- 29 Mart 2015
- 417
- 145
- 303
- 29
Süreç kişiden kişiye değişiyor elbette ama benim 16 martta başlayan adetimle yumurta büyütüp embriyo dondurduk, nasipse bu ay da transfer olacak gibiBenim de ilk tüp bebek denemem, ama ben yolun çok başındayım, regl olamadan gittim. Duphaston kullanıyorum şu an reglimin 2. Günü gidicem ve başlıycaz. Sonrasında 1 ay rahim dinlendiricekmiş. Toplanan embriyolar dondurulacakmış. Ne zaman transfer olur hiç bilmiyorum. Süreci de bilmiyorum, fazla heyecanlıyım :)
Süreç kişiden kişiye değişiyor elbette ama benim 16 martta başlayan adetimle yumurta büyütüp embriyo dondurduk, nasipse bu ay da transfer olacak gibibazen beklemesi zor olabiliyor kısa veya uzun değişiyor dediğim gibi ama önemli olan güzel sonuçlar alabilmek kolaylıkla sağlıkla sürsün sürecin inşallah güzel haberlerini alalım
Gönlünüzü ferah tutun herşey olacağına varırBenim de ilk tüp bebek denemem, ama ben yolun çok başındayım, regl olamadan gittim. Duphaston kullanıyorum şu an reglimin 2. Günü gidicem ve başlıycaz. Sonrasında 1 ay rahim dinlendiricekmiş. Toplanan embriyolar dondurulacakmış. Ne zaman transfer olur hiç bilmiyorum. Süreci de bilmiyorum, fazla heyecanlıyım :)
İlk transferimde de estrofemi günde 2 sonra günde 3 ve sonra günde 4 yaptıktan sonra iğneler vs eklenmişti ve transfer gününe hazırdım artık. Estrofemi rahim duvarını kalınlaştırsın diye veriyolar sonra kontrol ediyorlar kaç gün daha kullanmalısın rahim yeterince kalınlaşmış mıı gibi bir durumDoktor bana hiçbir ilaç vermedi şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum estrofem ne için kullanıyorsunuz
Merhaba ben de genetik sonucuna göre transfer olcm sizin genetik test yapılalı ne kadar oldu ve nerde yaptırdınızAnladım, teşekkürlerYumurta büyütürken sadece gonalf ve duphaston kullandım sonra toplandı zaten şuan da hiçbir ilaç vermedi transfer olacağı zaman başlayacağız dedi bakalım genetik sonucu bir çıksa
Gönlünüzü ferah tutun herşey olacağına varırbenimde ilk denemem şuan yumurta büyütme aşamasındayım taze transfer yapılacak banda lütfen stres yapmayın dilerim herşey gönlünüzce olur
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olurÇok teşekkür ederim
Sizin de herşey gönlünüzce olsun inşallah, kolay bir süreçle beraber hayırlı güzel haberler alın
Biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisine nasip diycez artık
Geçen hafta cuma gönderdil bir hafta oldu nerdeyse Ankara genartta yaptırdıkMerhaba ben de genetik sonucuna göre transfer olcm sizin genetik test yapılalı ne kadar oldu
Ne kadara yaptırdınız özeldi sanırım orası çabuk da çıkar sanırım sonucuGeçen hafta cuma gönderdil bir hafta oldu nerdeyse Ankara genartta yaptırdık
Embriyomu bn de gönderdim bnm sonuç 3hafta hatta 4.haftada çıktı bi tane vardı zaten siz kanda genetik baktırdınız mı ?Evet özel 10 iş günü dediler haftasonuyla beraber 15 gün. Embriyo başına 220 dolar o günün dolar kuruyla istiyorlar
Çok uzun sürmüş ben de sabırsızlanıtorum bir an önce çıksın artık diyeEmbriyomu bn de gönderdim bnm sonuç 3hafta hatta 4.haftada çıktı bi tane vardı zaten siz kanda genetik baktırdınız mı ?
Vallahi çok iyi yapmışsınız taze transfer diye tutturdum eşim gernetikli tüp bebek yaptıralım demişti dinlemedim onu ve bebeğin kalbi 9.haftada durdu kontrolde öğrendim sonra kürtaj filan ve şimdi tüm tuşlara basarak ilerliyorum kanda genetik ve pıhtılaşma filan baktırdık sonuç bekliyorum yarına da randevu aldım bazılarında belge yazıyor göstermiyor o yüzden gidip öğrencm kalan bir embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdim sağlıklı geldi şu diğer sonuçlar çıkarsa inşallah iki ay oldu kanlara hemen transfer olmak istiyorum adetle başlıycam ona göreÇok uzun sürmüş ben de sabırsızlanıtorum bir an önce çıksın artık diyeilk düşüğümden sonra baktırdık eşimle genetik testler temiz bende kan pıhtılaşması çıkmıştı o sebeple genetikli tüp bebek önerdi doktor. Transfer ne zaman olacaksınız belli mi günü
Bazen malesef olacak olan ne yaparsak yapalım oluyor ben ilk düşüğümden sonra neden oldu diye bakmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse, tekrar hamile kaldım kan sulandırıcı da kullandım ama yine kalbi durdu. Kürtaj düşük inanılmaz yıpratıcıVallahi çok iyi yapmışsınız taze transfer diye tutturdum eşim gernetikli tüp bebek yaptıralım demişti dinlemedim onu ve bebeğin kalbi 9.haftada durdu kontrolde öğrendim sonra kürtaj filan ve şimdi tüm tuşlara basarak ilerliyorum kanda genetik ve pıhtılaşma filan baktırdık sonuç bekliyorum yarına da randevu aldım bazılarında belge yazıyor göstermiyor o yüzden gidip öğrencm kalan bir embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdim sağlıklı geldi şu diğer sonuçlar çıkarsa inşallah iki ay oldu kanlara hemen transfer olmak istiyorum adetle başlıycam ona göre
Ya size de çok geçmiş olsunBazen malesef olacak olan ne yaparsak yapalım oluyor ben ilk düşüğümden sonra neden oldu diye bakmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse, tekrar hamile kaldım kan sulandırıcı da kullandım ama yine kalbi durdu. Kürtaj düşük inanılmaz yıpratıcıŞimdi tüp bebek sürecine girdim tekrar doğal yoldan denemeye cesaretim yok. Az önce doktor aradı genetik sonucum çıkmış temiz gelmiş çok şükür. adet olunca traanfer için rahimi hazırlamaya başlayacağız dedi. Mayısın 20 si gibi olacak sanırım inşallah her şey yolunda ilerler. sizin de sonuçlarınız temiz gelsin. Transferimiz sağlıkla kolaylıkla tutsun bu sefer
Bu ilk tüp bebek denemem diğer iki düşüğüm kendiliğinden hamile kalmıştım onlarda oldu. Genetikliye yönelmem bu sebepten. Teşekkür ederimYa size de çok geçmiş olsunKalbi duran embriyonuz genetikli miydi peki Sağlıklı geldiğine çok sevindim İnşallah bu sefer sağlıklıca tutunur ve sağlıklıca kucağımıza alırsınız benim de sonuçlar komple geldiyse Mayıs 20sine filan transfer olur
Öyle mi çok iyi yapmışsınızBu ilk tüp bebek denemem diğer iki düşüğüm kendiliğinden hamile kalmıştım onlarda oldu. Genetikliye yönelmem bu sebepten. Teşekkür ederimah inşallah aynı zamanlara denk geliyoruz sanırım güzel haberler alalım
Merhaba hayırlı olsun, pgt ye ödediğiniz ücret dışında ücret ödediniz mi uygun geldi bana fiyatı bazıları 450 Euro filan diyor. Benim de bir tane doğal yoldan olup kalbi duran, bir tane de taze transfer sonucu sağlıksız gebeliğim var. Ben de şimdi P perfectbaby gibi dondurulmuş embriyolarıma pgt istedim. Keşke baştan yapılsaydı, Dr hiç gerek görmüyorum demişti..şimdi kürtaj sonrası ikinci adet yani Mayıs adetini bekleyeceğiz, sonra uygunsa ve pgt temiz gelirse transfer için başlayacağızBazen malesef olacak olan ne yaparsak yapalım oluyor ben ilk düşüğümden sonra neden oldu diye bakmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse, tekrar hamile kaldım kan sulandırıcı da kullandım ama yine kalbi durdu. Kürtaj düşük inanılmaz yıpratıcıŞimdi tüp bebek sürecine girdim tekrar doğal yoldan denemeye cesaretim yok. Az önce doktor aradı genetik sonucum çıkmış temiz gelmiş çok şükür. adet olunca traanfer için rahimi hazırlamaya başlayacağız dedi. Mayısın 20 si gibi olacak sanırım inşallah her şey yolunda ilerler. sizin de sonuçlarınız temiz gelsin. Transferimiz sağlıkla kolaylıkla tutsun bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?