. Duphaston kullanıyorum şu an reglimin 2. Günü gidicem ve başlıycaz. Sonrasında 1 ay rahim dinlendiricekmiş. Toplanan embriyolar dondurulacakmış. Ne zaman transfer olur hiç bilmiyorum. Süreci de bilmiyorum, fazla heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…