2025 mayis transfer olacaklar var mi

büyük ölçüde tüm testlerime bakıldı genetiğe bakıldı belki ona rağmen tutmayacak ama her yolu deneyip elimden geleni yaptım demek istiyorum genetik olarak soruyorsanız sadece genetik merkezine embriyo başı fiyattan ödedik, onun dışında doktor ilaçlar vs klasik tüp bebek ücretleri ödendi yani. Evet ben de geçen sene bile baya pahalı olan fiyatlar okudum burada. Biz 7 embriyo gönderdik genetiğe yine baya tuttu fiyat inşallah karşılığını da alırız hepimiz emeklerimizin

Peki merkeze ödediğiniz bu fiyat dışında hastanenize embriyoyu çözdürüp dondurma parası ve biyopsi alma parası ödediniz mi? Amin Rabbim darda koymasın

Peki merkeze ödediğiniz bu fiyat dışında hastanenize embriyoyu çözdürüp dondurma parası ve biyopsi alma parası ödediniz mi? Amin Rabbim darda koymasın
Evet dondurma ücretini direkt doktora verdik özel klinik doktoru, merkeze sadece dediğim gibi genetik ücretini verdik şuan sanırım sadece transfer ücreti kaldı doktora verilecek. Ama Merkez hemengenetiğe göndermeyecekseniz biyopsi ücreti de almak zorundayız demişti biz de iki gün içinde kaç tane genetiğe gönderileceğine karar verdik biyopsi için ücret istemediler o yüzden

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı sonuçlar gelir canım

Benim de nisan sonu mayıs başıydı ama yarın transfer oluyorum mayıs başında sonuç belli olmuş olacak yani belki uçtan katılırım mayıs kervanına
Kuzum seni takip ediyordum. Benim de 3. gün tek embriyom var diğerleri maalesef imha edildi başaramadılar. Ben de adeti bekliyorum muhtemelen mayısın 2.-3. haftası gibi transfer olurum.

Kuzum seni takip ediyordum. Benim de 3. gün tek embriyom var diğerleri maalesef imha edildi başaramadılar. Ben de adeti bekliyorum muhtemelen mayısın 2.-3. haftası gibi transfer olurum.
Evet bildiğin gibi benim de tek 1 tane 3. Gün embriyom var kalitesine iyi demişti doktor ama tabi nasip işi gerçekten çok heyecanlıyım, bu aşamaya gelmek bile mutluluk veriyor, inşallah hepimiz pozitifleri alırız ilk başta ben de 4 yumurtadan 1 tane döllenme olunca çok üzülmüştüm, sonra da kendime kızdım. Hiç olmayabilirdi, en azından 1 tane de olsa var belki de evlat olacak o yüzden motivasyonu kaybetmemek inanmak lazım, bol bol da dua etmek

Benim cumartesi günü yaşandı diğerlerini kaybetmem. Eşim de ben de çok ağladık. Sonradan kendime kızdım ama üzüntüm hala geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…