Evet alerjide mujus olabiliyor iyi yapmışsınız çorbayı bırakıp süt alerjisi çok yaygın. Muadil bir prebiyotik önerirler eczaneler.
Sma alıyorlar genelde diye biliyorum ben aptamil aldım ama gerek kalmadı şu an
M
Minnosumm
sen bence sağım ile anne sütü ver sağıp bir görmen lazım sütünü. Bana doktor çizelge verdi. 10 da sağ 12 de sol 14 de sağ 16 da sağ göğüs olarak sağ bir gün sonunda sol tarafın ortalamasını al atıyorum solu 4 kere sağdın 180 çıktı ortalama 45 . 2 saatte bir besliyorsan 40 3 saatte bir veriyorsan 60 olmalı ortalama 45 idi emzir sonra 15 mama ver dedi. Bu şekilde devam edersen sorun olmaz dedi mama meme karışıkı.
Ben sağıp sağdığımı bazen büberonla veriyorum bazen emziriyorum duruma göre karışık gitmesine rağmen meme reddi şimdilik olmadı. Yavaş akışlı sanırım benimki de Dr brown kolik karşıtı biberon
Acelya A
sen küçüğü iş yaparken sling ile kendine bağlasana ben bir kaç kere yaptım işe yarıyor hem uyuyor hem de diğerinden dayan yemez
Artık kendime geliyorum benim crp değerim 5 in altı olması gerekirken 160 çıktı. Vajinal akıntı ama böyle günde 4 kere üst baş değiştirecek yeniden lohusa kilodu giyecek kadar köpüklü sarı kahverengi sulu bişi bir anda bosalıyordu bir de karın bölgesi ağrı ile gittim. Böbrek pankreas karaciğer tüm batın baktılar kist taraması yaptılar böbrekten olabilir dediler ama rahime de bulaşmış galiba dediler vajinal doku ve sürüntğ aldılar bir sürü test yaptılar. Serum verdiler yarın düşmezse hastaneye yatış yapılacak 5 gün kadar. Düşmezse endoskopi be kolonoskopi ile orada da kist taraması yapılacak çünkü kanserde de crp 100 üstü oluyormuş. Tam bulamadılar sebebini böbrekten olabilir dediler. Yarın ola hayır ola diyorum bakalım dua edin