- 16 Temmuz 2018
- 340
- 345
- 103
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için durumunuzu.korkutmak gibi olmasın herkeste etkisi farklı ama benim de ağrısı bir hafta sürdü
üşüme veya ağrım olmadı benim
aşıyı yapan hemşireyle de alakalı bence biraz....
çünkü hamile kalmadan önce de on yılı tamamladığım için aşı olmuştum ve hiç ağrım olmamıştı
geçmiş olsun inşallah geçer <3Çok teşekkür ederim paylaştığınız için durumunuzu.Ben de öncekileri bu kadar zorlamamıştı diye anımsıyorum. İnşallah 1 hafta sürmez. Henüz 24 saat oldu ama sol kolum kalkmıyor hala. Baş ağrım da çok. İnşallah gecer.
Açıkçası son zamanlarda olmuyor fakat yaklaşık bir ay önce az az kanıyordu.Kızlar dişlerinizi fırçalarken sizin de diş etleriniz deli gibi kanıyor mu? Hamilelikten oluyor diyorlar ama bilemedin.
Bende salı günü oldum aşı.bugün ancak üzerine biraz yatabildim ama yine ağrıdı ve ilk gün bendede baş ağrısı ve halsizlik olduBen de 21. Haftamdayım. Geceleri daha çok hissediyorum hareketlerini. Sabah çalışırken cok farkedemiyorum. Ben de dün tetanoz aşımı oldum ama perişan etti beni sevgili anneler. Dünden beri kolum kalkmıyor. Başım çatlıyor. Ara ara üşüme geliyor. Sanki ilk oğluma hamileyken bu kadar etkilememisti. İkinciyi olmaya korkuyorum şimdiden. Size çok yan etkisi olmuş muydu?
Bende dün oldum ilk doz kadar ağrım olmadı ama bi halsizligim arttı ve ateşim çıkar gibi oldu bugün daha iyim çok şükürBen de 21. Haftamdayım. Geceleri daha çok hissediyorum hareketlerini. Sabah çalışırken cok farkedemiyorum. Ben de dün tetanoz aşımı oldum ama perişan etti beni sevgili anneler. Dünden beri kolum kalkmıyor. Başım çatlıyor. Ara ara üşüme geliyor. Sanki ilk oğluma hamileyken bu kadar etkilememisti. İkinciyi olmaya korkuyorum şimdiden. Size çok yan etkisi olmuş muydu?
Aslında bu özellikli park yataklar güzelmiş, alt açmalısı varmış, veya yandan fermuarlı, benim gibi indir kaldır yapmaz insan, ama, dediğim gibi ben araştırmadan gözü kapalı aldım, sonra da tekrar masraf istemedim. Şimdi sadece reflü yatağı aldım, eğimli ve taşıması kolay diye, yanıma koyarım ilk zamanlar diye.Zamanla ihtiyaç doğrultusunda şekilleniyor diyorsunuz yani
normal sallantılı beşiklerin bazıları çok ufak oluyor ve 6 aya kadar falan anca kullanılabiliniyor diye biliyorum o yüzden eledim aslında. ufak olmasa bile bebeğin düşme tehlikesi olduğu için derinliği önemli olmalı .
fakat uzun süreli kullanılan sallanan beşik önerisine açığım
Evet benim de baya baya çok kanıyor ve acı yediğimde inanılmaz sızlıyo diş etlerimKızlar dişlerinizi fırçalarken sizin de diş etleriniz deli gibi kanıyor mu? Hamilelikten oluyor diyorlar ama bilemedin.
Çok teşekkür ederim.Bende salı günü oldum aşı.bugün ancak üzerine biraz yatabildim ama yine ağrıdı ve ilk gün bendede baş ağrısı ve halsizlik oldu
Size de çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim.Bende dün oldum ilk doz kadar ağrım olmadı ama bi halsizligim arttı ve ateşim çıkar gibi oldu bugün daha iyim çok şükür
Evet özellikle sabahları çok kanıyor. Ben bir de kan sulandırıcı kullanıyorum ondan da olabilir demişlerdi. Hamileliğe bağlı bi durummuş buKızlar dişlerinizi fırçalarken sizin de diş etleriniz deli gibi kanıyor mu? Hamilelikten oluyor diyorlar ama bilemedin.
Evet kanıyor ve ağzımda sürekli demir tadı var hala ya geçmedi; zaten midemi de hala o tat bulandırıyor sabahlarıKızlar dişlerinizi fırçalarken sizin de diş etleriniz deli gibi kanıyor mu? Hamilelikten oluyor diyorlar ama bilemedin.
Bu Polly olan geldi mi nasıl? Ben de salon icin düşünüyorum.Ben sanırım beşik olayını abarttım ama üç çocukla maksimum rahatlık düşünmem gerekiyordu. Kraft dondu vardı eski model elektrikli sallanan fotosunu eklicem ondan aldım ikinci el diğer çocuklarda vardı ama başkasına vermiştim şimdi tekrar bulmam gerekti. Oturma odası için sallanan 3-4 ay idare edecek bişi aldım bir de karyola beşik var. Gecen çocuğu da yanıma mutfağa falan alırken elektrikli ile taşıdım bizim yanımızda salonda falan küçük sallanan olur. Geceleri de 2-3 ay onunla yanıma alırım sonra karyolaya geçer diye düşündüm. Eki Görüntüle 3523736 Eki Görüntüle 3523737
Bende olmadı fakat doktorum ilerleyen zamanlar için uyardı bu durumu yaşayabilirsin dedi. Kalsiyumu artırmanız gerekiyorEvet kanıyor ve ağzımda sürekli demir tadı var hala ya geçmedi; zaten midemi de hala o tat bulandırıyor sabahları
Geldi ben beğendim yeterli bence ilk bir kaç ay içinBu Po
Bu Polly olan geldi mi nasıl? Ben de salon icin düşünüyorum.
Benimde aynısı öksürük yapıyor okadar yakıyor ki gece uykularımdan uyandırıyor benim doktorum rennie verdi okadar iyi geldi ki hemen geçiriyorarkadaşlar 20+2 deyim mide yanmalarım arttı, hatta o kadar ki öksürüp öksürüp kusmalara da başladım, midem ağzıma geliyo inanılmaz ne yersem yiyim asla geçmiyor. sizde oldu mu kontrolume bir kaç gün var o güne kadar naısl dayanıcam bilmiyorum.
Merhaba, gebelik öyle basit bi şey değil lütfen canınızı sıkmayın, bi şey asarken ağır kaldırırken bebeğinize zarar gelecek diye bi şey asla yok, sağlıklı bi hamilelikte bunlar pek mumkun değil. Bir kaç saate hissetmezseniz rahat etmek amacıyla doktora gidin evham yapıp strese sokmayın kendinizi. Ben de çok evhamlı biriyim ama şu videodan sonra daha sakinimMerhaba herkese iyi geceler ve iyi bir hamilelik süreci diliyorum arkadaşlar bende uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ve takip ediyorum 23+4 haftalığım ve bugün çok endişe duyduğum bir konu için sizlere danışmak istedim. Bugün nevresim takımını yıkayıp kapının üstüne astım ve asarken içimden sanki bir şey çekildi yaklaşık 2-3 saat önce ve o zamandan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum kahve içtim hiç etki etmedi çok endişeliyim beni en iyi sizler anlarsınız diye buraya yazmak istedim başına böyle bir durum gelen var mı acaba yoksa ben mi çok fazla evham yapıyorum
Çok teşekkür ederim evet izledim fakat bebeğimin hareketlerini bu kadar net hissediyorken bi anda hissedememek çok fazla endişelendirdi beni o sebepten bu kadar panik oldumMerhaba, gebelik öyle basit bi şey değil lütfen canınızı sıkmayın, bi şey asarken ağır kaldırırken bebeğinize zarar gelecek diye bi şey asla yok, sağlıklı bi hamilelikte bunlar pek mumkun değil. Bir kaç saate hissetmezseniz rahat etmek amacıyla doktora gidin evham yapıp strese sokmayın kendinizi. Ben de çok evhamlı biriyim ama şu videodan sonra daha sakinimizleyin lütfen.. sağlıkla ve zamanında gelsin bebişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?