büyük ölçüde tüm testlerime bakıldı genetiğe bakıldı belki ona rağmen tutmayacak ama her yolu deneyip elimden geleni yaptım demek istiyorumMerhaba hayırlı olsun, pgt ye ödediğiniz ücret dışında ücret ödediniz mi uygun geldi bana fiyatı bazıları 450 Euro filan diyor. Benim de bir tane doğal yoldan olup kalbi duran, bir tane de taze transfer sonucu sağlıksız gebeliğim var. Ben de şimdi P perfectbaby gibi dondurulmuş embriyolarıma pgt istedim. Keşke baştan yapılsaydı, Dr hiç gerek görmüyorum demişti..şimdi kürtaj sonrası ikinci adet yani Mayıs adetini bekleyeceğiz, sonra uygunsa ve pgt temiz gelirse transfer için başlayacağız
Peki merkeze ödediğiniz bu fiyat dışında hastanenize embriyoyu çözdürüp dondurma parası ve biyopsi alma parası ödediniz mi? Amin Rabbim darda koymasınbüyük ölçüde tüm testlerime bakıldı genetiğe bakıldı belki ona rağmen tutmayacak ama her yolu deneyip elimden geleni yaptım demek istiyorumgenetik olarak soruyorsanız sadece genetik merkezine embriyo başı fiyattan ödedik, onun dışında doktor ilaçlar vs klasik tüp bebek ücretleri ödendi yani. Evet ben de geçen sene bile baya pahalı olan fiyatlar okudum burada. Biz 7 embriyo gönderdik genetiğe yine baya tuttu fiyat inşallah karşılığını da alırız hepimiz emeklerimizin
Evet dondurma ücretini direkt doktora verdik özel klinik doktoru, merkeze sadece dediğim gibi genetik ücretini verdik şuan sanırım sadece transfer ücreti kaldı doktora verilecek. Ama Merkez hemengenetiğe göndermeyecekseniz biyopsi ücreti de almak zorundayız demişti biz de iki gün içinde kaç tane genetiğe gönderileceğine karar verdik biyopsi için ücret istemediler o yüzdenPeki merkeze ödediğiniz bu fiyat dışında hastanenize embriyoyu çözdürüp dondurma parası ve biyopsi alma parası ödediniz mi? Amin Rabbim darda koymasın
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı sonuçlar gelir canımMerhaba hayırlı olsun, pgt ye ödediğiniz ücret dışında ücret ödediniz mi uygun geldi bana fiyatı bazıları 450 Euro filan diyor. Benim de bir tane doğal yoldan olup kalbi duran, bir tane de taze transfer sonucu sağlıksız gebeliğim var. Ben de şimdi P perfectbaby gibi dondurulmuş embriyolarıma pgt istedim. Keşke baştan yapılsaydı, Dr hiç gerek görmüyorum demişti..şimdi kürtaj sonrası ikinci adet yani Mayıs adetini bekleyeceğiz, sonra uygunsa ve pgt temiz gelirse transfer için başlayacağız
Benim de nisan sonu mayıs başıydı ama yarın transfer oluyorum mayıs başında sonuç belli olmuş olacak yani belki uçtan katılırım mayıs kervanına2025 Mayıs ayında transfer olacak kimse yok mu? Çok az kişi yazmış
Kuzum seni takip ediyordum. Benim de 3. gün tek embriyom var diğerleri maalesef imha edildi başaramadılar. Ben de adeti bekliyorum muhtemelen mayısın 2.-3. haftası gibi transfer olurum.Benim de nisan sonu mayıs başıydı ama yarın transfer oluyorum mayıs başında sonuç belli olmuş olacak yani belki uçtan katılırım mayıs kervanına
Evet bildiğin gibi benim de tek 1 tane 3. Gün embriyom var kalitesine iyi demişti doktor ama tabi nasip işi gerçektenKuzum seni takip ediyordum. Benim de 3. gün tek embriyom var diğerleri maalesef imha edildi başaramadılar. Ben de adeti bekliyorum muhtemelen mayısın 2.-3. haftası gibi transfer olurum.
Yaaa inşallah güzel haberler alırsınBenim de nisan sonu mayıs başıydı ama yarın transfer oluyorum mayıs başında sonuç belli olmuş olacak yani belki uçtan katılırım mayıs kervanına
Sanırım yakın zamanlarda olacağız benim de mayıs sonu gibiKuzum seni takip ediyordum. Benim de 3. gün tek embriyom var diğerleri maalesef imha edildi başaramadılar. Ben de adeti bekliyorum muhtemelen mayısın 2.-3. haftası gibi transfer olurum.
Benim cumartesi günü yaşandı diğerlerini kaybetmem. Eşim de ben de çok ağladık. Sonradan kendime kızdım ama üzüntüm hala geçmedi.Evet bildiğin gibi benim de tek 1 tane 3. Gün embriyom var kalitesine iyi demişti doktor ama tabi nasip işi gerçektençok heyecanlıyım, bu aşamaya gelmek bile mutluluk veriyor, inşallah hepimiz pozitifleri alırız ilk başta ben de 4 yumurtadan 1 tane döllenme olunca çok üzülmüştüm, sonra da kendime kızdım. Hiç olmayabilirdi, en azından 1 tane de olsa var belki de evlat olacak o yüzden motivasyonu kaybetmemek inanmak lazım, bol bol da dua etmek
Hayırlısıyla pozitifleri görelim inşallah. Senin embriyo kalitesi belli mi? 5. gün mü 3. gün mü?Sanırım yakın zamanlarda olacağız benim de mayıs sonu gibi
İnsan tabi ki endişe ediyor ama dua edelim pozitif düşünelim, kesinlikle olumlu olmanın etkisi var bence bu süreçlerdeBenim cumartesi günü yaşandı diğerlerini kaybetmem. Eşim de ben de çok ağladık. Sonradan kendime kızdım ama üzüntüm hala geçmedi.
Tabi doktorum da zaten seni mutsuz görürsem transfer yapmam dediİnsan tabi ki endişe ediyor ama dua edelim pozitif düşünelim, kesinlikle olumlu olmanın etkisi var bence bu süreçlerde
Bende varım mayıs başı adet olucam onu bekliyorum canım transfer sürecine başlayacağız, ilk denemeniz mi?2025 Mayıs ayında transfer olacak kimse yok mu? Çok az kişi yazmış
Evet 7 embriyom var kaliteleri 5aa şeklimdeymiş en düşüğü 4ab dediler ama hangisi transfer olur BilmiyorumHayırlısıyla pozitifleri görelim inşallah. Senin embriyo kalitesi belli mi? 5. gün mü 3. gün mü?
Benim de mayıs başı yada ikinci hafta adet dönemim, transfer ortalama 14 gün sonra dedi. ilk denemem olacakBende varım mayıs başı adet olucam onu bekliyorum canım transfer sürecine başlayacağız, ilk denemeniz mi?
Benim ikinci transferim olacakBenim de mayıs başı yada ikinci hafta adet dönemim, transfer ortalama 14 gün sonra dedi. ilk denemem olacaksizin
Son olsun sağlıkla bebişlerimize kavuşalımBenim ikinci transferim olacak
Helloooo bende varım2025 Mayıs ayında transfer olacak kimse yok mu? Çok az kişi yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?